Antec Kühler H2O 620

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Antec Vattenkylningssystem (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.07)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min la av efter 2,5 år, pumpen låter mycket men gör inte jobbet; CPUn blir varm och datorn stänger av sig själv. Så länge som den funkade så var jag nöjd, i princip ljudlös och kylde min E3-1230v2.
  Får en ny Antec Kühler H2O 650 på garantin, tummen upp för DustinHome.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Knepig fläkt det här... När den väl funkar kyler den riktigt bra, och knäpptyst också för den delen.

  Men nu är det andra gången på under ett år pumparna lägger av och får CPUn att (självklart) bli glödhet och slutligen stängs datorn av för att förhindra någon skada på CPUn.

  Gick över till en Noctua NH-U9B SE2, tacka vet jag vanliga luftkylare, kommer aldrig gå tillbaka till vattenkylda modeller.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Fungerar klockrent! Test och effektiv. Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Tycker den inte låter så mycket. Vet ej hur gammal min är men 2 år+. Låter inget. Bytte dock nyligen fläkt till Noctua NF-F12 PWM 120mm. Håller en låg temp på cpu:n
  Första gången jag använt mig av vattenkylning och det är bara en massa +++++
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering 2014-06-15:
  Den har nu rasat efter 1,5 år. pumpen stanna.
  Inga problem att reklamera den på Webhallen och bytte till Noctua NH-U14S som dessutom var rätt mycket tystare. Pumpen var inte "ljudlös" som jag hade förväntat mig.

  Helt ok, pumpen är hörbar men inte högljödd, medföljande fläkt är i billigaste laget, men är lätt att byta ut mot t.ex. en Noctua NF-F12 PWM 120 mm.
  Kör för tillfället en i5 3570k (3,4Ghz) i 4Ghz och tempen ligger på runt 50 grader vid 100% belastning på alla 4 kärnor med fläkten nerställd till runt 40%
 • Usel
  3 år sedan
  Aldrig mer antec kuhler!

  Men tack var det att Webhallen var så snälla att ge tillbaka pengarna på garantin!
  De själva sa att detta var en dålig kylare.

  La av efter nån månad, sen har jag bara struntat i att byta ut den.
  Nu efter nått år så bestämda jag att byta ut den, kanske för nya datorn, men icke!
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sjukt svårt att installera, du måste plocka isär hela datorn faktiskt för att kunna komma åt baksidan/undersidan av moderkortet. Det borde verkligen stå "Varning, du måste plocka isär hela datorn".
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Enkel att installera, som det står på förpackningen, var den verkligen inte. Det saknades steg i instruktionerna, och alla delar var inte beskrivna. Har man chassi utan åtkomst till baksidan av moderkortet så måste man skruva loss moderkortet för att fästa dit en backplate.

  Efter det så märkte jag när jag väl satt dit vattenblocket att en av gängarna var dålig så att jag inte kunde skruva fast vattenblocket ordentligt.

  Utöver detta så låter CPU-kylaren betydligt mer än min originalkylare på grund av fläkten, och pumpen låter som att den brygger kaffe.

  Tänker kontakta Antec för ett utbyte på garanti, men även då blir det väl ett antal timmars extra arbete för att byta ut den.

  Enda fördelen är väl att den kyler bättre än en luftkylare. Men med ljudnivån är det inte värt det.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Kylarna bra.
  instruktionerna hemska, som många har skrivit om. Står i installations boken: Använd denna skriv eller denna?? Men inget mer.. Skärpning Antec!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Som många säger är den inte den lättaste och montera, anvisningarna var lite underliga och satte först skruvarna fel, så var bara börja om och försöka att inte ta sönder plastgrejerna.

  Fläkten som medföljer är ganska högljudd, bytte ut denna mot en Scythe Typhoon 1850rpm och den hörs knappt.

  Pumpen ger inte ifrån sig några ljud på min iaf.

  Köpte den för under 400kr för ett bra tag sedan, men blev ingen montering förrän jag köpte nytt ITX kort och ny låda, så prismässigt fyller den bra sin funktion, processorn håller sig sval, IDLE 30-33 grader, under tyngre användning max 42 grader. i5 2500k.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Sjukt bra pryl!

  Min CPU ligger på ~28°C, har dock inte provat vid riktigt tung belastning ännu, eftersom jag precis fått ihop den.

  Lätt att montera.
  Billig men väldigt bra prestanda!
  Fläkten susar dock, så en ny bör införskaffas!.
  Tar lite plats i chassit + att den ser stilig ut.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Sådär! Jag har inte varit så imponerad över denna högljudda uppfinning som gillar att bubbla och väsnas.

