Logitech G700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (79)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 år sedan
  Har inget negativt att skriva om denna mus. Blev lite irriterad på scrollen innan jag hitta knappen för att skifta mellan steglös och det vanliga steg läget.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Använt musen ett tag nu och kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd! Musen var mindre än vad jag förväntade mig, men inte för liten. Passformen är perfekt! I början var det något ovant då jag kommer från en Qpad 5K, vilket för övrigt är en enormt bra mus men har börjat dö.

  Pek- och långfingret ligger väldigt behagligt på musknapparna. Ringfingret också, lillfingret får man leta sig fram lite men jag har hittat en position jag tycker om nu. Tummen ligger perfekt, vilket jag sällan upplever. Oftast är tummen mitt största problem när det kommer till datormöss. Den ligger obehagligt, eller så är knapparna på sidan obehagliga, för högt upp, lågt ner, för stora, för få, och så vidare.

  G700 är bland de första mössen jag faktiskt inte kan klaga på när det kommer till tummen överhuvudtaget. Den ligger skönt, och man kan även luta tummen på de 4 knapparna på sidan och den ligger fortfarande skönt på även dom. Och 4 knappar är något jag är särskilt glad över. :)

  Att alla knapparna är programmeringsbara är en liten bonus(de 4 på sidan och de 3 vänster om den vänstra musknappen).

  Glider bra, och det trådlösa fungerar utmärkt. Har inte haft några som helst problem med det. Och på tal om problem, många påpekar batteritiden. Det är något jag inte riktigt håller med om. Visst, jag laddar den till max, så den har 3 lysande prickar på sidan. Sedan använder jag den och den sjunker rätt så snabbt ner till 1 prick, saken är att den tycks inte fortsätta sjunka efter det. Har haft igång musen i över 30 timmar i Gaming Mode och den lever vidare fortfarande på 1 prick (vilket den legat på ungefär hela tiden).

  Vet inte om det är någon bug av något slag, men jag litar inte längre på batteri-indikatorn. Det enda riktiga minuset jag har att tillägga är att laddningssladden är ganska så styv. Man vänjer sig, men den är styv oavsett. Själv använder jag bara den för att ladda musen ändå.

  9/10, en av de bästa mössen jag ägt hittills! :)

  Uppdatering: Har nu behövt skicka in två av dessa och få de ersatta då den vänstra musknappen börjat glappa(dubbelklickar) på båda två. Kollar vidare efter en helt annan mus istället. Älskar för övrigt musen på alla vis men om musknappen börjar glappa om och om igen så är det inget som passar mig. :\ Betyget kvarstår ändå då jag älskar musen för övrigt.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt fin mus till spel.Massor av programerbara knappar,ställbar DPI vilket är riktigt bra i FPS spel
 • Bra
  4 år sedan
  En uppsjö av inställningar gör detta till en fantastisk gamingmus. Men jag drar av några stjärnor pga att jag upplever den som något "trög" och "flaxig" i windowsmiljö trots upprepade försök att åtgärda detta i logitechs egen mjukvara samt windows kontrollpanel. Antagligen är det jag som är dum i huvudet men...
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Fruktansvärt bra mus.

  +++Att man kan låsa upp scrollhjulet så det scrollar skitsnabbt med ett klick och sen låser man det så det är bit för bit scrollning med ett till klick.

  +++Många knappar

  +++Sladden gör att om batteriet tar slut så kan man fortsätta gamingen utan att behöva byta batterier eller motsvarande. Hade en generation 1 bluetooth mus från logitech innan så enl mig är batteritiden mycket bättre på denna. Självklart om man hela tiden har haft sladdmus så måste man vänja sig.

  ---Det enda negativa jag kan komma på är att de tre små knapparna på ovansidan av musen vid Left Click är inte av så hög kvalitet. Hade gärna sett att dessa knappar var bättre. De fungerar men man vågar inte använda dem för någonting viktigt.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Man väljer ju stort inbyggt batteri eller mindre utbytbara. Men med inbyggd så blir ju produktlivslängden densamma som batterilängden. Och eftersom denna går att köra med laddsladden i så väljer jag utbytbart. Min mus köps för att hålla 5 år+.

  Skönt att den inte ser ut som en cool julgran heller, mer som ett stiligt arbetsredskap.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  haft min i ungefär ett år nu.

