Harman Kardon SoundSticks III

Harman Kardon SoundSticks III

  • Utförande: 2.1
  • Tillgängliga färger: Wenge
  • Eldrift (ej USB)
Rank 22 i Datorhögtalare
Jämför pris på alla Harman Kardon Datorhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Harman Kardon SoundSticks III

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Utförande: 2.1
  • Tillgängliga färger: Wenge
  • Eldrift (ej USB)

4.5 av 5 stjärnor

Baserat på 22 omdömen

Sorterat efter datum
2016-08-12
Redigerades 2018-08-10
G
Gegga(25 omdömen)
Definitivt bra ljud. Passa på och köp när de periodvis går ned mot tusenlappen, det är ett fynd! Jag kör med subben på skrivbordet istället för på golvet och tycker det funkar utmärkt. Man behöver inte stänga av systemet utan det sköts med automatik, den känner av om det kommer ljud. Det är också det enda negativa jag har att säga, att det tar 1-2 sekunder innan högtalarna hoppar igång efter att de stängt av sig. Man missar därmed första sekunden på en låt eller liknande. Å andra sidan utan denna funktion skulle man behöva stänga av systemet med knappen på baksidan av subben, knappast praktiskt! Notera att det inte finns något blåtand-stöd med denna, då måste du köpa Wireless varianten. edit: 2018-08-10. Fortfarande väldigt nöjd. Men 2k skulle jag inte vilja betala.
2016-12-25
Redigerades 2017-12-17
r
raeka(5 omdömen)
Köpte dessa eftersom dom fått så bra recensioner och ligger på ett hyffsat bra pris men kan ärligt talat inte påstå att ljudet är speciellt bra och subwoofer saknar helt och hållet något djup. Jag bytte nyligen ut dessa mot Audio Pro T14 som utan en baslåda är betydligt bättre än dessa, får man tag i T14 på rea för 2000 så är det är bättre köp.
2016-08-11
s
stenansikte2(5 omdömen)
Snygga Riktigt bra ljud Dock gick ena stödet på en av högtalarna sönder väldigt enkelt - men jag fick en ny på garantin!
2016-07-27
Mooosen(23 omdömen)
Design 10+ Ljudbild 9 Bas 7 Mellanregister 8 Diskant 9 Det här är framförallt en designprodukt - unik & läcker! Högtalarna spelar bra ihop och ljudet är mycket klart men något diskanttung. Basen klarar bara ned till ca 40 Hz och distar lätt. Bättre för musik än film. När man väl vant sig är manövreringen inga problem. Kvaliteten verkar vara hög och man får tveklöst mycket för pengarna. (1.200) Rekommenderas!
2016-07-19
Redigerades 2016-07-20
M
Morgan M(35 omdömen)
Väldigt bra ljud! Tillbakalutat,med detaljer och ett fint övre register som inte sticker ut.Basen är även den bra,inte burkig eller bumlig.Dock låter den bäst så nära högtalarna som möjligt,då den spelar ända upp till c:a 500-700hz. placerar man basen på golvet som rekomenderas,så får inte högtalarna riktigt det stöd dom behöver i det lägre midbasen/mellanregistret.Men det går om man inte är ljudnörd som en annan är. Tänk på att mycket på nätet är komprimerat,så leta reda på bra kvalitè för att komma till rätt med detta systems kvalitèer. Enda negativa:När högtalarna startar automatiskt,så knäpper det till ganska mycket,kan vara lite störande. Rekomenderas starkt!
Sida 1