Samsung UE46D7005

 Lägg i lista  Jämför
UE46D7005 från Samsung är en high-end LCD-tv på 46 tum. Naturligtvis hanterar den bildmaterial i upp till full-HD samt 3D (med aktiva 3D-glasögon). TV:n har även inbyggd digitalmottagare för kabel, satellit och marksänt. Lanserad 2011. Stäng
UE46D7005 från Samsung är en high-end LCD-tv på 46 tum. Naturligtvis hanterar den bildmaterial i upp till full-HD samt 3D (med aktiva 3D-glasögon). TV:n har även inbyggd digitalmo... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung TV (511)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.41)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  5 år sedan
  Nja de är väl överlag en fin tv och så, men det är trist med clouding.
  Sen har jag problem med att bilden hackar lite grann ibland också.
  Bakplåten teven måste vara feltillverkad eller nått, den klånkar när man trycker på den.

  Trist att man ändå ska ha problem med clouding och hackig bild på en så pass dyr tv.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Nöjd!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Grymt nöjd!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Grym
 • Usel
  5 år sedan
  Vill bara avråda alla till att köpa 7005:an. Jag hade oturen att handla på onoff strax innan de kursade. Så jag kunde inte lämna tillbaka den. Jag kan inte se ett vanligt program utan att sitta o störa mig på de vita strecken som uppenbarar sig så fort bilden rör sig i sidled. Fotboll är en katastrof! Samsung är ju också sämsta tänkbara företag att ha att göra med. De hävdar att det är normaltoch vägrar byta den, trots att teknikern berättade att de bytt ut en tv med samma problem i skåne. De vägrar tom att ringa mig och hävdar att de inte har tid så de mailar istället. Jag kommer göra allt i min makt för att få folk att förstå hur inkompetenta folk på samsung är och hoppas att ni följer mitt råd att inte köpa denna tv. Den är skit och mitt sämsta köp någonsin!
 • Usel
  5 år sedan
  Har haft 3 skärmar hemma för test samsung 46D7005, LG lw980 samt Sony HX923. Detta (samsung) är den överlägset sämsta utav dom, edge bleeding som gör att bilden är omöjlig att se på, ostablit chassi vilket leder till att blooming uppstår när man hänger den på ett väggfäste eller i mitt fall en tv lift. Snygg att se på, absolut, men borde inte samsung vilja få ut mer utav denna tv?
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Sannerligen en av Samsung mest avanceras 3D led tv hittills. Ramen är futuristiskt och sätter en nytt standard för hur framtidens tv ska designas. Tv stativet är kromad och lyxig. Nackdelen är förstås att 7005D ser väldig ömtålig för hårdare tryck. Fjärrkontrollen är lätt, trendig, tryckkänslig vid webb surf. Inte alls lika ful som resterande kontroller för Samsung. Full hd blir otroligt knivskarpt, kontrastrikt, färgrikt och svärtan med mikro dimming funktionen gör att 7005D kan jämföras med plasma skärmar. Var rädd för att 800 Hz skulle göra bilden allt för dokumentär liknande men inte alls var det så. Istället flyter bilden otroligt fint och detaljerat vid snabba rörelser och märker inte alls av den negativa effektiven som LG och Philips lider av vid höga Hz.
  Smart funktionen är intressant men måste utvecklas, tex har amerikanska modellerna appar som vi saknar (Hulu, netflix m.m.) Jag hoppas att våra svenska play kanaler inser möjligheten att utvecklas genom samsung smart funktionen och börjar skapa appar!
  Ljudet är mycket tilltalande om du sätter på funktionen srs ts hd, annars är den vek. Fina calibrerings möjligheter, 4 hdmi, enkelt och smart uppsättning på vägg, usb inspelning/uppspelning med schema inspelning som fungerar ypperligt bra är något få detaljer som gör denna tv till ett bra framtids investering som lär hålla i..tja 3 år ungefär beroende på när oled börjar bli billigt.