  1.den drar sjukt mycket batterier.ungefär en om dagen.man får ladda batterier nåt otroligt.

  2.den har börjat "dubbelklicka" och "tappa" när man håller in knappen.

  3.VÄLDIGT stor,du kommer sitta och klicka "längst upp" på klickbara området vilket blir lite jobbigt för fingrarna.

  de extra knapparna använder man inte ens.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Gillar den skarpt...men den drar mycket batteri! Ett aa om dagen.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Nu kanske jag fått ett dåligt ex., men på min känns det ej då man trycker in tumknapparna, vilket resulterar i massklick. I övrigt är den helt underbar.

  Hade tumknapparna klickat ordentligt/tydligt hade detta varit en mus värd 10/10.

  Återkommer med mer information vid senare tillfälle.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt bra mus.

  +Många knappar
  Lätt att skilja mellan de 4 tumknapparna tack vare formen på dom.

  +Möjlighet att ställa in dpi "on the go" med lättillgängliga knappar på musen
  +Trådlös gaming

  +Steglös scroll, eller med steg efter ett knapptryck.

  +-Bra ergonomi fast inte riktigt lika bra som mx revolution.

  +Profiler och bra programvara där man kan ändra allt man vill.

  +Ladda och använd på samma gång.

  -Batteritiden är inte jättebra men den använder vanliga AA batterier så man kan byta om man absolut inte vill köra trådat under laddning.
  +Finns batterisparläge till icke speltillfällen som gör att batterierna räcket klart längre.

  -Laddsladden är lite styv men går troligtvis att byta mot en annan då det är vanlig micro eller mini usb

  -Knapparna bakom scrollen sitter lite fel i mina ögon. Ligger mot pekfingret lite vilket jag störde mig på först men inte tänker på numera.
 • Usel
  5 år sedan
  Den hade potential, men jag fick ett konstigt "fel" med den som jag bekräftade fanns på ett annat ex (på en annan dator). När jag för musen till höger och vänster i en bana som ska vara horisontell så glider den lite ner (till vänster) och upp (till höger). Upp- och ner går dock bra.

  Nåja, gick inte att spela eller ens surfa med.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Denna mus är helt klart rekommenderad. Men vad har logitech tänkt när de gjorde skroll-hjulet ? Den är ju helt skukt jobbig. Bara man tittar på hjulet så snurrar den 10 varv.

  Uppdatering: OK! efter 7 månader hittade jag nu en knapp som "låser" skroll-hjulet en aning så att den nu går mycket bättre att använda. Ursäkta mig för att jag missade detta. Jag lägger till en stjärna..

  Uppdatering: Batteri tiden är inte bra alls tycker jag. Efter lite mer än ett år så glappar höger knapp så man kan aldrig ha knappen intryckt i mer än några sekunder. 2 stjärnor bort.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Köpte mig en RAT9 i hopp om att kunna ställa in denna unika sak på perfektion! Men den var alldeles för kort för min hand och ställde man bak bakre reglaget längst bak så tippade man musen när man la tryck på den.

  Jag bytte därför till en G700 som jag sitter med i skrivande stund. Helnöjd! Jag bytte från en G5 (MX518s utforming) och känner direkt att den passar min hand! Dessutom ger dom extra knapparna mig lite fler möjligheter i både spel och program.

  Ha änsålänge heller inte uppfattat några problem med att den är trådlös. Och att sätta in USB-kontakten är inte heller några problem, då känns den än mer som min gamla G5a.

  Ger denna musen ett topbetyg! Det är den värd!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Edit: Efter byte mot en ny funkar nästan allt klockren förutom att ibland tappar den mottagning när man har datorn i viloläge, så man måste ta ut usb och koppla in igen.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  1-års uppdatering av betyg - oförändrade poäng. Den känns fortfarande för tung, och tumknapparna sitter för nära varandra, det är hög risk att man råkar trycka in flera av knapparna samtidigt om man måste vara snabb. De extra tre pekfingerknapparna sitter för långt ifrån pekfringrets vilo-position och man måste sträcka lite obehagligt på fingret för att nå dem. Batteriet dör efter MAX tre dagar, ibland två beroende på hur mycket man har använd den. blir faktiskt väldigt irriterande, även om man har för vana att koppla in den när man vet att man inte behöver använda den trådlöst. Bra prestanda och bra att man kan haka ur scrollhjulet ur "kuggarna" och göra den frigående.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ganska obekväm för lillfingret och dumt placerad sensor (den sitter för högt upp så rörelserna blir lite konstiga)

