Logitech M510

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (76)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  Välfungerande trådlös mus.
  Den har vettig storlek som gör att den ligger bra i handen.
  Grym batteritid.
  15 dagar sedan
 • Ganska bra
  Ordinär trådlös usb-mus.

  Plus:

  + Fem knappar till bra pris.
  + Passar även små händer.
  + Funkat bra i ett antal år nu.
  + Mycket lång batteritid. Har jag ens bytt än? Minns inte. Tror inte.

  Minus:

  - Har stora problem med signalen till usb-mottagaren, resulterar i "lag" / ryck, som om batterierna håller på att ta slut. Med stationära datorn intill mig!
  - Pga känsligheten i yttepyttelilla (relevant?) mottagaren, brukar jag inte kunna ha t.ex. ett usb-minne i det uttag som är närmast mig och mottagaren längre bort. För då störs mottagaren kraftigt av usb-minnet. Detta kan ses som en petitess ända tills det närmare uttaget är ett usb 3.0-uttag som man absolut vill använda till usb 3-minnen.
  - Mottagaren kan också påverkas av en person som står intill dig och som du vill visa något på skärmen, och personen står i skottlinjen så att säga.

  Tråkigt när det är så här! Måste tyvärr ge produkten ganska kraftiga avdrag pga det här. Du kan nog bortse från detta om du råkar sitta med en laptop. Kanske. Om kontakten på laptopen är på musens sida.
  6 mån sedan
 • Utmärkt
  Pros:
  + Full storlek
  + Trådlös utan bluetooth
  + Ordentligt scrollhjul med knapp
  + Lång batteritid

  Neutral:
  / Extraknappar
  / Tilt
  1 år sedan
 • Mycket bra
  + Grymt lång batteritid
  + Ligger rätt skönt i handen
  - Lite känslig för underlag (ej glasbord eller svart trä, underlaget behöver reflektera "lagom")
  - Scrollhjulet av sämre kvalitet än övriga delarna

  Bytte till denna från en högprecisionslasermus då jag tröttnade på att byta batteri minst en gång i veckan. Den här musen har jag haft i ett par år nu och bytte batteri första gången efter två år i drift (dagligt användande). Jättenöjd med den aspekten då det är oerhört irriterande att upptäcka musen saknar ström när man behöver använda datorn.

  Första intrycket var att musen kändes mycket mindre samt inte lika responsiv som föregående, men det visade sig mest vara en vanesak. Efter ett par timmars nyttjande så hade jag vant mig, kopplade bort den gamla musen och slängde den i återvinningen.

  Spelar inte så mycket spel längre, men den här musen funkar utmärkt även för hektiska FPS-spel. Om du inte tävlar i "twitch gaming" så lär du nog tycka denna mus är helt OK. För Photoshop, videoredigering, produktivitet och surfande funkar musen ypperligt och jag har inte känt några som helst problem med den de första åren. Känslan är bra och musen känns som en naturlig del i arbetsflödet.

  En negativ observation vill jag dock lyfta upp och det rör scrollhjulet. Detta hjul har börjat kärva efter ett par års nyttjande så att scrollning nedåt ofta inte registrerar.

  Då musen var billig så kommer jag dock köpa en ny av samma modell i veckan, så jag låter det symbolisera hur pass nöjd jag varit överlag med denna produkt.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Elgiganten 349kr. Ville ha en större trådlös mus till min bärbara, har sedan tidigare Logitech MK270 och ville alltså ha en mus som är kompatibel med Logitech unifying för att kunna klara mig på en USB-pinne i datorn.

  Musen ligger mycket bra i handen, och efter att ha känt mycket på inställningarna har jag lyckas på den som jag vill ha den. Spelar med den och det är inga problem, den hänger med även vid hastiga rörelser. Jag var tidigare ett stort fan av Logitech MX518 och M510 känns i princip likadan. Verkar dock vara känslig för underlag, jag har en musmatta (billig variant) och på den går det bra, men på bordsyta går det mindre bra.

  Vissa skriver att det laggar, det gjorde det för mig också i början. Då använde jag unifying mottagaren från MK270, när jag bytte till mottagaren som kom med M510 och istället anslöt tangentbordet till den mottagaren fungerar musen klockrent. Kan vara värt att testa om du har fler mottagare hemma.

  Det enda jag har att klaga på är tassarna under musen som inte ger ett helt bra glid.
  2 år sedan
 • Ganska dålig
  -Efter en månad gick scrollhjulet sönder.
  -Plastig och känns som låg kvalité.
  -Oskön.

  +Batterierna håller länge.

