Dynavoice Definition DM-6

Dynavoice Definition DM-6

  • Signalseparation: 3-vägs
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
  • Effekt: 120 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Dynavoice Definition DM-6

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Signalseparation: 3-vägs
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
  • Effekt: 120 W
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2017-08-20
Redigerades 2019-01-11
v
viller2user.total-reviews
Ljudet är krispigt i de övre registren och basen går djupt. Mellanregistret låter också bra, däremot upplever jag att det "saknas något" i glappet mellan bas och undre mellanregistret. Detta gör att t ex mansröster ibland låter dämpat. Kan möjligtvis bero på förstärkaren som är en Pioneer VSX-421. Den orkar inte heller riktigt driva basen, därför hade jag en annan förstärkare från Yamaha hemma på prov. Då blev det betydligt mer tryck i basen, men tyvärr på bekostnad av de övre registren. Hur som helst är detta absolut en bra högtalare, men kanske inte fullt så bra som man kan tro när man läser alla recensioner om den. Någonstans är det nog ändå så att man får ungefär vad man betalar för, och detta är ju en relativt billig högtalare jämfört med de "riktiga" märkena.
2015-12-16
Sahlin-Nilssonuser.total-reviews
Spelar sjukt bra
2014-07-18
Redigerades 2014-12-22
R
Restlessuser.total-reviews
Drivs av en Onkyo TX-NR727 genom ett Asus Xonar Essence STX, och jag har inget att klaga på!
2014-11-13
O
Orajjonuser.total-reviews
Kan bara ge 10/10 för dessa godingar. Jag har dem liggandes i en IKEA BESTÅ-tvbänk, vilket ger ett mycket elegant intryck och bra ljudbild! + Bra ljud med riktigt bra drag i basen, jag ser ingen som helst anledning till att ha en sub till dessa, särskilt när man bor i lägenhet. + Riktigt snygga (har de vita). Vit trä på sidorna och högblanka i fronten. + Priset Som övriga Dynavoice-högtalare är det en klockren 10a i ljud för pengarna. Ska även sägas att Ljudfokus alltid levererar supersnabbt.
2014-09-22
dammsugareuser.total-reviews
Mycket fin ljudbild. Sub behövs nödvändigtvis inte då det är ganska bra tryck i dom när man krämar på lite. Använder dom till tv/projektor samt till musik. Ljudfokus är grymma, väldigt tillmötesgående och måna om sina kunder. Löste mitt problem med frakten snabbt. Väldigt nöjd!
Sida 1