Linksys WRT54GL

Linksys WRT54GL

  • 2.4GHz
  • Trådlöst nätverk
  • Datalänkprotokoll: Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Linksys WRT54GL

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(125 omdömen)
5
(103)4
(11)3
(7)2
(2)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
d
davest

16 omdömen

8 år sedan*
Routrarnas Volvo. DD-Wrt/Tomato ger det stabilaste du kan köpa pengar. Den är inte särskilt snabb längre & tyvärr behövs en nyare router för att palla med dagens standarduppkopplingar. Given 10a när den kom, håller ännu måttet & får 6.
*Redigerades 8 år sedan
c
carlwedberg

15 omdömen

8 år sedan*
Den är bra med Tomato eller dd-wrt. 3 stjärnor minus för att den inte har gigabit lan.
*Redigerades 8 år sedan
KennyStarfighter
KennyStarfighter

103 omdömen

8 år sedan*
Har haft den här i säkert 5 år och gått med nästan hela tiden med Tomato firmware. Jag har alltså flashat om den nästan direkt och sen dess har den gått som en klocka. Ofta har jag haft upptider på år. Och enda anledningen är att jag har haft strömavbrott eller att jag ändrat något i mitt nätverk bakom. eller möblerat om. Letar nu ny router efter som jag har 100/10 hemma och då räcker denna inte till längre. men för 24/10 som jag hade tidigare gick den aldrig i taket. Denna har fått åka till min mor... Glöm inte att flasha om den bara! :)
*Redigerades 8 år sedan
s
sliddjur

5 omdömen

9 år sedan*
Helt OK. Funkade bra med Tomato och DD-wrt. Men till större lägenhet och fler än 2-3 användare så bör man satsa på en starka router. Den höll i nästan 2 år, men sen dog den efter mycket hårt användande. Har haft nätverksstrypning (QoS) på per användare och typ av trafik, och detta lär har tatt hårt på dens lilla CPU.
*Redigerades 9 år sedan
g
grashoppan

32 omdömen

9 år sedan*
Stabil och bra, dock ej så snabb
*Redigerades 9 år sedan
Seron
Seron

86 omdömen

11 år sedan*
Denna router gör mig aldrig besviken. Upptiden är toppen. Helt underhållsfri. Jag har köpt ett antal både till mig själv och bekanta. Tillförlitlighet väger mer än hastighet och andra finesser så det är därför jag fortfarande rekommenderar denna, trots att den har sett likadan ut i ett antal år. Med Tomato fw bryggar den, och förlänger, mitt trådlösa nätverket. Jag har kört VPN mellan flera och det fungerar fint det med.
*Redigerades 9 år sedan
9 år sedan*
Grymt bra router. Har haft den första i 2 månader. Sen köpte jag en till till mina föräldrar. Uppgraderade båda med Tomato Firmware direkt efter köpet. Hänger sig aldrig. Högsta poäng på detta. Signalstyrkan är ca 30% bättre än på min förra router Belkin Wireless G plus som dessutom hängde sig dagligen och blev för varm. Bästa routern i hela prisklassen. Har täckning inte bara hos mig utan i hela huset :) Bor man i en stor villa eller en lägenhet som har jobbiga väggar för WLAN-signalen att tränga igenom kan detta vara lösningen på problemet.
*Redigerades 9 år sedan
K
Konsumentverket

13 omdömen

9 år sedan*
Stabil och enkel router för enklare hemmanätverk där dom riktigt höga hastigheterna inte behövs. För att den verkligen ska komma till sin rätt så uppgradera till t.ex. Open-WRT (http://openwrt.org) Trots tung belastning så hänger den sig aldrig. Har haft både Dlink,Belkin och ZyXeL och samtliga har hängt sig i denna miljö. Linksys har aldrig gjort det.
*Redigerades 9 år sedan
s
sandos

121 omdömen

10 år sedan*
Går knappast att klaga på. Rullat på i många år, helt utan problem. Bästa firmware rent prestanda- och stabilitetsmässigt är tomato.
*Redigerades 10 år sedan
K
KingHippo

19 omdömen

12 år sedan*
Stabil, billig och har mängder med lättanvända funktioner. Jag kör med Tomato firmware. Det enda som fattas för en 10:a är en snyggare design. En nackdel är att den bara klarar att routa kring 30Mbit ut på WAN-porten så har du 100Mbit internet välj något annat.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 2