  Hårdvara
  + Design på tv, stativ samt fjärrkontroll
  + Många anslutningsmöjligheter
  + Energisnål
  + Usb uppspelning/Inspelning

  - Ömtålig
  - Röd infraljus blinkar vid tryck på fjärrkontrollen, störande

  Mjukvara
  + Kontrast, färg, svärta
  + Hög Hz, calibrerings möjligheter
  + Smart tv
  + Smart Phone integrering! Underlättar vid smart tv användning, rek. ladda ner appen direkt efter inköp!
  + Social TV, Facebook m.m. samtidigt vid tv tittande

  - Clouding, vanligt men också riktigt tråkigt att detta inte kan fixas! Använd mörk bild och höj ljusstyrkan samt kontrasten till Max för att se ifall du lider av det. Själv har jag Clouding på nästan alla kanter men efter calibreringen syns det bara vid vissa mörka scener, så det stör mig inte så mycket om man inte tänker på det. Men detta sänker betyget från 10"

  FlatpanelHd.com inställningar passar inte 7000 serien då bilden blir väldig mörk.. Rek. starkt att ställa in inför varje plugin, alltså ett för tv, ett för Xbox, ett för mediecenter m.m.
  Här är mina inställningar för mediecenter (film, serie från dvd, bluray tittande)

  -Bildläge Film
  -Bakgrundsljus 12
  -Kontrast 96
  -Ljusstyrka 46
  -Skärpa 50
  -Färg 54
  -Ton 50
  -Svärta Mörkare
  -Dyn. Kontrast Hög
  -Skuggdetalj 2
  -Gamma -1
  -Färgområde Auto
  -Hudfärg 0
  -Kantförbättring Av
  -Rörelsebelysning Av
  -Led rörelse plus På
  -10 p vit. Av
  -Vitbalansering
  R-offset 27
  G-offset 24
  B-offset 22
  R- gain 32
  G-gain 22
  B-gain 17
  -Färgton Standard/Varm 1
  Filter för dig.brud Av
  Mpeg brus Av
  Motion Plus Klar
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Mycket trevlig TV, men lite clouding finns det. Man vänjer sig dock ganska snabbt så jag upplever det inte som något större problem.
  Utöver det så fungerar den utmärkt. Bilden och funktionerna är suveräna!
 • Perfekt
  5 år sedan
  har har den i snart en vecka och det finns bara ett ord för den MAGNIFIK, har inga som helst problem med clouding ända minuset är att el kabeln är för kort
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Har haft den i ett halvår nu och är mycket nöjd med bilden plus att den är otroligt snygg! Har ett Media Center inkopplat så har inte testat inbyggda Smart-funktionerna.

  7-serien och 8-serien är exakt samma apparat, bortsett från ramen rint som är i plast på 7-serien.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Supersnygg och kanonbild. Tog inställningarna från: http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1304937593 och efter det så ser jag ingen clouding.

  Kör Boxer och bilden är superb på både HD- och SD-sändningar. Retar upp mig på att inte programinformationen visas automatiskt när man byter kanal. Petitesser kanske, men har vant mig med det från vår förra TV - en Sony.

  Smarthub saknar riktigt vettiga appar. SF anytime, har bra bildkvalitet. Men filmerna kostar 25% mer i TV:n än på webben och utbudet är inte lika fylligt. Viaplay, som trots sitt prisvärda utbud, faller på sin ojämna bildkvalitet. Plus i kanten för att SVT Play fungerar bra i webbläsaren.

  Inspelningsfunktionen fungerar utmärkt - dock endast med hårddisk.

  3D-bilden är både vilsam och effektfull.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Haft den en månad. Kör mest från Canal Digitals inspelningsbara box. Den nyaste varianten, inte den Franska. Kanonbild på HD-kanalerna. Inbyggda motagaren ger också bra bild på de marksända HD-kanalerna. Inga bekymmer med clouding o.s.v. BluRay bild kalasfin. Och utseendemässig ser alla andra apparater föråldrade ut vid en jämförelse. Så jag är helnöjd.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag köpte denna TV från Siba på mellandags rea för 9995:-.
  Måste börja med att säga att man ser bilden är lite ljusare vid hörnen men det syns bara när bilden är helt svart och det händer inte ofta i filmer, så jag kan inte säga att jag stör mig så mycket på det.