  Bubblor och kluckljud lyckades jag få bort genom att googla runt lite på hur man ska göra. Fläkten som följde med lät mer ensam än de andra 7 fläktarna i chassit så den åkte ut med huvudet före. Satte in en Noctuafläkt som inte hörs alls.

  Däremot har jag inte förstått grejen med alla människors låga idle temp, min i7:a låg på runt 60-70 grader idle med bara 10% överklockning. Ibland under load gick den upp till 90 grader och blåskärm som följd.

  Idag såg jag att jag satt fläkten i push genom radioatorn istället för sug som det står i bruksanvisningen, passade även på att damsuga bort lite ludd. Vips! så har jag idletemps på 32-38 grader! Kanon!
 • Bra
  4 år sedan
  Fick ett måndagsexemplar först, där pumpen oavkortat gav från sig ett puttrande ljud. Provade allehanda tips jag hittade på nätet; vred på radiatorn, skakade den för att tvinga eventuella bubblor att flytta sig i kombination med att jag vände och vred på lådan, provade olika inställningar i BIOS samt spänning till pumpen - allt utan resultat. RMA-ade till CDon där jag köpte produkten, och jag fick en ersättare.

  Efter installationen så är jag nöjd. Ljudnivån på själva pumpen har halverats, och den är nu nästan tyst. Fläktarna i datorn låter mer, så jag ska byta ut den medföljande fläkten till en nexus eller noctua-fläkt och se vad det gör.

  Inte helt perfekt produkt, men lite chansning om man får en tyst eller inte, men i övrigt bra valuta för pengarna och en enkel installation. Kyler bra, mitt system ligger på en ganska jämn temperatur på 30-32 grader, har dock inte provat att klocka och kör fläkten på lägre hastighet, men det finns nog en hel del marginal.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Är mycket nöjd med denna! Tyst, kyler riktigt bra, rimligt pris, smidiga och rätt så böjbara vattenslangar. Nöjdhetsfaktorn är stor. Enda minuset skulle väl kanske vara fläktens ljudnivå, men den går att få ner med lite lägre spänning.
 • Usel
  5 år sedan
  Förmodligen har jag bara haft extrem otur, men det första exemplaret jag fick så var ett av skruvhålen på radiatorn trasigt så inga av monteringsskruvarna gängade i det skruvhålet.

  Det andra exemplaret som jag fick i utbyte nu i veckan höll i 5-10 min efter montering sen lade radiatorn/pumpen av och jag får därför köra med stockkylaren nu istället...

  Jag kan därför inte rekommendera den här kylaren till någon.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Min har nog snurrat 24/7 i ett år nu och har inte ens tänkt på att den är där. Så det måste ju vara bra betyg. Har monterat dit 2st Scythe Typhoon 1850rpm fläktar på kylaren.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Lite meckig att montera och ganska luddig byggbeskrivning. Det finns en lista över delar, men den innefattar inte allt (!). Väl på plats funkar den utmärkt, tyst och bra (när man bytt fläkten). Min knattrade lite första minuten, men det försvann fort. Temps ligger på 35° idle och 65° load (i5-3570k).

  *Uppdatering*
  Antec verkar ha bytt modell på denna, den variant jag har är inte samma som syns i olika videor på Youtube. Istället är den identisk med ex. Corsair H70 och Thermaltake Water 2.0. Monteringsordningen är dock lite annorlunda, och det är just monteringsringen som gör skillnaden som saknas i beskrivningen.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Kanonbra!
  Tar rätt mycket plats i chassit, men utöver det är den fenomenal.
  Min temp på min Quad amd Phenom sjönk från ca 65 till 35 grader.

  + Billig i förhållande till prestanda
  + Tyst
  + Leder bort värme från hela systemet
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Billig kylning som ändå funkar väldigt bra.
  Dock så hade jag stora problem med att fästa den i mitt chassi (Corsair 650D). Det chassit har "distanser/kuddar" i alla skruv hål vilket resulterade i att skruvarna man fick med var för korta.

  Detta löste jag genom att sätta radiatorn/fläkten i taket på chassit istället, funkar lika bra. Men det var lite oförutsätt.

  Har min i7 950 @ 4.0GHz, och den ligger runt 60-70 grader i load(prime95), eller när jag t.ex. spelar bf3 och streamar.

  När jag sitter och bara chillar vid datorn så ligger den på ungefär 30-40grader, vilket är helt klart godkänt enligt mig.