  Edit:
  Batteritiden är väldigt dålig, håller en dag sen dör den
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Dålig batteritid och sladden är jobbig att ha i. Gamla mx revolution hade mycket bättre. Annars riktigt bra. Bra kontroll på mushjulet jämfört med revolution.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Edit2: Musen fick problem med vänster musknapp efter ett år. Det kom smygande som att den ibland släpper taget när man klickar och drar, nu allt oftare. Antagligen mikrobrytaren som inte håller måttet och många har rapporterat om samma problem på Logitechs forum.

  Edit: drar av en stjärna för att man får ladda musen lite väl ofta, även om det bara är att ansluta en kabel och köra på under tiden. Ett litet inbyggt LiIon-batteri hade varit så mycket bättre. Möjligheten att byta till lite kraftigare AA-batteri finns men då ökas vikten också.
  - - -
  En stadig mus utan att vara överdrivet tung som den gamla trotjänaren MX-1000. Största skillnaden där har dock med det mindre batteriet att göra, men laddtiden tycker jag vägs upp av att det är av utbytbar standardtyp och laddbart direkt över USB. Kabeln som följer med är lite stel men det går att använda en vanlig mjuk USB-kabel om man vill. Övergången mellan sladdlös och sladdkopplad är helt problemfri.

  Extraknapparna kan kännas lite avigt placerade ett tag men de fungerar bra. Muskroppens ytan känns inte lika påkostad som de med mjukare beläggning, men den lite sträva ytan passar säkert utmärkt för de med handsvett. Efter någon timmes laddning kan musen bli lätt ljummen vilket är trevligt såhär på vinterhalvåret.

  Minus för hjulet. Det är förvisso distinkt i klick-läget men då istället onödigt trögt och högljutt. Fri-läget är så sällan användbart till något att man inte kommer på tanken att byta till det spontant. En intressant teknik som Logitech får förstå helt enkelt inte fungerar i praktiken.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Den bästa musen som finns såvitt jag vet, Rekomenderar!
  10/10
 • Bra
  5 år sedan
  Bra mus överlag.

  + Bra positionering av knappar
  + Passar som handen i handsken
  + Bra respons som trådlös och trådbunden

  - Dålig batteritid
  - Styv sladd (hur tänkte dom där?)
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Eftersom jag har använt en MX mus av den första generationens bluetooth så har jag inget problem med att musen endast klarar av 3 dagar, jag är som sagt van att byta batterier varje dag och inte ens ha en sladd som man kan plugga in direkt när man behöver det.

  Verkade som ett bra val först. Sen efter köp märkte jag att vissa knappar inte fungerade till 100%. Nu är 2 av 3 knappar på musen (de små) mycket sega.Ena tumknappen är utan "clickljud" när man trycker in den så den känns dålig och den fastnar ibland.

  Kvalitén i den här produkten följer inte riktigt med de andra produkterna i G-serien.

  Som en logitech-användare sedan1999 så måste jag säga att jag inte är så nöjd över den här musen. Då är MX Lasermusen bättre dock har den inte alla knappar som jag behöver i WoW.

  +++ och ---
  +Många knappar
  +Bra känsla i rörelser
  +Går att binda alla knappar till vad som helst
  +Sladden är utmärkt

  -Batteritiden
  -Dålig kvalitet på de mindre knapparna. (faktiskt ett make it or break it scenario för mig, jag funderar på att köpa en ny ifall jag fick ett måndagsexemplar).
 • Perfekt
  5 år sedan
  Är grymt nöjd.
  Kom från G500 mus så jag kände mig hemma rätt omgående.
  Grymt bra precision och känsla i musen plus att den ligger kanon bra i handen.
  Kan definitivt rekommendera den till fps och även mmo.
  De där fyra knapparna vid tummen gör livet enklare i SWTOR :)

  Har inge problem med batteri tiden alls, men sen har jag den trådlös bara när jag spelar. Var motstridig länge mot trådlösa möss och spel men eftersom den här har även sladd så chansa jag och det lönade sig.

