Stokke Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp

  • Bredd: 45.5 cm
  • Höjd: 78.5 cm
  • Djup: 49 cm
Rank 1 i Barnstolar
Jämför pris på alla Stokke Barnstolar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Stokke Tripp Trapp

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Bredd: 45.5 cm
  • Höjd: 78.5 cm
  • Djup: 49 cm
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-03-24
K
Karin Anderssonuser.total-reviews
Absolut bästa stolen - den räcker långt över barnaåren. Jag använder än i dag en av stolarna, eftersom den är snällast mot ryggen. Och jag fyllde 73 i dag!
2019-03-14
Nymeriauser.total-reviews
Finns i min mening ingen annan stol som är så prisvärd som denna. Räcker länge, enkel att ändra höjd på plattorna, bred sittyta (perfekt till små rumpor som inte kan sitta still), stabil... Andrahandsvärdet är också bra :)
2018-10-19
o
onlycooluser.total-reviews
Är riktigt nöjd med denna med newborn set.
2016-02-22
m
magda136user.total-reviews
Stokkes stolar är jättebra ur flexibilitetssynpunkt och sittkomfort för barnen. Men... Stokke gjort en stor affär av att sälja sin produkt i väldigt många färger och det är trevligt vid första anblick. Jag köpte två gröna, jättefina och trevliga stolar för lite mindre än två år sedan. Och nu börjar lacken spricka. Det ser inte bra ut och skadorna kommer bara att förvärras över tid. Efter kontakt med Stokke har jag fått veta att de inte täcker dessa skador inom sin 7 år långa garanti. Vad ska man då med en garanti till? Andrahandsmarknaden för Stokke-stolar kommer att dippa är min gissning om många/alla lackade stolar kommer att spricka i lacken. Trist eftersom en stor fördel med Stokke är att de hållit så bra, men nu får man snarare se ett sånt inköp som förbrukningsinköp snarare än investering. VARNING för att köpa en lackad Stokke-stol. Köp i så fall en naturfärgad stol, de håller mycket bättre över tid. Stokke har bytt lack i tillverkningen så äldre stolar håller bättre (men har väl då andra kemiska bekymmer...).
2015-03-04
-SH-user.total-reviews
Klockren! Denna stol är fantastiskt bra med sina goda justeringsmöjligheter och höga kvalitet.
Sida 1