Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 (Nordisk)

Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 (Nordisk)

 • Anslutning: Kabelansluten
 • Teckenlayout: Nordisk
 • Design: Ergonomiskt
Rank 105 i Tangentbord
Jämför pris på alla Microsoft Tangentbord
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2019-02-22
  fiend(13 omdömen)
  Riktigt skönt och bra tangentbord! Enda nackdelen är att jag nöter ut texten på tangenterna efter några år så jag behöver ibland köpa nytt för att andra också ska kunna nyttja det :)
  2017-09-23
   J
   JeanM(2 omdömen)
   Har använt detta i 7 år. Skrivit allt från böcker, rapporter, översättningar, hemsidor och program till epost på detta, uppskattningsvis mellan hundratusen och en miljon ord, och tror jag kommer att ha svårt att använda något annat. Ergonimin ger en naturlig arbetsställning vilket gör att det går att hålla högt tempo och långa pass utan tunnelsyndrom eller andra obehag. Börjar nu bli sliten: en tangent som inte fungerar samt slitna handledstöd. Dags att köpa nytt.
   2017-09-13
    E
    EB#1(77 omdömen)
    Jag lever i ständig skräck för att Microsoft ska sluta med detta tangentbord, det finns inget annat som kommer i närheten och inget annat jag kan använda på jobbet. Enda kritiken är möjligen att känslan i tangenterna inte är lika bra som föregångaren men de är å andra sidan tystare. Kanske bäst att jag köper på mig några stycken extra bara utifall...
    2015-12-05
     d
     dj_seagal(28 omdömen)
     Snäppet skönare än den nyare varianten Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop. Hade gärna sett att detta tangentbord hade uppdaterats med sådana material och utan numpad så är det en 10a!
     2013-08-27
     Redigerades 2015-11-18
      Schonning(494 omdömen)
      Perfekt tangentbord. sköna tangenter, bra extraknappar, bra ergonomi! Jag har stora händer och det sitter perfekt i ställningen. Har detta skrivbord både på jobbet och hemma. Kan inte tänka mig något annat tangentbord efter detta! Några år senare och jag är otroligt nöjd fortfarande. Mitt tgb där hemma är 7-8 år nu och fungerar fortfarande perfekt.
      Sida 1