  Köp!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Riktigt bra mus, ligger som gjuten i handen! Enda minus skulle vara batteritiden som är något i underkant, men jag anser inte att det är nått problem!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Till er som klagar på batteritiden, köp ett par extra AA batterier och ladda dem separat? Då är bara att byta när ni får slut på strömmen utan problem :)
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Har haft denna mus i några veckor nu och testat musen i många snabba FPS spel som den presterade bra i, det många har klagat på med denna mus är batteritiden men imo är detta inget problem eftersom man endast behöver den trådlösa funktionen när man spelar och jag som många andra slösurfar rätt så mkt.
  - batteritiden
  - hård laddarkabel
  - Tumknapparna är lite för lättåtkomliga iaf om man har stora fingrar.

  + Ergonomisk
  + Trådlös
  + Många programerbara knappar

  priset går att diskutera men eftersom, jag köpte denna mus när komplett hadde den på 63% rea så blev den rätt så prisvärd.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  UPPDATERING:
  Batteritiden riktigt dålig. Kan inte rekommendera denna längre.
  ____________________________

  Har nu använd den i ca 1 vecka och är helnöjd.
  Som de andra säger är knapparna ganska plastiga
  dock inget som avgör enligt mig. Största felet är
  scrollhjulet och den tjocka laddningssladden.
  Samma här, absolut inget som skulle avskräcka mig eller de flesta men skulle kunnat varit lite mera kvalité på de 3 sakerna.

  Har dock bara gått igenom de negativa.

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Mycket bra mus. Bästa ergonomin någonsin med tanke på potentialen i all lätttillgänglig funktionalitet (vars tillgänglighet inte stör alls i den grundläggande funktionen).
 • Bra
  6 år sedan
  Mycket skön mus! Dålig battid dock (och jag spelar inte ens)...
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Riktad mot gamers men minst lika användbar även för mig som bara småspelar. Skön att hålla, konfigurerbar och "bara funkar". Scrollhjulet är magiskt bra!

  Rekommenderas starkt trots högt pris.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Köpte denna mus för ett år sedan för allmän användning för att den hade 8 programmerbara funktionsknappar och ergonomisk design. Jag är väldigt nöjd med köpet och har inte haft några som helst problem. Den är väldigt skön och passar perfekt i handen men det dröjde ett bra tag innan jag vande mig vid det fint knottriga materialet. Vänster- och högerknapparna är av högsta kvalité och funktionsknapparna på sidan är riktigt bra och det är sällan man råkar trycka på fel knapp.

  En sak som drar ner betyget är den kortare batteritiden som för mig med originalbatteriet (1st AA NiMH 2000mAh) är i genomsnitt 80 timmar medan en GP270AAHC (NiMH 2700mAh) ger ungefär en extra dag. I vilket fall som helst är det bara att koppla till sladden när batteriet är slut och fortsätta använda musen som vanligt under laddningstiden.

  En annan sak som drar ner betyget är funktionsknapparna på ovansidan som i och för sig är rätt upphöjda och hindrar därmed vänsterklick av misstag men deras tryckmotstånd samt placering medför dålig känsla och ger osäkerhet.
 • Bra
  6 år sedan
  Många knappar, men sidoknapparna känns något plastiga. Mushjulet fungerar riktigt bra, Det är enkelt att byta mellan mjuk och stegvis rullning.

  Det är enkelt att ladda, men batteritiden är väl kort. måste laddas efter ett par dagar, jämfört med veckor eller månader för andra möss.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Mycket nöjd...
  Ville byta ut min gamla G5 som jag totalt nött ut sladden på. Macro funktionerna på denna fungerar utmärkt och den är lätt att konfigurera trots alla funktioner. Spelar mest COD (black ops), SC2 och UT3. Den är en klart värd ersättare för Logitech G5!

  Fördelar:
  + Enkla macro inställningar.
  + Ligger bra i handen
  + Kan välja om man vill ha den trådlös eller ej

  Nackdelar:
  - Stödjer ej LUA-Skript som många av Logitechs tangentbord i G-serien gör.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Köpte denna för att ja trodde att de nu lyckas med en snabb trådlös mus och ja de har dom. Ja har inte upplevt ett enda lagg med den nu spelar jag inte hyper snabba fps spel men bc2 sc2 osv och då fungerar den felfritt

  +Snabbheten
  +Knapparna sitter där de ska.
  +sitter skönt i handen
  +Bra med sladd och trådad lösning.

