Huawei U8850 Vision

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner (72)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Lättanvänd telefon, det egna gränssnittet «spb shell 3d» funkar bra. Det är lättsskött med en hand, skärmen är ok och en gnutta större än Iphone 4. Jag saknar videofunktioner som fullscreen liknande Galaxy..
  Hörlurarna är öppna, inga fina gummiploppar, så allt buller utifrån blandas med ljudet i lurarna. Jag provade mina Galaxy I lurar, kontakten ser precis likadan ut, men det lät illa, ungefär som man inte tryckt in kontakten tillräckligt. Jag provade en gammal Beatleslåt med fejk-stereo och fann att kontakten helt enkelt inte är kopplad på samma sätt som Galaxy, med Galaxy-lurar var uppspelningen i mono... Jättekonstigt. Jag köpte igår nya lurar i självaste Shenzhen där Huaweis HK e, men det låter fortfarande som om man håller telefonen under vattnet i mono. Kanske jag måste köpa bluetooth lurar för att det ska funka.
  Telefonen är tunn och rundad, bekväm att ha i fickan. Skärmen är lite välvd, vilket känns mkt bra vid navigering bland menyerna. Aluminiumchassit ligger mkt bra i handen.
  Telefonen är ok och ganska prisvärd, det sämsta är lurarna. Inte finns någon utforskare, men det finns utforskare som appar.. Internetdelning funkade inte inledningsvis, det sade "fel". och så gick det inte bara.. Sedan funkade det(!) men bara vissa websidor.
  Telefonen faller på dåligt headset, och med bra lurar blir ljudet konstigt, urdåligt. Jag fattar inte att trots likadan kontakt blir det mono, och låter som under vattnet..
  idg och m3 tidningarna skriver att Xperia Arc S kostar mindre och e bättre, men xperian kostar ju dubbelt så mycket... Nu i alla fall.