Creative EP-660

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Creative Hörlurar (51)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 år sedan
  Riktigt jäkla skräpprodukt. Är som natt och dag i jämförelse mot Creative EP630 som är en riktigt bra in-ear lur. Den glappade från första början (testat i lite olika enheter) och är väldigt skör rent generellt.
 • Dålig
  3 år sedan
  Typiskt fall av "man får vad man betalar för". Mitt par gick sönder efter ett halvår. Sladden bokstavligt talat nöttes av vid fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen i sig var väldigt plastig och knapparna saknade helt feedback ("klickkänsla") när man tryckte på dom. Jag rekommenderar att lägga några hundra kronor till och få en bättre vara.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Älskade mina!

  PLUS
  Hyffsat bra för prisklassen! Idag har tekniken dock förbättrats och dessa ligger inte längre i topp (därför jag sänkt antal stjärnor i mitt omdöme)

  MINUS
  - Hörlurarna försvinner och kommer inte tillbaka om man lämnar dem på pendeltåget en tidig vardagsmorgon i Stockholm!
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Mycket sämre material på sladden än till mina gamla ep-630. Det är någon hårdare gummi som är mycket stelare, känns billigare på något sätt. Ljudet i dem är klart godkänt och de stänger ute ljud runt omkring mycket bra.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ush och fy. Köpte dem idag och satte på dom direkt efter köpet för jag skulle dra och träna. Trodde det var nått fel på lurarna då båda lät som de var sprängda, förutom basen som öste på i högsta hugg. Gick tillbaka till butiken och frågade vad det var för fel på dom. Tydligen var de så dåliga, men jag fick ändå häva köpet. Tackar vet jag Webbhalen :D

  PS: Om du vill ha billiga hörlurar, köp Creative EP 630 istället. Mycket bättre
 • Usel
  5 år sedan
  Hade sönder mina EP630 så jag köpte dessa som verkade vara någon slags uppföljare. Vilket skräp. Sladden är lika följsam som ståltråd och ljudet är löjligt, jättebas, jobbig diskant och ingenting i mellanregistret.