  Kommentar: Inte en mus jag skulle rekommendera till någon.
  5 år sedan ( Uppdaterat: 2 år sedan )
 • Bra
  Precis vad jag ville ha men tyvärr är räckvidden så kass så att det inte gick att ha mottagaren på baksidan av min PC som är placerad under mitt skrivbord.
  Musen laggade rejält då.
  Trodde det var andra problem än mottagnnigen men efter lite googlande om liknande problem så testade jag att flytta mottagaren till framsidan av PC'n och då funkar den klockrent.

  Sänker betyget pga detta.
  3 år sedan
 • Ganska bra
  + Snygg och komfortabel
  + Sitter som gjuten i handen
  + Lång räckvidd
  + Väldigt liten och smidig sändare + hållare för sändare i musen
  + Mycket bra batteritid

  - Tung
  - Inte tillräcklig precision för spel
  4 år sedan
 • Mycket bra
  En jävligt skön mus med gummiinlägg på sidorna.Väldigt lätt också.Det enda som stör mig att det är en ca 2mm hög kant runt scrollhjulet.
  4 år sedan
 • Utmärkt
  Jag köpte först M705 men lämnade tillbaka den eftersom scrollhjulet glappade och förde ett j*kla liv. Bytte till denna som jag nu har haft i ca två veckor och jag är hittills mycket nöjd. Bra kvalitet (även scrollhjulet) förutom sidknapparna som känns rätt billiga (inte skramliga, men lång slaglängd) men de är ändå godkända.

  Jag har inte upplevt att den laggar som andra har beskrivit och räckvidden är för mig flera, flera meter.

  På Amazon såg jag att vissa klagat på känsligheten för underlag. Jag brukar använda musen på byxbenet och det funkar mycket bra. Glas är ju dock väldigt tveksamt (har inte testat).

  Köp, fast kolla in i någon butik först. Alla gillar olika.
  4 år sedan
 • Bra
  Skapligt skön, men ingen fullträff. Har haft den i över 6 månader och har aldrig haft något problem med lagg eller liknande. Praktiskt med programmerbara knappar.
  4 år sedan
 • Dålig
  laggar nåt så frukansvärt
  4 år sedan
 • Dålig
  Gillade denna mus från början. Skön och bra till det mesta. Samt att den har lång batteritid. Men efter knappt ett år så slutade unifying-motagaren att fungera. Går inte att upprätta kontakt igen. Så det där med att stoppa in mottagaren och glöm bort är skitsnack. Nu måste man ställa in den som man vill ha den varje gång man startar upp datorn. Åker i papperskorgen snart. Kontaktat Logitec och dom skulle skicka mejl om lösningen men sen är det tyst.
  5 år sedan
 • Ganska dålig
  Köpte datormusen förra sommaren och redan efter en kort tid var det som om den plötsligt tappade kraft, blev slö, precis som andra har beskrivit. Byta batterier hjälpte inte utan problemet kom och gick. Även jag kontaktade Logitech kundtjänst men fick aldrig något svar. Har provat musen på olika datorer samt med olika batterimärken men med samma resultat.

  Men när väl musen fungerar så är den rätt så skön att hålla i. Jag gillar att mottagaren är liten, jämfört med tidigare modeller från logitech där mottagaren har varit stor som ett USB-minne. Skulle dock hellre se att sidoknapparna var på var sin sida om musen samt att de vore mindre.
  5 år sedan
 • Mycket bra
  Riktigt bra! Haft den över året nu både hemma och en på jobbet. Skön passform och lagom tyngd. Men insett nu att hemma håller den inte måttet för Battlefield 3 ;) så kommer att införskaffa G700.
  Batteritiden är förvånansvärt bra, har inte bytt nån gång sen jag köpte dom för över året sen.
  Dom 2 tumknapparna funkar kanon (ett måste)!
  Rekommenderar verkligen denna om du inte har höga spel-precisions-krav! ;)
  5 år sedan
 • Mycket bra
  En riktigt bra mus för priset!

  +Bra storlek
  +Relativt billig
  +Har alla nödvändiga knappar och funktioner
  +Liten sändare
  +Bra räckvidd
  +Lagom tyngd

  -Kan upplevas som lite plastig
  5 år sedan
 • Knappt godkänd
  Kass räckvidd. Men ännu sämre är att den inte funkar på soffan, måste ha en kudde som underlag, och knappt då funkar den tillfredställande.

  Säkert hyffsad om man använder musmatta, men inte att använda med soffan som underlag.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Fick hem min nya mus idag.
  Tycker den är riktigt skön å smidigt med två knappar på sidan ..
  Lagom stor å allt.. Riktigt nöjd med den..
  5 år sedan
 • Omdömen från andra länder

 • Acceptabel
  Rätt storlek för resor, är det inte för liten liksom många andra sådana möss. Bra batteritid. Tyvärr musen ganska oprecisa och uresponsiv.
 • Perfekt
  Stor mus. Jag kan ärligt talat inte komma på något dåligt om det.