  Jag har streamat 1080p (mkv) och även en del 3D filmer från min dator och det har absolut inte varit några problem (detta gör jag med samsung allShare) den klarar även Sub och olika audio track.
  Jag har även en PS3 inkopplat och även där flyter bilden bra. Har man en gång testat DLNA så kommer man aldrig gå tillbaks till en icke-smart TV (inga fler sladdar alltså).

  Om du hittar den TVn för runt 10k SEK kan jag verkligen rekommendera den.

  + PLUS:
  Snyggt och riktigt smal
  Enkelt att uppdatera firmware (görs via USB)
  Snabbt vid uppstart
  Ljudet är riktigt bra med tanken på hur smal TVn är
  - MINUS:
  Fjärrkontrollen är snyggt men rent funktionsmässigt kunde det ha varit bättre (tex, finns ingen knapp för att direkt ta fram favoritkanalerna).

  Jobbigt att kanalsortera men det går att göra manuellt.

  Går inte att blanda digitala och analoga signaler vid sortering. Man numrerar de separat
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Grymt nöjd!

  Bildkvaliten är riktigt vass. Ingen clouding eller bleeding alls. Bra färger och svärta även om inställningarna ur kartong är lite väl mycket av allt.

  Jag rekommenderar starkt att läsa igenom recensionen på d8000-serien på flatpanelshd.com och följa deras inställningar för kalibrering. Även om det kanske inte är exakt rätt för erat exemplar så fixade deras inställningar riktigt bra bild. Just angående bleeding på undertexter med mera verkar det försvinna om man slår av motion plus / mpeg-brusfilter.

  Fjärren är riktigt bra. Ipad/iphone-appen är sådär. Finns lite mer att önska där, till exempel bra överskådlig epg och kanallista direkt i telefonen.

  Att sortera kanaler i favoritlistorna verkar i stort sett vara omöjligt. Trist att ha allt huller om buller men jag lästa att det har något med Comhem att göra. Dock ska Comhem ha beröm för att det gick otroligt smidigt att byta från digitalbox till CI+modul. Inga inställningar eller pillande, bara att flytta kortet och TV:n löste resten.

  Mediaspelaren och apparna är bra men som vanligt är det säkraste kortet att koppla in dator med Plex om man vill kunna spela upp allt. 4 hdmi in är ett stort plus. Saknar svtplay. Hade varit grymt med det direkt i tv:n.

  Allt som allt köper man ju en tv för bilden och jag har svårt att se att det kan bli så mycket bättre än så här i nuläget. En väl motiverad 9 av 10 möjliga för min del!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Riktigt snygg design och väldigt bra bild då man kör med 1080p-källa. Svärtan duger väl för min del, inte riktigt lika bra som kompisars panasonic-plasmor dock. Kom över den för 9990 kr på Netonnet.

  Man ser en del bleeding om bilden är helt mörk men det är inget man tänker på vid filmtittande.

  Jag använder den även som datorskärm och då märker man att det finns vissa problem med input lag. Blir lite fördröjning och svårare att klicka rätt med musen osv...detta förbättras något om man slår på "game"-läget men då går man miste om viss bildprocessring.

  Fick med två 3d-glasögon och en ganska snygg fjärr (inte riktigt lika plastig och ful som vissa andra samsung-modeller).

  Att surfa på tv'n med fjärrkontrollen är dock ett skämt, behöver iofs. inte såna funktioner eftersom jag har datorn inkopplad. Jag har inte orkat prova andra appar och smart-tv funktioner men WIFI fungerar i alla fall utan problem och det fungerar utmärkt att styra tv'n från min androidtelefon.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inga problem med mitt exemplar.
  Nöjd hitills.
  STOR skillnad för mig med en 3år är äldre Plasma som endast var HD ready.

