OCZ Vertex Plus SATA II 2.5" SSD 60GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OCZ Solid State-diskar (SSD) (103)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.93)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 år sedan
  Disken är nog lite overkill för ändamålet. Burken används endast till streaming, kommer aldrig använda hälften av utrymmet. Ett mindre flashminne skulle gå lika bra. Men disken presterar som förväntar, dessutom tycker jag priset är riktigt bra.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Fungerar bra, inga problem efter 4 månader. Trim-funktionen ska tydligen gå via automatik i Win7 det är ju skönt att slippa tänka på det.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Funkar bra. Inte upplevt några problem.

  Väldigt prisvärd!
 • Dålig
  5 år sedan
  Det finns inget vettigt skäl till att köpa denna i April 2012.
  Köp t.ex. Corsair Force 3A 60 GB för 150 kr mer och du får en mycket kvickare SSD. Jag har båda och upplever denna som avsevärt mycket långsammare. Ett dåligt köp idag - köp inte gammal teknik!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Har haft disken i ca 1 månad och den fungerar riktigt bra med tanke på prislappen. Fw 3.55 var installerad från start och nu är laptopen riktigt smidig i uppstart/menyer/laddtider mm. Kan rekommendera denna ssd med fw 3.55 ...
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Köpte för ca 5-6 månader sedan.. Har fungerat från start med Windows7. Den kanske har lite liten kapacitet(ca 55 GB formaterad) som systemdisk. Men det visste jag ju vid köp.

  Har fungerat stabilt och gör precis vad de utlovar - jag är nöjd!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har kört disken nu några veckor. Den kom med fw 3.55 och den verkar fungera bra hittills. Har klonat över det gamla systemet och även det fungerade OK. Disken presterar i linje med vad som anges i diverse reviews på nätet så jag är nöjd.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Köpte mig en disk idag. för jag tänkte att den måste ju bara bättre än sonens gamla samsung 250gb. Och jädrar den funkar kalas. Monterade den och installera Windows7 direkt utan problem. Den ska inte jämföras med dyrare modeller men för priset så är den helt klart användbar. Hade firmware 3.55 så lär väl inte behöva byta om det inte börjar strula.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Skriver omdömme för en hårdisk jag köpte nån gång i augusti 2011.

  Köpte den på ebay, den var i förpackning och allt, väldigt fint. Den fungerade i 1,5 månad sen hittade ingen dator den. Riktigt tråkigt förlorade mycket data pga den krashen.

  Som någon annan skrev så verkar denna produkt ha haft stora problem.

  Den tid den fungerade var den dock underbar. därav inte helt uselt betyg.
 • Usel
  6 år sedan
  Fick den aldrig att fungera. Testade den i 4 olika datorer. Dök inte ens upp något i bios någonstans. Blev så jävla trött på den att jag inte orkat lämna tillbaka den. Den bara ligger här.... lite ångest.... skitgrej.
 • Usel
  6 år sedan
  Gick sönder efter tre dagar, tydligen har ocz fått massreklamationer på denna disk, något man inte har läst om på nätet.
 • Usel
  6 år sedan
  Bland det sämsta jag upplevt i hårdvara.
  Första driven dog efter ca 3månader. Fick en ny - inget snack. Skall ominstallera Win på den nya o BIOS hittar inte ens disken...

  Aldrig mer OCZ - Intel here I come.
 • Bra
  6 år sedan
  Har bara haft hårdisken i tre dagar, jag har inte upplevt något stabilitets problem än så länge, ökade hastigheten på systemet rejält, när man ska öppna program etc samt att jag laddar in starcraft2 på 1/3 av tiden, samt kartor etc.

  Jag är väldigt nöjd det är en bra produkt än så länge.