HTC Sensation

HTC Sensation

 • Skärmstorlek: 4.3 tum
 • Operativsystem: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
 • Pekskärm (touchscreen)
Rank 1519 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla HTC Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

HTC Sensation

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 4.3 tum
 • Operativsystem: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
 • Pekskärm (touchscreen)

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 59 omdömen

Sorterat efter datum
2013-01-21
Redigerades 2016-11-15
  Q
  Q4Rspwn(79 omdömen)
  Har haft luren i runt en vecka nu med blandade känslor, mest positiva: + Grymt snabb. Men vid multitasking finns en viss tveksamhet i interfacet. + Ljudkvalitén vid samtal (skall tas för givet, men då Incredible S hade allvarliga problem med ljudet påpekar jag det) + Snygg. Suktade egentligen efter XE:n, men den är ju inte ful direkt. + Välbyggd. - WiFi-mottagningen. Att lägga handen mot kameran är en "instant kill" mot full WiFi-stapel. - Metalldelarna på skalet delar ut kännbara stötar! - Volymknapparnas placering. Det är nästan omöjligt att inte komma åt dem om man håller telefonen vågrätt då man spelar. - Skärmens utformning. Skulle hellre vilja ha de 0.3" extra från Incredible S på bredden, som med SGS2. - Kameran. Incredible S tog betydligt bättre bilder. - Bloatware. Twitter, Peep, Jetcet Print, Aktier, Nyheter, Väder, Nyheter och väder, Officepaket, flera anteckningsprogram... Till och med en Google Sök-app för den som inte hittat telefonens fysiska sökknapp..! Jag har säkert missat en hel del, men för mig har allt fungerat så jag inte ens behövt reflektera över apparnas bättre/sämre sidor. Med root, Insertcoin 6.0, ICS och Sense 3.6 finns det ingen större anledning för mig att tänka på ett nytt mobilköp under en tid framöver.
  2012-11-09
  Redigerades 2013-12-25
   n
   natanael981(21 omdömen)
   Jag tycker att denna Android är dålig. När man spelar spel så laggar det nästan hela tiden. Det står att processorn är snabb, jo väldigt snabb. Det kan typ ta 10 sek eller mer att öppna hem menyn. Jag har skickat in mobilen 5 gånger och skulle behövas igen. Men som tur var fick jag pengarna tillbaka från Dustin Home och då köpte jag en LG Optimus G och blev jätte nöjd. Tack Dustin! OBS: Rekommenderas ej
   2011-06-17
   Redigerades 2013-02-07
    tb303(131 omdömen)
    +Skärmen! +Svarar snabbt och allt flyter på fint (när den var ny) +Känns välbyggd och ligger bra i handen, skön tyngd. -Batteritiden
    2013-01-05
     b
     barneystinson(1 omdöme)
     Köpte min telefon på rea för 1500kr. Jag har haft den i en vecka nu och jag är mestadels nöjd med den. +stark,kraftfull +HTC sense, enkel att använda +bra kamera +byggkvalitet +klarar av nästan alla spel/appar utan lagg -batteritid Efter en ungefär två veckors användning (spel,sms,surf) har jag fått ett problem med min skärm, skärmen är helt full av små grå,svart,vita pricka, ungefär som myrornas krig. Annars en är den en bra smartphone.
     2011-09-07
     Redigerades 2012-12-21
      B
      BigBrutus(35 omdömen)
      Bytte upp mig från min Iphone 3g till denna och är mycket nöjd. + Formen, inget onödigt utrymme krävs för högtalare/knapp + Snabb + Hög upplösning + Smidig att ha i fickan, jämfört med Iphone 4 och HTC Desire HD + Schysta snabbfunktioner + Android + Utbytbart batteri + Ej begränsad av apple! - Batteritiden är inte den bästa, men då laddade jag inte häller batteriet efter anvisningen. (+ billigt nytt batteri 365 kr från HTC). - Verkar ha en bugg när batteriet närmar sig 14 då stänger den nämligen av sig. (- Skriver att, jag och mig med versaler (ATT, JAG, MIG) ganska störande när man smsar. ) Problemet löst. Är nöjd som bara den och jag skulle köpa den igen om jag stog inför samma val idag.
      Sida 1