  BluRay är kanon och 3D är nytt för min del.
  Vet dock inte om det är bra kvalité på 3D visningen på tv:n eller inte då jag inte har något att jämföra med förutom biovisningar som jag varit på.
  Finns en del gratis jux i 3D att se på SMARTHUB via nätet.
  Känns lite ansträngande i början att se på 3D, men efter en 5min så kopplar nog i varje fall mina ögon av.
  1 par glasögon följer med, det är minus borde minst vara två då man oftast sitter och tittar på film flera personer.

  Fjärrkontrollen är lite seg som andra nämner, men dock inte något världsproblem.
  Finns en app även att ladda hem om man så önskar till sin Iphone, som man kan använda som fjärrkontroll.

  Jag har inte sett någon clouding på mitt exemplar hitills. Har dock bara haft den i 4 dagar och inte tittat på filmer/tv längre än i 2-3 timmar i stöten.
  Min sitter inte heller på väggen, vilket kan förvärra att clouding uppkommer.
  Ser en liten tillstymmelse till backlight bleeding i nedre högra hörnet på mitt exemplar.
  Dock så ser man det bara när man står ur betraktningsvinkeln, och inte vid tv tittande framifrån.

  Nöjd i det stora hela.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Klppte tvn på eligigantens mellandagsrea så priset landade på 9990:- :) Jag kan inte se någon clouding och när det gäller bleeding suns det bara vid tex eftertexterna med vit text i mitten och svart runt om, då går det att de att hörnen är lite ljusare an övrigt svara ytan. Men det går absolut inte att märka något när man ser på filmen.

  Dock har jag inte lyckats titta på jpg bilder :( den säger att formatet inte käns igen. Och jag bara avskyr att inspelningsfunktionen kodar inspelningarna så att de bara ska gå att se på den tv de är inspelade på. Men det gäller väll alla HDD inspelningsanordningar förutom PC.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Upplever inte några problem med clouding eller bleeding. Tycker bilden är väldigt bra. Fin svärta. Smart-TV funktionerna fungerar utmärkt för mig. Lätt att koppla upp mot Wifi-nätverk, fungerade på första försöket och har sedan dess varit uppkopplad.

  Stort plus också för designen. Läcker!

  Som normal konsument är denna TV väldigt bra. Rekommenderas varmt.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Mycket bleeding, men ananrs bra bild, Nån som har tips hur man minskar bleedingen och cloudingen? Ananrs tycker jag hela mediaspelaren är helt värdelöst, Nästan så att man skulle anmäla samsung för falsk marknadsföringen! är det nån som kan använda webläsaren t.ex? och sf play appen. är ju helt omöjlig att få igång. :-(
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Nä, jag blev besviken på denna. För priset man betalar ska man inte stå ut med bleeding, flashlighting och den mängd clouding som det varpå mitt exemplar.

  Efter många timmars sökande, review-läsande och övervägande så föll jag lite för designen och blev lite blind för folks negativa åsikter om denna TV.

  Jag köpte den på NetOnNet med den förmånliga erbjudandet med öppet köp fram till den 8:de januari 2012. Tänkte att då har jag ju tid att testa och kalibrera till fan tar en. Men så mycket tid behövdes inte för att konstatera att jag skulle lämna tillbaka den.

  Den hade en ljusare rand längs hela ramen på bilden. Sk. bleeding. Speciellt framträdande var den i nederkant på bilden vilket är extra störande då man läser undertexter där. Dessutom var cloudingen för mycket för att vara acceptabel (vilket man bör ha en viss tolerans med då det gäller edge LED apparater - tacka vet jag lysrör).

  Jag släpade tillbaka åbäket till NetOnNet som med bra humör tog emot TV:n och jag kunde istället byta mot en Philips 46PFL8606T/12. Det är vad jag kallar en TV värd sina slantar jämfört med denna! Ingen bleeding eller flashlight, robust pjäs med betygligt bättre kvalitetsintryck än Slamsugen. ;)

  Se mina kommentarer där... http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=949900
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft tv.n c:a en vecka nu. Helt fantastiskt bild, på mitt exemplar finns inte ett spår av bleeding eller clouding.

