LG 42LK430

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (299)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  5 år sedan
  Även jag köpte min på Kompletts rea för 2990:-
  TVn är en gråimport, vilket Komplett borde ha angivit, lyckligtvis köpte jag TVn bara för att använda som skärm till datorn, vilket den dög alldeles ypperligt till.

  Responstiden och färgerna är mycket bra, USB-uppspelning fungerade finfint både från USB-minne, minneskort (via läsare) och USB-HDD. Ljudkvalitén var dock rent ut sagt skit.

  (Tyvärr ville Radiotjänst att jag skulle betala TV-avgift trots att jag aldrig ens använt den eller skulle använda den som TV. Istället för 170:-/månad i sjön Sjön [LTH] sålde jag denna och köpte ett par 26" utan mottagare istället.)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Köpte min på Kompletts rea då den gick för 2990:- och för det priset är den riktigt bra.

  Gick från en gammal Grundig 32" 720p så det är rätt markant skillnad =)

  Svärtan är helt okej, fast den kunde såklart ha varit bättre.

  Sen att den tar emot 1080p mkv filmer direkt från USB-hdd är ett stort plus, den tar även emot hdd'n om den är formaterad som NTFS.

  För det priset så kan det inte bli annat än full pott.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Verkar vara bra. Ganska snygg, bra bild med helt ok betraktningsvinkel och jämnt ljus. Foten är väl lite väl vinglig, men för 3000 kan man inte begära för mycket.
 • Bra
  5 år sedan
  Helt ok som bildskärm, dåliga högtalare. Det värsta är att nån tomte har skrivit att den har 100 Hz bilduppdaterings frekvens vilket inte alls stämmer, den har bara 50 Hz