Asus F1A75-I Deluxe

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Moderkort (311)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ett mycket bra kompetent moderkort. Dock inte superlösningen för gamern som många reviews påstår. Detta är för htpc och sporadisk gaming anser jag. Inget annat.

  +
  Alla funktioner såsom bluetooth, wifi, efi-bios osv.
  Fjärren (funker fint till att starta/navigera i xbmc)

  -
  Ska man köra htpc så kör man instället Asus E45 variant som är billigare. Dock får man ingen cool fjärr med då förstås.
  Annars inga speciella minus för pengen.
 • Usel
  5 år sedan
  Köpte denna som HTPC dator tillsammans med A8-3870.
  Hade rosa/grön-flimrig bild på alla upplösningar över 1280x768. Har ringt till ASUS, de har inte komponent-support. Så det gav ingenting alls, deras telefon talade om att man skulle fylla i ett formulär på hemsidan. Formuläret är krångligt och jag har inte all information som tydligen MÅSTE finnas med, så kunde inte göra en RMA. Så jag blev arg, ledsen och förbannad. Gick sedan någon vecka eller två, så fick jag en stroke of geneous. Hastade ner till kjell & co för att köpa en DVI-HDMI adapter. Nu klockan 15:18 har jag testat detta, och då fungerar allt klockrent. Till och med ljudet kom igång. MEN! Det innebär alltså att jag har en trasig HDMI-utgång på moderkortet. Man tycker det borde vara anledning nog att kräva en RMA av ASUS. Kommer använda min adapter jag köpt för 149:-
  Det är inga stora pengar, men jag tycker ju åt minstonde ASUS borde stå för den kostnaden... Blir lite krångel med kablage bakom, då lådan är ganska djup. Så egentligen behöver jag använda HDMI utgången om jag inte köper ny tv-bänk. Det är ännu mer kostsamt än att köpa helt nytt moderkort (I SÅ FALL AV ANNAT MÄRKE ÄN ASUS SKRÄP!).
  Jag har bestämt mig för att aldrig mer köpa en produkt från ASUS och rekommenderar samtliga att ta avstånd från just ASUS. Deras support ger 0.
  Amatörmässig support som inte vill ha kontakt med sina kunder.
  0/10 går inte att ge, så de får 1/10, 1 oförtjänt poäng. Borde kunna ge minus, behövs verkligen i detta fallet.
 • Bra
  6 år sedan
  Mycket trevligt kort med nytt uefi bios. Saknar egentligen inget alls, dock är den medföljande fjärrkontrollen svår att få att fungera. Med den fungerande hade det blivit två stjärnor till.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Awesome moderkort, det bästa i sin klass.

  + Inbyggt wifi som fungerar riktigt bra.
  + Bluetooth
  + Usb 3.0
  + Liten
  + Medföljande fjärrkontroll som styrs av bluetooth, perfekt om man vill använda sin dator som HTPC och lätt vill kunna styra datorn från soffan utan mus eller tangentbord.

  - Drivrutinerna för bluetooth krånglade lite för mig, men det är lätt att åtgärda.