  Att som Verum jämföra med Sony HX920 som kostar dubbelt så mycket tycker jag inte är relevant. Att påstå att den här tv:n är skräp är för mig obegripligt. För övrigt är det märkligt att Venum kan uttala sig om D7005. Går man in på Sony:n kan man se att han skaffat sig en sån för ett halvår sen. Verkar bara vara ett försök att få ner betyget på D7005.

  Hade tidigare en 6 år gammal Samsung 40-tummare med HD ready, som var en värstingmodell på den tiden. Skillnaden är enorm, både på bild, design och funktioner.

  Jag fick med den nya kontrollen och den verkar helt ok. Fick även med två par 3d-glasögon, trots att det stod att det bara skulle vara ett par.

  Ljudet tycker jag inte man kan klaga på, går knappast få bättre på en så tunn TV. Vill man ha bättre ljud är en hemmabioanläggning ett måste.
 • Usel
  6 år sedan
  Skräp rakt av! Otroligt taskig panel med extremt mycket bleeding och clouding! Vart en Sony HX920 istället. MAGISK!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Helt fantastisk tv, Ljudet är lite platt men man kan inte förvänta sig mer av en sådan tunn TV Clouding/bleeding finns, ljuset sker i hörnorna men mitt exemplar syns det knappt (man måste leta för att finna) Men det är inget som stör eller påverkar film och vanlig TV tittande.
  Fick min med den nya samsung kontrollen så de var ett stort plus eftersom den gamla såg ut att va från 80talet.

  Bild +10 (Clouding/bleeding -2) =8
  Ljud +6
  Design +10

  Så det blir en 8/10.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Slog efter mycket testläsning och eget kollande i butiker till på denna tv och måste börja med att berömma den urläckra designen.
  Tvekade länge mellan LCD eller Plasma , men skall man som jag ha den som vardagstv i ett ljust rum som dessutom kan få in en del solljus på sommaren så är LCD /led att föredra. Pga plasmans sämre ljusintensitet kan bilden bli lite mörk .OBS(Led tv säger ju bara att bakgrundsbelysningen är av ledtyp. Panelen är vanlig LCD även på en sådan).
  Valet av storlek är avhängt tittavståndet + signalkvaliteten/upplösning ,och har man lite begränsat (jag har 3m) så blir 46" alldeles lagom. Köper man en större med begränsat avstånd får man räkna med en dålig digitaltvbild som kan irritera ögonen och ev ge huvudvärk. I blu-ray är blir den emellrtid bra.

  Bildkvalitet : i Blu-ray är den ju förstklassig som alla redan vet så det tar jag inte upp.
  Kollar uteslutande på digitaltv via comhems HD box Humax HDPVR 1000 ( dock endast vanliga digitala sändningar,ej HD) och då är bilden överlag bra. vissa sändningar är ju av sämre kvalitet och då blir bilden lite mjuk. Men är det god kvalitet blir bilden skarp och fin. Fast det gäller att dra upp skärpan ordentligt. Har ställlt min på 70 (står på 20 vid leverans) Upplever inget brus att tala om men det blir ju en balandgång så att den inte blir överskärpt och sämre istället. Tittar man emellertid mycket på dom sämre sändningarna finns det risk att känna en viss trötthet/irritation i ögonen. Ställde mig vid sidan av soffan på ca 4 m avstånd och där var det behagligare. Så att ha tillräckligt tillavstånd är a och o. Comhemboxen är ju en väldigt bra box så jag vet ej hur bilden blir med en enklare modell eller tv`ns . Vid tittande på blu -ray är det nåt helt annat. Men då är skärpan också en helt annan.
  Jag har endast väldigt svag clouding längst ut i hörnen som man inte ser om man inte släcker ner i rummet. inget som stör.

