Netgear Neo TV 550

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Mediaspelare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.27)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Tycker boxeen är mer snyggare att använda. Använder den annars. Köpte denna pga att Boxeen inte kan spela upp HD-ljud riktigt. FullHD MKV-filer på 20-30GB med DTS-HD MA genom min NAS fungerar kanon, OM du inte har någon undertext igång (lol). Kopplar man en extern hårddisk genom USB-port fungerar samma fil helt flawless wse. Låter som det är det trådade nätverket det är fel på, men det är det inte..

  Annars.....nja. DLNA-uppspelningen fungerar inte riktigt den heller. Med senaste uppdateringen hackar låtarna fram, inte som om den buffrar eller tappar singal på nåt sätt. Men på ett buggigt sätt. Logitech Harmony One sköter IR-tjosan på ett ok sätt. Singalomfånget är över förväntan, mycket bra räckvidd. Tar ungefär 1/3 av en sekund att reagera per knapptryckning, kan använda sig av 0-9-knapparna (1=ABC, 2=DEF) på kontrollen till att skriva.

  Kommer förmodligen inte använda denna här när D-link har löst sitt problem (som om....) Denna är köpt och används oavkortat till uppspelningsbehovet för min del. Och den nöjer mig, också med prislappen den kommer med.

  Bekräftat: Genom NFS och med dlna avaktiverad hackar den inte någonting, i kombination med någonting. Perfekt.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hänger sig lite för mycket för att det ska bli ett bättre betyg, skulle Netgear fixa en uppdatering som ordnade detta skulle det helt klart bli en 8:a eller till & med en 9:a då priset är väldigt bra.

  Uppdaterat 18/8: Efter senaste firmwareuppdateringen har den inte hängt sig vilket gör den till ett bra köp för det priset.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Helt klart bästa Mediaspelaren hittils, klarar 98% av alla format jag har testat, Har jämfört med Boxee Box, en Twix, och Netgears Lillebror
  Laggar ingenting. (enda problemen är ifall vissa Subtexter inte är 100%iga, men om de är integrerade i MKV filer är det aldrig problem
  Tappar aldrig signalen trådat.

  Jag gick från denna till Boxee Box, men efter 2 veckor gav jag upp och packade upp denna igen. Boxeen må ha snyggare interface, men att den tar 100år på sig för allting gör att det inte är värt det.

  Enda som gör att denna inte får 10 stjärnor är för att den saknar automatiska hämtningen från IMDB och Folderdata,

  + Spelar Bluray Isos, ungefär samma starttid på ISO som att stoppa i en riktig BD skiva i Spelaren. Du får Menyer och kan välja inställningar på vanliga BD spelaren.

  + Lätt att ställa in, hitta nätvärk etc.

  + Den uppdaterar automatiskt alla mappar med tillagda filer.

  - Manuellt hanterande för att lägga in Folderikoner, hittar inte dessa själv som t.ex Boxeen gör.

  - Klumpig fjärrkontroll, svår att skriva med,

  - Youtube funktionen är i segaste laget

  - Kan hänga sig om du kör en playlist med över 100FLAC filer, och håller på och byter låt
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Håller fortfarande (har haft den i ett bra tag nu). Min spelare hänger sig aldrig.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  hängde sig lite för mycket. måndags ex kanske!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Helt klart den mest prisvärda mediaspelaren på marknaden. Spelar hela min blu-ray samling utan problem via nätverk samt spelar multichannel flac. Rekommenderar varmt denna.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Klart bästa mediaspelaren jag haft, detta är min 4:e. Klarar BluRay-menyer och spelar stora filmfiler med hd-ljud och 1080p utan att lagga. Mycket nöjd med den själv och skulle rekommendera den till andra.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Denna kan allt
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Är mycket nöjd med den. Första intrycket var kanske lite plastig känsla men den har klarat att spela upp allt jag har provat.
  Uppdaterade direkt till senaste beta firmware(V325) och har inte haft några problem alls. Riktigt bra att den klarar iso backups med menyer och allt(DVD/BD).
  Ingen fläkt så den är helt tyst.
  Enda negativa jag har upptäckt änsålänge är isåfall att menyerna kunde varit snyggare.
  Bild och ljud är iaf toppklass!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  För så pass lite pengar är det en kanonprodukt. Spelar precis allt jag har matat den med. Enkel installation, enkelt handhavande även för en som inte är tekniskt insatt. Med senaste firmware (laddas ner automatiskt) fungerar allt bra. Inte behövt starta om den en enda gång efter senaste firmwareupdate. 1080p utan problem, blir inte varm, ljudlös. Snyggt gränssnitt. Lite seg att bläddra bland högupplösta foton dock (tror att det kan bli bättre med framtida firmware). Streamar från NAS utan problem. Kan varmt rekommenderas.