  Taket på en i7 950 i grader ligger på ungefär 95-100 grader så finns en hel del kvar att leka med!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Mer rolig än bra! Den är så rolig att den får en 10:a =)
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Prisvärd och enkel vattenkylning. Gör det den ska och installationen gick snabbt.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Mycket bra kylare, köpte en annan fläkt till och då blev den knäpptyst. Mycket bättre än Corsair H80. Kan starkt rekomendera denna!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Köpte detta kit nu i sommar för att min CPU började visa högre och högre temperaturer än vanligt med den vanliga luftkylaren.
  Monteringen gick ganska smärtfritt, manualen vart inte den bästa att följa men efter kollat på Youtube så fick man snabbt en klar bild över hur de skulle monteras. Som vanligt på nyare och lite finare chassin så hade jag redan plats utskuren i moderkortsplåten så det vart enkelt att komma åt även fast moderkortet redan satt på plats.
  Såhär efter installation så är datorn mycket tystare och samtliga processor kärnor ligger på ca, 35grader i idle. Under full belastning går den inte högre än 47-50grader vilket är riktigt bra.

  Har inte heller hört några missljud ifrån pumpen som vissa andra verkar höra på sina. Jag monterade radiatorn så att slangarna hänger neråt i lådan och inte i någon vinkel.
  Som sagt toppen nöjd med allt!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Fungerar utmärkt, har idle runt 25 grader och 60 grader max vid full belastning med en i5 3570K på 4.1 Ghz. Innan dess körde jag Intel stock och då var det idle 32 grader och 105 vid full belastning.

  Jag körde inte fläkten som följde med utan använda en Arctic PWM 120mm fläkt.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Full pott! i5 3570K. 30-31C i idle. Max 45C load. (Utan överclockning)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Supernöjd! Kan inget annat än ge full pott! Kör en I7 2600K och med standardfläkten kunde jag inte köra färdigt ett prime-test utan att den var uppe på 105C. Nu kör jag överklockat med 1,1 Ghz (4,5Ghz) och med full belastning ligger den på 55C. Smidig att installera oxå! Köp!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Bytte från Noctua NH-U9B SE2 till Kühler 620 och märker ingen skillnad varken på ljud eller temp.

  + Tar mindre plats i chassi
  + Ser ganska bra ut

  - Högljud fläkt medföljer (Detta löstes med en Noctua NF-F12-PWM)
  - Irriterande pumpljud som man bara hör vid tyst omgivning.

  Bortsett från mina små minus så rekomenderar jag denna starkt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Perfekt i det lilla systemet när man vill få ut värmen ur lådan istället för att bara vispa runt den som man gör med en tornkylare.
  Enkelt att montera och flexibla slangar!
  Jag kör min på ett Asus GTX560Ti, inte så krångligt om man monterar enligt buntbandsmetoden. Komplettera med en tyst fläkt som blåser över kortets strömförsörjning(VRM) så blir det mycket tystare än original.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Jag är mycket nöjd med CPU kylaren. Köpte till två Scythe Typhoon 1850rpm vilket visa sig mycket bra.

  Med gamla CPU fläkten låg temperaturen på 75 - 80 grader när man max belasta den. Nu är det högsta temperaturen 60 grader och då går fläktarna på minimum 800 vara.

  Enda negativa var att jag fick plocka bort en fläkt i locket på datorn.
  Mitt modekort krävde att man koppla in den på cpu kontakten.

  Med: http://www.webhallen.com/hardvara/136108-akasa_flaktadapterkabel_for_att_kunna_ansluta_1xcpu_2xchassie-flaktar_till_moderkortets_4-pin_k

  kunde jag lösa så båda fläktarna fick ström. Jag har en i5 750 2,6 Ghz.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Monterad på en i5 2500k i en antec ninehundred låda, klockad till 4000.
  Med intel burntest max stress går den tempen inte över 58gr, vanlig surfande ligger den på 31gr
  (med orginal kylaren under stress testet upp till 85)
  En sak som stör mig är fläkten som följer med kylaren låter för mycket,
  kopplade fläkten till moderkortet istället då blev det vapenvila.men då fick jag upp tempen på cpu vanlig surfande 34 och under stress till 65
  alt att man köper en bättre och tystarefläkt.
  vad ska man förvänta sig kostar bara 370kr...
  bra för priset
  ja
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Körde en i7 2600k med original fläkten och då fick jag en max temp på 95°, men antagligen satt inte fläket emot helt eller så låg kylpastan inte helt rätt, har en ganska påkostad speldator i övrigt så jag tänkte att det är lika bra att skaffa en bra kylare direkt så jag köpte den i butik på alina för 505kr och nu ligger max på 52°. Enligt mig så låter den helt ok men den kan nog bli tystare om man köpter en lite dyrare fläkt till den. Trodde att den skulle ta plats men det känns luftigt och bra.