  Slutsats : En enastående vass tv med lika vasst utseende. jag är riktigt nöjd. Skall man se en del på vanlig standard diigitaltv så är denna grym under rätt förhållande (med lämpligt tittavstånd, minst 3m, och bra sändning ) kopplad till min Humaxbox ihop med den helt överlägset bra HDMI kabeln Chord active .Blev ännu skarpare bild när jag bytte till den från en redan bra kabel.

  P.S var rädd för cloudingproblemet så att jag faktiskt tvekade köp. Men ser man bara till att få den på öppet köp så är det bara att byta (eller lämna tillbaks) om man ej är nöjd. Mycket nöje.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Köpte en Samsung UE467005 när onoff stängde butikerna. Blev direkt besviken på mycket clouding och edge bleeding. Jag har senare förstått att Samsung på många forum kallas för rena "panel lotteriet". Jag förstår nu varför; form före funktion. Stora problem med panelerna p.g.a. av alltför tunn ram i kombination med otillräcklig kylning.

  Jag har nu sålt min Samsung och sneglar istället på Philips 47PFL7606T. Betydligt billigare och bättre bild även om kontrasten är sämre. Vem bryr sig om bra mätvärden i recensioner när all clouding ändå förstör bilden.

  Besviken!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Köpte en Lg först passiv 3d (netonet), efter 1 dag bytte jag den, kändes plastig. Fick pengarna tillbaka.

  Köpte Samsung på siba för 14 000:- när jag testa den blev jag missnöjd, vit ljus i under kanten som lyste igenom och Cloudingen...ja dro ner på ljuset och trixa lite med inställningar blev bättre...efter några dagar så gick jag tillbaka till sibba och fick en ny, dom sa att Samsung har problem och detta var antagligen en måndags ex...

  efter jag fick den nya va det inga problem, ingen Cloudingen och ingen ljus som störde i nedre kanten, så har ni problem så bytt....

  Fjärrkontrollen är dålig, ingen bra känsla när man trycker på knaparna men som plus har den belysta knappar, funkar bra i mörker. Det finns även en app till iphone som funkar bra.
  När det gäller mediacentren så funkar den bra med mkv filer men endast på usb när det gäller dlna så funkar inte lite trist.
  smart tv är vad det är, + i kanten är viasat play som jag gillar.

  Hade tv haft bättre fjärr hade den fått en 10, nu får den 9 av 10 möjliga.

  Designmässigt är den en 10!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Mycket bra, lite bleeding. Bortsett från det, en av de bättre TV på marknaden.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Fick hem den igår, tidigare har jag haft Samsung UE46D6505. Största skillnaden mellan dessa modellera var fjärrkontrollen och man fick med 2 par 3D glasögon till UE46D7005. Annars så har jag inte sett något skiljer dem åt. Förutom att 3d film är lite bättre på den senare.

  Det finns ganska mycket cloudingen i mörka scener, ändå det är inget som störande så länge man inte kollar extra efter det.

  SmartHub är inget som jag gillar eftersom jag känner inte att har behov av dessa appar. Visst kommer jag använda SF Anytime, Visaplay, CanalDigtal. Även om tycker dessa är alldeles för dyra. Samt Foto, Musik och Video annars verkar det mesta vara "skräp". Vist roligt första dagen allt prova appar men det är inget jag kommer använda.

  Upptäckte när koppla en USB hårdisk till TV så fungerar det bra med USB 2.0 2TB men inte USB 3.0 3TB Dock har bara provat två modeller. Fungera perfekt att streama från datorn vilket jag rekommendera istället.

  Jag har inte provat inspelnings funktionen, jag vet att mina föräldrar har gjort det. De gillar den inte eftersom skulle de vilja spela in på en extern server. Så att de kunde dela mellan alla deras tv apparater.

  Fungerar perfekt tillsammans med min Denon AVR-1911 receiver utan att behöva göra några konfigurations ändringar. Inga problem släpande bild när jag spelar Xbox360 eller PS3.

