Harman Kardon AVR 265

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (9)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  Bra förstärkare som börjar bli lite gammal(2011) men som har vad som behövs, hittar du den i någon butik så köp den då priset nog är riktigt lågt, den har ganska hyfsat tryck trots att jag driver 7 stora högtalare plus två subbar och en kicker , har även provat Pioneer och en stor dyr Yamaha för ev. köp, visst lite mer detaljerat det blev det men biotrycket uteblev tyckte jag och det var inte så stor skillnad för att motivera ett utlägg på några tusenlappar.
  Saknas något då , nja möjligtvis blåtand och kanske H/K kunde lagt mindre energi på analogt in och utkontakter som det finns så det räcker och blir över, något som dom nyaste förstärkarna saknar tack och lov , man måste inte koppla in allt gammalt mög på den nya suveräna digitala tekniken eller?
  För att få ett klarare ljud med H/K förstärkare så använd Dolby Volume med försiktighet eller helst inte alls, visst det låter maffigt men efter hand så blir det lite mycket av det tunga ljudet.
  Mycket enkel i handhavandet med menyer på svenska, kanske lite långsam reaktion ibland men man klarar det med speciellt när man kör volym på 70 % och biovärlden anfaller från alla håll.
  3 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Bra
  Mycket bra förstärkare men tillräcklig kraft för att driva normal stora sourrond högtalare
  2 år sedan
 • Utmärkt
  bra ljud
  3 år sedan
 • Bra
  Det är något som saknas med den. Kommer nog uppgradera till en Integra 50.4 om ett halv år eller så, dels för att kunna köra mina RX8 som frontar. Men vid den uppgraderingen så kränger jag självklart Naimen och HKn och hoppas på att den även preseterar bra vid 2 kanals lyssning.
  4 år sedan
 • Mycket bra
  -Snygg och stilren design!
  -Snygga menyer, något långsamma men helt OK! Lägger sig ovanpå bilden och är enkla att förstå
  -Integrerar bra med TVn (Samsung PS51D8005). Byter kanal och läge automatiskt beroende på källa, justerar volymen via TVns fjärrkontroll när förstärkaren är på
  -Snålt med "extra funktioner" om man jämför med andra förstärkare i samma prisklass. Ex 2xHDMI ut, Spotify, 7.2. Men de har istället satsat ordentligt på effekten vilket ändå är det viktiga
  5 år sedan