Samsung UE60D8005

 Lägg i lista  Jämför
UE60D8005 från Samsung är en 60-tums LCD-tv med 3D-funktion. Den är dessutom utrustad med DLNA, fyra HDMI-portar (version 1.4) och naturligtvis klarar tv:n att visa material i full-HD (1080p). Lanserad 2011. Stäng
UE60D8005 från Samsung är en 60-tums LCD-tv med 3D-funktion. Den är dessutom utrustad med DLNA, fyra HDMI-portar (version 1.4) och naturligtvis klarar tv:n att visa material i ful... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung TV (512)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  5 år sedan
  Otrolig bildskärpa och fantastiska färger. Kan förekomma lätt bleeding men inget som stör mig. Dessutom är det inte samma svärta som t e x en plasma.

  Men mycket nöjd med en fantastisk TV
  3p avdrag för bleeding och avärtan
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  köpte ps64d8005. den plasman lämnade jag tillbaka för den surrade som ett tågspår. säljaren varnade mig för den här tvn och sade att bleeding var väldig störig på denna. detta är inte sant, ue60d8005 är en monster tv . den utklassar plasman i alla avseenden förutom den kolsvarta svärtan, men det spelar ingen roll då plasman surrar riktigt mycket.

  köp denna tv ni kommer inte bli besvikna! 10 av 10 i alla avseenden!

  minimal bleeding men den krossar med sin bildkvalitee och då får ni även 2 par glasögon 3d och en surfplatta värde ca. 2000kr.

  ljudet är även mycket bra för att komma från en nästan pappers tunn tv.

  designen är så sjukt snygg så, den här tvn är den snyggaste som finns ute!

  värd varenda krona!
 • Perfekt
  5 år sedan
  En fantastisk TV!
  Stod i valet och kvalet mellan 55 och 60 tummaren. Det blev en 60 tum och vi är supernöjda.

  Tidigare hade vi planer på att skaffa en projektor, men med denna storlek på TV så kommer det nog ta tid innan vi ser det behovet igen.

  Efter montering på väggen (den är så sjukt tunn på väggen) så känns den först otroligt stor. Men efter 1-2 dagar så känns den helt normal och eftersom den är så tunn och ramen så liten så känns det inte så farligt när den väl sitter där.

  Nog om storleken. Den är ju perfekt.

  Vi har ett ganska ljust vardagsrum och det var det som gjorde att vi valde LED denna gång istället för Plasma. Ljusstyrkan, kontrasten och detaljgraden är fantastisk! Att kolla på en BD-film eller HD-sändning är riktigt kul och ingen som sett det lämnas oberörd.

  Smart TV-funktionerna skulle jag kunna klara mig utan men det är en rolig bonus, mer skall det inte ses som.

  Jag ångrar mig inte en sekund över detta val. TVn har fungerat klockrent och bildkvaliteten är som förväntat, dvs mycket bra.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Till slut slog jag till och har nu haft TV'n några dagar. Jag valde Elgiganten tack vare deras 30-dagars öppet köp, och risken är stor att jag kommer nyttja detta.

  Det blev en UE60D8000 från Samsung och jag sammanfattar mina intryck så här långt:

  Positivt:
  Jag tycker bilden är suverän. Plasma kanske är vassare men den här matchar utan tvivel mina förväntningar.
  TV'n är makalöst snygg och mäktig.
  Det finns mycket trevliga kringfinesser som inte är avgörande, men trevliga.

  Negativt:
  Cloudingen är mycket markant och finns över hela skärmen oavsett inställningar. Stör väldigt mycket vid mörka partier. Sambon störs inte, men alla som köper en TV för 30000 kommer anse det vara långt mer än acceptabelt. Antingen är mitt exemplar sämre än snittet, eller så är det ett oacceptabelt fabrikakationsfel.
  Låt mig formulera mig så här: en Svensson som köper en random TV för 7000 kr skulle absolut inte störas av det här. Det är dock förmodligen inte så många Svenssons som köper TV för 30000 kr, och den typen av konsumenter skulle ALDRIG acceptera ett så stort fabrikationsfel.
  Jag ska ta diskussion med Elgiganten eller Samsung hur vi går vidare (återköp eller byte exemplar?). Helst skulle jag vilja ha TV modellen kvar utan clouding, eller åtminstone mindre framträdande än idag.

  Dessutom är ljudet rätt klent på den annars mäktiga TV'n. Inget konstigt i det med tanke på utrymmet för högtalare. Surroundanläggningen kommer helt enkelt vara på oftare.

  Utan så markant clouding hade TV'n fått 9 stjärnor.