  Det enda som är dåligt med TV enligt mig är menyerna för konfigurering är krångliga inte så självklara som de borda vara. Samt att de fortfarande inte lyckas lösa problemet med clouding. Dessa två problemen sänker betyget, annars skulle vilja ge TV topp betyg. Annars en riktigt bra tv apparater även UE46D6505, dock rekommenderar att köpa UE46D7005 om inte priset skillnaden är förstora mellan dessa två och det kan även vara värt att kolla på UE46D8005.

  Varför jag valde 70 istället för 65 och 80. Med 70 så följde det med 2st 3d glassögon kostar 1000kr när köpte min TV. Vilket gjorde 70 var -200 kr billigare än 65 det gjorde mitt val väldigt enkelt. 80 kosta 3000kr mera utan några större skillnader enligt mig.

  Även om försäljaren försökte lura mig att köpa den billigare just av den anledningen att den fanns på lager och 800kr billigare, egentligen var 200kr dyrare. Andra sidan händer det varje gång man frågar dem om råd att de försöker sälja gamla Tv apparater. Hänt varje gång jag försökt köpa TV, men denna gång blev han nästa lite sur på mig eftersom stod på mig och vill ha den TV som han inte ville sälja till mig till lägsta pris.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Fick hem den idag. Grymt första intryck när den väl var på plats i vardagsrummet!. grym bild. den imponerar i mörka scener, har inte än börjat kolla efter clouding eller bleeding, Laddade ner TVMobili som media player och den streamar 1080p mkv galant. är grymt imponerad av det lilla jag sett. Angående den gamla tråkiga fjärrkontrollen , så är har de bytt till en ny, väldigt trevlig kontroll med en liten touch platta för internetanvändning. passar bra till Tvn!

  Många har nog fastnat vid ett val mellan d8005 och d7005. och kan garantera er att ni inte blir missnöjda med 7-serien. Grym ram där med!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Extrem bra bild klara och fina färger. 3D:n är bra tyckler jag

  Verkar vara delade meningar om Cloudingen men jag anser inte att det är störande över huvudtaget även i mörka scener.

  Riktigt snygg design minimal ram etc.

  Stort plus att jag kan använda min android telefon som fjärrkontroll över wlanet.

  Har både HTPC och PS3 inkopplat och det är en fröjd att se på film och spela på denna tv. (man bör stänga av Clear Motion när man skall spela)
 • Utmärkt
  6 år sedan
  En riktigt bra tv som har samma innehåll som 8005:an men att ramen är annorlunda. Bilden är grym och mycket behaglig.
 • Dålig
  6 år sedan
  Bra bild och fin design, men efter ett par timmar uppstår clouding/bleeding väldigt tydlig i mörka partier. Detta syns "igenom" bilden, dvs i normalt tittande ser man det som bleka områden i bilden. I mitt fall är det flera öar mitt i bilden och nedre höger hörn. Den går åter till butik idag - ska försöka med Panasonic's GT30
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Snygg tv men rekomenderar att man väljer ett annat märke. Har alltid gillat Samsungs design men blev grovt besviken på cloudingen som uppstår när man spelar eller kollar på tv.

  Kontrollen ser ut som att den kommer från slutet av 1970 talet.

  Som sagt riktigt snygg tv designmässigt men dåligt innehåll, satsa på ett annat märke.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  En riktigt bra tv med en väldigt bra 3d känsla.
  Det enda problemet är att fjärrkontrollen är riktigt seg och den har en delay på 0,5 sek.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Jag har väntat i all evighet på att köpa en TV (vilket är priset av att vara en prylnörd som vill ha MER-värde för allt man köper) o äntligen har det kommit en TV som faller mig i smaken. Om TVn:

  + D7005 är samma som D8005, men annan design, vilket jag älskar!
  + Har den skarpaste 2D bilden just nu (i samstrid med Panasonic VT30)
  + Uppskalningen av standard-material är helt sjuk! Klart överlägsen alla andra TVs jag någonsin sett!
  + Nätverksanslutning med eget modem
  + SMART-hub
  + 3D var en positiv överraskning, kan bli bättre, men jag är helt klart nöjd över TVns 3D-förmågor.
  + Jag var personligen lite orolig för input lagen, men kan nu säga att den inte är märkbar (såvida man inte tävlar i gaming eller är löjligt petig).