  -Batteri tiden är Inte bra 12-15h lir och den dör tycker de är lite väl lite gemfört med min laptop mus mx1000,
  -Priset är lite halv högt.
  -Som någon sa är sladden stel och de stör endel.

  Summeringen blir endå en 8a för gedigen design och prestanda.
 • Bra
  7 år sedan
  Ok, köpte denna för att testa om trådlöst verkligen funkade till spel (och då menar jag snabba FPS online). Tyvärr upplevde jag responsen för dålig då man väljer att köra den trådlös. Med sladd ikopplad så blir den mycket bra och den bästa mus jag använt. (Haft bla G9 innan). Tummknappen (melee för FPS-nerds) sitter perfekt och ökar betygen en stjärna helt på egen hand. Kan även klaga på är att sladden är stel och i vägen samt att har man stora händer så är den något för smal, men inget stort bekymmer. Tycker iofs även att den är i dyraste laget, i alla fall för en som kör den trådat mesta tiden.

  Drivrutiner och programmvara funkar bra och det finns lagom mycket att mixtra med. Logitech har blivit klart bättre på denna fronten på senare år.
  Den laddar batteriet via den löstagbara sladden vilket är smidigt, så man kan använda den medan den laddar.

  Angående skrollhjulet: Knappen för motståndet sitter uppe på musen och det är säker några som kommer åt den av misstag och får problem. Att den glappar i sidled kan vara för att men kan använda skrollhjulet som två knappar genom att dra det i sidled, och det kan vara praktiskt.

  Slutsats: För hardcoregamers finns det ej trådlöst alternativ än. Men för de som inte är extremt kräsna så duger den nog gott till FPS även i trådlöst tillstånd.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Först får jag väl säga att jag inte har vant mig till 100% vid denna mus.
  Finns väldigt mycket bra med denna mus men även lite sämre.
  Plus:
  Lätt att komma åt alla knappar. Bra antal knappar.
  Väldigt skön att hålla i.
  Galet bra till spel - träffsäkerhet och bra knappar.
  Smart laddning med USB.
  Väldigt bra mjukvara.
  Riktigt snygg dessutom.

  Minus:
  Priset - runt 1000kr är lite väl mycket kanske och det är det största minuset.
  Byggkvaliten kanske inte är 100%, mittknapp som inte känns bra.
  Låter från scrollen när man rör den i sidled snabbt
  Förpackningen - för 1000kr borde förpackningen vara betydligt trevligare. Känns sjukt budget. Detta ger dock inte minus i betyget.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Logitech är för mig samma kvalitet, och detta är inget undantag. drar ner en stjärna på grund av dålig batteri. Holder knappt en dag med normal användning, och bara prata om timmar under tuffa förhållanden. Rätt storlek för en vuxen mans hand. Massor av knappar och alternativ. Känsligheten kan justeras enkelt med Logitechs nedladdningsbara program.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  mycket trevlig känsla.
  massor av knappar och funktioner, till och med en marco programmerare med timer (inte säker om thats ens tillåtet på WoW)
 • Bra
  6 år sedan
  8/10

  Fördelar:

  13 Knappar,
  Makron,
  Hög DPI,
  Känns bra,
  Laddningsbar,
  Trådlöst eller trådbundet,
  Ingen fördröjning,
  On-board minne för att spara profiler.

  Nackdelar:

  Tyngre än andra möss,
  Inga utbytbara vikter,
  Batteriet varar inte så länge,
  Hitta dig själv trycka på sidoknapparna av misstag,
  Kommer inte med programvara,

  Slutsats:

  Musen är bra men inte bra, gör tyngden mig ett stycket FPS gaming mus. Men som för RPG / MMO-spel den här musen är i särklass en av de bättre möss, 13 anpassningsbara knappar som gör att spela spel som World of Warcraft eller Dragon Age så mycket lättare.

  Om du kommer att få den här musen för Shooter-spel, gör det inte! (Den här musen är fortfarande bättre än alla icke-gaming möss IMO, och bör övervägas om du spelar MMO främst.)

  Från vad jag har hört den här musen är perfekt för design och CADing etc, så anser den.