  Helt enkelt prisvärd och tar relativt liten plats.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Bytte ut min gamla Schyte Ninja kylare som var stor som ett hus. Installationen gick enkelt och det blir mycket lättare att hålla rent i chassit nu. Temperaturerna verkar helt ok. Pumpen hördes knappt och den medföljande fläkten använde jag inte, körde på den jag hade innan.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Med två gentle typhoon fläktar är detta detta den bästa kylaren för pengarna. Förutsatt att man har två sådana redan.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Kyler bra, men pumpen tycker låter lite för mycket i mitt tycke. Nu har jag en rymlig låda så jag kommer förmodligen gå över till en fläktkyld cpu lösning istället.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Bra kylning, men ganska mekigt att montera. Dålig manual.
  Tyst och prisvärd.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Mycket prisvärd, har i5 2500k i 4,5Ghz och snittar kring 30 idle, och 50-60 load. Har ingen annan kylare att jämföra med så kan inte säga mkt mer. Drar bort en stjärna för instruktionerna kunde vart bättre, i överlag är jag väldigt nöjd. Rekommenderas!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Extremt prisvärd kylare, min 2500k idlar på 28c och går inte över 40c under berlastning.
  Lätt att montera om man river sönder instruktionen för den skapade mer huvudbry än hjälpte.
  Det som drar ner betyget en stjärna är att de snåla jävlarna skickade bara med 4skruvar, kunde annars fått en "push and pull" konfiguration om man har en 120mm liggandes.
  Den andra stjärnan är pgr av att fläkten kunde ha haft ett större varvtals spann, vilket hade gjort datorn tystare.

  Billig, kyler bra, men vill man ha en tyst dator så får man byta fläkt eller sätta på ett motstånd.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Smidigt att montera och gör att man får väldigt rent chassi där man slipper en stop CPUfläkt, vilket leder till bättre luftgenomströmning.
  Använde inte medföljande fläkt, så hur tyst den är vet jag inte.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Hade stora problem med min CPU, min 4-kärniga processor I7 2,8ghz snittade 85° när jag spelade spel som ex MW3, efter att jag har Installerat Antec Kühler H2O 620 så har Idle varit under 35° och i spelet under 50°!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Prisvärd, tempen ligger runt 30grader som också är överklockad till 4,6ghz. Min tolkning av en del recensioner så leverar den samma kylning som en bra luftkylare, men den leverarar ju ännu mer!

  Installerade fläkten så luftflödet blåser ut istället för suger ut genom. Enligt mig själv var det de mest logiska, hur antec tänker där vet jag inte.

  mvh Robin
  http://blog.irobin.se
  Följ mig på twitter, http://twitter.com/irobindotse
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag satte fläkten framför kylaren. Samma princip som fläkten som är monterad på kylaren i en bil.
  Någon som vet varför fläkten enl antec ska monteras efter kylaren och suga ut luften?

  Hade inte fästhål i chassit för att montera åt andra hållet.

  ändrar betyg när jag startat upp datorn...
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Kyler mycket bra. Har en tendens att "bubbla" lite vid låga varvtal från sammankopplade fläktar annars bra. Enkel att installera för en som aldrig gjort det förut.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Aldrig haft temperaturer över 45 grader med denna kylare på oklockad i5 2500k. Ide temp. runt 27 grader. Lättmonterad är den också.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Ruggigt bra kylare. Hade tidigare en Arctic Cooler Freezer 7 Pro som kylde min Phenom X6 1055T, och kunde då ha en temp på ~65 grader efter fem minuter med Prime 95. Det även i oklockat läge.

  Installerade en Kühler med två Gentle Typhoon 1450 i push-pull istället och efter en timme med Prime95 och klocken uppe på 3,5 GHz var den inte varmare än drygt 45 grader. Otrolig skillnad.

  Och med GT-fläktar låter den inte mer än Freezern, snarare tvärtom.

  Det enda man kan klaga på är de medföljande instruktionerna som inte var särskilt tydliga, men när man väl klurat ut hur man skulle göra var installationen enkel.

  EDIT: Testade den medföljande fläkten som chassifläkt och den låter verkligen bedrövligt, även om den flyttar hyfsat med luft. Även på 40% hastighet låter den på tok för mycket för att vara acceptabel så jag rekommenderar verkligen att köpa till en eller två bättre fläktar till denna kylare.