  - Marginell clouding, jag är perfektionist och jag bryr mig faktiskt inte så mkt om det. Det syns ändå bara ytterst sällan.
  - Dålig vidvinkel jämfört med plasma
  - Det som irriterar mig mest är det faktum att man får en pisskontroll från 80-talet som inte alls är anpassat efter de nya SMART-funktionerna. Var är den touch-kontroll som jag läser om i de amerikanska recensionerna!?
  - Samma gäller glasögonen. EN ENDA?! Det är egentligen bara lyxproblem, men jag HATAR dålig marknadsföring: En 3D TV ska ha mer än ett par glasögon inkluderat och även ha en fjärrkontroll från 2011 o inte Tjernobyl.

  Sammanfattning: Marknaden bästa LED-TV med sagolik 2D i HD och framförallt exceptionell i visning av SD material. Den erbjuder även den bästa 3Dn bland LED TVs och input lagen var glädjande nog inget bekymmer. 2 stjärnor går bort för att Samsung puckat nog snålat med glasögon och val av fjärrkontroll.

  För er som inte bryr er om fjärren o glasögonen:
  9½ av 10 (-½ för svag clouding o vidvinkel)
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Kanon Nöjd! Ett av dom bättre köpen jag har gjort!
  Skit snygg på väggen!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Köpte D7005 igår, valde mellan d7005 och d8005.
  Samma funktioner, olika ramar.

  Första positiva intrycken;
  Den tunna ramen gör tvn riktigt behaglig och väldigt snygg på väggen.

  Bilden är perfekt i HD.

  3D-bilden är helt ok (har inte så mycket att jämföra med annat än bio)

  Inbyggda Wi-Fi:n var lätt att ansluta till nätverket och fungerar snabbt och bra.

  Smart-tv och den inbyggda mediaspelaren funkar över förväntan och gör en extern mediaspelare onödig.

  Det negativa;
  Uppstår efter ca 1h ett väldigt litet spår av clouding i ena hörnet, inget som direkt syns om man inte letar noga, men ändå tvn kostar ju några spänn.

  Ljudet från de inbyggda högtalarna är väl sisådär, dock förväntat och inget jag använder.

  Funktionen 2d till 3d är rätt crap

  Då det finns en inbyggd webläsare så borde det erbjudas ett qwerty tangentbord, alt. att iphone appen förbättras för dessa funktioner så att de blir användarvänliga.

  Övrigt;
  All share från dator till tv fungerar utan problem, har dock inte testat en hel film.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 år sedan
  46 "D7005-tv är en utmärkt tv för den enskilda mannen och kvinnan. I min förpackning som köpts via MPX.NO följde två uppsättningar glasögon. 3D-glasögon sitter bra på, utan att märka dem under filmen. 2D-3D-konvertering ett stort djup vision jämfört med traditionella TV-tittande. Massor av möjliga anslutningar, vilket gör det lättare för dig PS3, dator, DVD-spelare och VHS-spelare. Alla fyra kan anslutas samtidigt, eftersom den kommer med 2 stycken. övergång ger som sagt SCART till HDMI-kabel set.
  Har läst recensioner från cutie brors pris jakt, där Buhu blödningen. Detta förstår jag inte, när jag inte har märkt detta och även beror på den "perfekta" bilden. Bilderna kommer åtminstone med tydliga kanter, nej "Knud ring" bitar inte spela in rörliga bilder som många andra TV-apparater gör, klara färger, ingen fart skugga i snabbrörliga scener. En TV för kräsna och värt pengarna.

  Jag köpte via MPX.no värt 13,289, - Onsdag 14 september, 2011. Behövde D8005 version till cirka 1.500, - högre pris, bara uppdatera via Samsungs nätverk. Så då är du ingen data freak, du köper en D7005-version och spara pengarna till något annat.

  RACE OCH KÖP. :-D