SuperTooth Buddy

SuperTooth Buddy

  • Användningsområde: Bil
  • Trådlös
  • Intercom
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

SuperTooth Buddy

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Användningsområde: Bil
  • Trådlös
  • Intercom

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 4 omdömen

Sorterat efter datum
2014-12-21
G
Gurra72(9 omdömen)
Det mesta är bra. Batteritiden framför allt. Ett stort minus för mig är att Blåtands-sändningen är för stark. Står bilen i garaget och jag svarar inne i huset så pratar det i bilen. Brukar ta en stund innan jag kommer på det. Måste slå av och på och det glöms bort. Har haft den lite i över ett år.
2013-08-24
s
smaskens(14 omdömen)
Ett bra och enkelt BT set för bil Lite strul med att para ihop mot min Sony Ericsson Xperia Arc. Fick göra om det ett par gånger och starta om telefonen. Men det beror nog mest på telefonen. plus Enkel, liten, hyfsat ljud och smidig. minus Strul med parning microfonen tar in kupeljudet med ljud och oljud.
2013-08-07
b
bugeyes(17 omdömen)
Över all förväntan! Helsmidig installation och glasklart ljud för både förare och samtalspartner, extremt enkel att använda. Kör det med en Samsung Galaxy S4 och dom har samma micro USB uttag för laddning så laddaren som följer med kan jag även använda till mobilen, en extra bonus. Jag lyssnar ofta på musik via mobilen till AUX uttaget på stereon, när det ringer tystnar musiken för att återupptas efter samtalet. Drar av ett par stjärnor då jag inte lyckats något vidare med att använda röststyrningen, men det hade jag inte räknat med.
2011-02-17
Blazter(294 omdömen)
Fungerar riktigt bra och smidigt! Bra ljud från båda håll. Den känns samtidigt väldigt bra i handen kvalitetsmässigt. Finns även i vitt.