  EDIT 2: Efter en knapp veckas användande började pumpen ge ifrån sig ett "klickande" eller "knastrande" ljud väldigt frekvent. Testade att vända pumpen åt alla möjliga håll och att skaka både på pumpen och radiatorn för att få ut eventuella luftbubblor ur systemet (förelaget av Antec) men fick ingen ordning på det. Har returnerat kylaren och hoppas få en ny och felfri. Drar av ett par stjärnor så länge.

  EDIT 3: Fick hem en ny kylare igår, funkar klockrent hittills. Allt som hörs är ett svagt surrande från pumpen, men det är nog att vänta. Höjer betyget igen.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Funkar fint; rimligt enkel att installera och med en vettig fläkt kyler den bra också vid en låg ljudvolym.

  Den medföljande fläkten bör nog bytas, jag har satt i en Scythe PWM som jag kopplat direkt mot moderkortet istället för mot pumpens pass-through, tyckte det funkade bättre - mer kontroll.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  En mycket bra CPU-kylare. Enkel att montera och väldigt låg profil. Enda man kan egentligen klaga på är att fläkten låter relativt mycket på höga varvtal.

  Positivt:
  + Kyler min 2600k @ 4,6GHz Idle: 35 grader, Full load: 60 grader
  + Enkel att installera
  + Väldigt låg profil
  + Kan monteras 2st fläktar på vardera sida, skruv medföljer

  Negativt:
  - Något budget medföljande fläkt
 • Perfekt
  6 år sedan
  Köpte den nångra månader sen till min Phenom II 965 @3.4GHz... grym nöjd med den, har installerad den med två fläktar och skyller sjuk bra, fläkten som medföljer är ganska tyst.

  standard kylare.. idle: 40c load: 65c... den här kylare: idle: 25c load: 45c med rumstemperatur 21c..
  Jag kommer nog att överklocka min cpu..
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Byggde ett eget litet chassi och min dåvarande Mugen 2 blev för stor så jag skaffade en sådan här.

  Har haft den i två-tre veckor nu.

  Riktigt nöjd. Håller min Phenom II 965:a @3.8GHz i max 54C i load, dock ganska höga idletemperaturer (drygt 30C), men det är så det fungerar med vatten.

  Dock kör jag inte med den medföljande fläkten, dels för att jag hade en tyst Noctuafläkt från mitt tidigare chassi, och den medföljande är inte särskilt tyst, samt att den medföljande är livsfarlig. Har själv skurit upp fingrarna på den, så nu ligger den blodig och orörlig i hyllan.

  Pumpen hörs inte heller, dock kan man ibland höra vatten som rinner när den datorn startar, men det försvinner snabbt och det är egentligen ingen fara.

  Enligt mig väldigt lättmonterad jämförd med andra kylare jag monterat. Bara att skruva på fästet och sen skruva fast pumpen i fästet (snurrar 1/8 varv eller så för att låsa fast den).

  Går man från en kylfläns på över en kubikdecimeter till detta är skillnaden enorm.

  Bra pris, kyler bra och tar lite plats. Perfekt!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  sjukt bra! Har dock bara att jämföra med stock-kylaren som följde med min 2500K. Då låg jag på 35-40 idle och 70-90+ Full load. Me denna fina kylaren har jag nu istället: 25 idle och som mest 48 när jag spelade MOH på högsta grafiken.

  Tyvärr får den bara 9/10 för det var ett helvete att installera på mitt MSI P67A-C45 Rev B. För bara 3 av hålen till bakplattan gick. Instruktionsboken som följde med var inte heller något vidare. Man fick gissa lite vilken skruv man skulle använda, men det gick bra ändå.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Intel I7 2600K OKLOCKAD.

  Orginalkylare:
  Idle: runt 32 grader
  Load: runt 72 grader

  Antec Kühler H20 620:
  Idle: runt 28 grader
  Load: runt 48 grader

  Detta MED HYPERTHREADING på vilket gör porcessorn sjukt varm.

  Enligt tester presterar den som dubbelt så dyra luftkylare, och presterar som corsair h70 med dubbla fläktar. Riktigt klipp för 499kr..

  Medföljande fläkten låter ganska mycket och flyttar lite lite luft, som alla andra liknande kylare, men den duger för mig. Bättre fläkt ger mindre ljud och ÄNNU bättre temps:)

  Fördelen med denna jämfört med corsair H70 är att den har en bytydligt tunnare radiator, vilket gör att det ser bättre och smidigare ut i lådan, speciellt om man har fönster. Trotts hälften så tjock radiator ligger den en grad efter h70!