CooperVision Biofinity Toric (6-pack)

CooperVision Biofinity Toric (6-pack)

 • Pris/st: 44.17 kr/st
 • Bärtid: Månad
 • Typ: Torisk/Astigmatism
Rank 3 i Linser
Jämför pris på alla CooperVision Linser
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

CooperVision Biofinity Toric (6-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Pris/st: 44.17 kr/st
 • Bärtid: Månad
 • Typ: Torisk/Astigmatism

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-18
  H
  HansKPersson(14 omdömen)
  Kört med denna sort nästan ett år, har rätt torra ögon så får oftast använda ögondroppar efter jag har sovit men inte alltid, sitter rätt bra större delen av tiden, kvaliten är rätt bra men 1 av 12 chanser så man fått en par som vart dålig kvalitet, lite dyra jämnfört med andra storlekar, 8 av 10 bara för priset är lite knasigt,
  2018-11-29
   M
   Mattis_Gbg(8 omdömen)
   Bästa linserna jag har använt! Bytte från Purevision Toric som jag också gillade – men de här är ännu bättre. Jag använder dem som dygnet runt-linser och jag känner sällan av dem. Mycket nöjd!
   2017-03-12
    N
    Naked-Snake(79 omdömen)
    dessa linser är bättre än acuvue oasis toric.
    2016-10-28
     Gew(105 omdömen)
     Trillade faktiskt över dessa av en ren slump då nån av de stora svenska e-butikerna för kontaktlinser hade nån kampanj för ett par år sedan. Hade då tidigare burit Acuvue Oasys samt SofLens Toric, båda med varierande känsla av välbehag och sina respektive plus och minus. I varje fall, dessa kändes hyfsat bra även efter en hel dags bärande, passformen likaså. Kruxet skulle visa sig vara att få ut dem. Suck, vilken pina. Gjorde lite research och runt såväl svenska som icke-svenska tycka-till-sajter runt om på nätet tycktes valsens gå densamma — ett helvete att få ut dem! Det var en klen tröst att jag i alla fall inte var ensam om problemet. Men så i alla fall, rätt nyligen upptäckte jag av ren slump att nyckeln till finess när man ska ta ut dessa är att först varsamt sätta fingret mot linsen och dra den ner mot ögonglobens nedre kant, then do the pinch. Voila, skillnad som natt och dag gällande svårighetsgraden att få ut dem. Har egentligen inget negativt alls att säga om dessa, men då är jag ju heller inte särskilt bevandrad bland kontaktlinser, detta är som sagt den tredje modellen jag provar.
     2016-05-21
      M
      Maddes85(1 omdöme)
      Jag har burit linser ända sedan jag var 13 år, idag är jag 26 år. Med andra ord halva mitt liv. Jag har testat många olika linser. Allt ifrån endagslinser till drygnetruntlinser men månadslinser har varit bäst. Jag har med Biofinity märkt att mina ögon kan andas bättre. Det var en av orsakerna till att också min optiker tipsade mig att använda dessa. Jag har oftast haft torra ögon så detta passade mig utmärkt. Jag har märkt en väldigt stor skillnad på ögonen. Visst jag har fortfarande lite problem med torrhet men det handlar nog mer om att jag är slarvig på att ta hand om ögonen. Men det positiva med dessa linser är att det är väldigt hög kvalitet.. Man får mycket för pengarna. De är inte de dyraste linserna men inte heller de billigaste. Jag tycker absolut man ska ge dessa linser en chans. Speciellt om man har problem med torra ögon. Ibland början kan det kännas lite konstigt i ögat tills man börjar vänja sig med ett nytt linsmärke. Jag har i alla fall köpt dessa i cirka 7-8år. http://rabattkodsidor.se/butik/lensway/ . Det kommer oftast upp nya erbjudanden så småningom. Eftersom att köp av linser är återkommande försöker jag också hitta rabattkoder. Lycka till!
      Sida 1