Bosch GMS 120

Bosch GMS 120

 • Detektering: Strömförande ledare, Träelement, Magnetisk metall, Icke magnetisk metall
 • Produktvikt: 270 g
 • Spänning: 9 V
Jämför pris på alla Bosch Multidetektorer
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Bosch

Bosch GMS 120

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

1.8 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-09
  j
  johje(2 omdömen)
  Det här är tredje multidetektorn jag köper. Efter ett par värdelösa billigare varianter tänkte jag att en blå Bosch måste vara bra, men icke. Den är helt värdelös. Den hittar absolut ingenting rätt. Man kan hålla den helt stilla på samma plats och den ändrar utslag hela tiden. Det spelar lixom knappt någon roll om man för den sakta över väggen eller håller den stilla. Har försökt hitta vanliga träreglar bakom enkelgips helt utan framgång. T o m på ställen där jag kan se gipsskarven (regelfästet) så hittar den inget ... eller så hittar den regeln 5 cm innan. Totalt värdelös produkt! Jag börjar tro att hela produktkategorin "multidetektor" är lurendrejeri.
  2015-12-06
   y
   ynnor(2 omdömen)
   Denna är ett skämt, hittar inte det den ska och ger felaktiga utslag, helt oanvändbar. Trodde inte en blå Bosch kunde vara så dålig.
   2015-11-24
    G
    Gozer1(5 omdömen)
    Surfade runt på nätet för att leta efter en regeldetektor i övre prisklassen för att få något som fungerade. Vissa hade rekommenderat den här så jag gjorde ett försök. Detektorn lyckades inte hitta något rätt. Den visade t.ex. att hela väggen bestod av el-ledningar samt att vissa delar var magnetiska rör vilket givetvis inte stämmer. Till och med där det var ren gipsvägg ansåg den att det inte gick att borra. Till er alla som tänker montera upp en 55" LED på väggen. Gör er själv en tjänst och skit i vart reglarna sitter. Gå och köp molly-plugg (metallexpander) istället och borra efter tycke. Märker ni att det är gips, använd molly och där det råkar vara regel, använd en vanlig plugg. Fungerar hur bra som helst. Skit i GMS120, den fungerar inte och gör er bara osäkra. Simma lugnt!
    2013-11-08
     Kung-Fredda(106 omdömen)
     Funkar inte alls att leta efter elkablar i betongväggar med denna, lite synd för de va därför jag behövde den. Men armeringsjärn i tak/väggar funkar bra.
     2011-06-06
      h
      hasseb64(51 omdömen)
      drygt 600 spänn på Amazon, 800-900 spänn i Tyskland och lägsta pris i Sverige ca 1100, 1429 på Prisjakt och fortfarande oklart om den fungerar?
      Sida 1