Moser 1881-0055 Trendcut

Moser 1881-0055 Trendcut

 • Batterityp: Li-Ion
 • Användningsområde/Typ: Skägg/Mustasch, Kroppshår, Hårklippare
 • Batteridrift
Jämför pris på alla Moser Hårklippare & hårtrimmers
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Moser 1881-0055 Trendcut

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Batterityp: Li-Ion
 • Användningsområde/Typ: Skägg/Mustasch, Kroppshår, Hårklippare
 • Batteridrift

4 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2014-05-03
Redigerades 2019-06-02
  T
  ThorsHammare(20 omdömen)
  Den ligger bra i handen.Och i motsats till moser 1400 så vibrerar den knappt.låter gör den men inte mycket.Kammarna sitter rejält fast.Allt går att byta ut och reservdelar finns det i överflöd! Den klipper jämt och fastnar inte i håret.Den är lätt att använda runt öronen.Mitt getskägg tar den på ca 30 sekunder.Sladden är 3.12 meter lång! Även om batterierna är urladdade så är det bara att sätta sladden i väggen och köra! Sen har jag aldrig stört mig på den långa laddningstiden på 12-14 timmar.Med lite lödningskunskaper går det också att byta ut batterier om man så vill det i framtiden.Väskan ena dragkedja har gått sönder billig skit som inte matchar kvaliteten på haarschneidern.Jag köpte den i januari 2013 och har använt den varje månad sen dess.. Sen ett litet tips det går lika bra att smörja skären med symaskinsolja.Sen är den väldig lätt att rengöra.Jag har lugg och brukar klippa mig i nacken från 25 mm och nedåt. Så en liten uppdatering 2015-07-09 Still going strong! 2019-05-20 Den funkar fortfarande och jag har sparat in mellan 9000-10000 kr på att klippa mig själv Således en ryslig bra investering med en bra avkastning 👍.Skäret har jag inte bytt ut än.Batteriet är okej och sen varför det är bra motor i den beror på att det är tamejfan en rotarymotor i den! Jag kom på det i dag 6 år efter jag hade köpt den...
  2017-12-16
   Auxvoice(94 omdömen)
   Klipper sämre än en 3 år gammal Philips 299kr så förstår inte vad folk pratar om. Skulle väl vara designen isf.
   2016-07-15
    B
    BjornLarssson(7 omdömen)
    Exakt och smidig trimmer, älskar att den har fasta kammar som man byter = ingen sån där gigantisk kam som man skjuter in/ut. Alltså mycket mer exakt och jämn klippning och smidig vid korta längder! Ersatte min Philips som jag hade innan och denna känns betydligt mer välgjord och mindre plastig! En kam gick sönder men beställde bara en ny på eBay. Batteridriften fungerar bra men upplever att den är starkare via nätadaptern. Lång sladd som tidigare nämnt. Rekommenderas!
    2016-02-09
     E
     El Helado(36 omdömen)
     Har precis börjat snagga mig och 6mm verkar de flesta uppfattas om snyggast och tycker den väl klipper helt ok! Har ingen erfarenhet av trimmers dock så vet inte, själv kör jag fram o tillbaka en hel del i lite olika vinklar då man väl köra mothårs.Det lämnas ju ändå en del småhår som står ut. Kan väl poängteras att man få vara lite försiktig, jag har börjat blöda 3 ggr eller så när jag kört i ansiktet så det gör jag ej mer. Det har aldrig hänt med en skäggaparatstrimmer t ex men antar att det är för det är vasst.
     2015-03-03
      j
      johanrosander(3 omdömen)
      Bästa trimmern jag har ägt. Tat försiktigt när du tar av klippskäret bara, lätt att den tutar iväg och riskeras att ta skada om den dänger i badrumsgolvet.
      Sida 1