Lite-On iHBS112

 Lägg i lista  Jämför
iHBS112 från Lite-On är en Bluray-brännare för intern montering. Den kräver en 5,25-tumplats och kopplas till en S-ATA-anslutning. Den är bakåtkompatibel och kan även skriva DVD- och CD-skivor. Lanserad 2010. Stäng
iHBS112 från Lite-On är en Bluray-brännare för intern montering. Den kräver en 5,25-tumplats och kopplas till en S-ATA-anslutning. Den är bakåtkompatibel och kan även skriva DVD- ... Läs mer
Jämför pris på alla Lite-On Optiska enheter för datorer (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Kan inte göra mycket mer än att ge den här lilla krabaten full pott!

  Har iofs bara haft den en dryg vecka nu men den har mer eller mindre gått dygnet runt sen dess så lite har jag allt hunnit prova den, första som slog mig var hur tyst den går! Denna är helt klart tystare än de andra (2 Samsung, 1 Sony Optiarc, LG HD DVD/Bluray + i de bärbara) brännare/spelare jag har sen förut. På brännarna/spelarna går ju ju iofs begränsa varvtalet, men denna Lite on är nog tystare ändå även vid samma varvtal.

  Tänkte egentligen inte köpa fler optiska mediespelare/brännare, men jag har haft såna problem med HTPC att jag håller bokstavligen på att spy på skiten. Nu tar jag bara en Bluray iso och bränner den, kastar in i vanliga bluray spelaren och voila så har jag meny, DTS MA/Dolby HD, extramaterial m.m.
  Dessutom vill jag kunna filma familj m.m. i full HD, bränna filmen och ge bort.

  Så på + sidan:

  Tar all media jag kastar åt den, strejkar aldrig, inte ens för de billigaste skitskivorna jag kunnat hittat.

  Fixar 3D playback samt 2D - 3D simulerad playback via Cyberlink mjukvara.

  Stödjer double layer (50GB), såklart.

  En av de absolut snabbaste BR brännarna på marknaden just nu, om inte den snabbaste?

  BILLIG!!

  och på - sidan:

  Ingen lightscribe, å andra sidan så har jag det i mina dvdbrännare så det spelar inte så stor roll.

  Kom i bulkförpackning med en lös sata kabel på sidan om, thats it.

  Mycket nöjd.
  7 år sedan
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  Använder den i min htpc, så hur mycket den låter är ganska viktigt för mig. Läs och skriv hastighet är bra, likaså har jag inte haft några problem med att bränna mina backup DVD skivor.
  MEN den låter ganska mycket, det som stör mig mest är hur och hur mycket den låter när jag startar datorn. Jag tror nog att alla DVD-enheter låter när man startar datorn, men denna låter mycket.
  4 år sedan
 • Utmärkt
  fungerar kanon!
  5 år sedan
 • Perfekt
  Hade problem att bränna BD-RE skivor med denna till en början, men efter uppdateringen av firmware till den senaste så funkar det nu utmärkt. Även LTH skivor verka fungera bra
  6 år sedan ( Uppdaterat: 5 år sedan )
 • Perfekt
  Undertecknad kan inte heller annat nä ge full pott. Har haft brännaren nu i snart en månad, och den går som en klocka. Som en föregående skribent låter delge; den arbetar väldigt tyst. Den gör även jobbet galant. Som liten fotnot eller parentes skall noteras att jag rekommenderar Nero 10. Jag hade en gammal installation av Nero 8, och på somliga skivor fick jag upp meddelande "Disc is not empty". Om jag valde Multisession var det dock bara att åter klicka "Ok", i.e. att man så att säga var införstådd med detta. Vidare, efter bränning och "Disc info" (CTRL+I i Nero) så visade den brända skivan på inte mindre än fyra spår, varav tre verkar vara en slags "dummy tracks". Något knepigt kompatibilitets-issue vill säga. Jag installerade Nero 10 och problemet var pyts väck. Kan vara brännaren, kan också vara den billiga media (hundralappen / 10st blanka BD-R) jag matade enheten med. Detta må de lärda tvista om. However. Allt som allt en klockren brännare, värd varenda krona, som jag ser det. Rekommenderas!
  5 år sedan