Kategorier
Prisjakt

LG 60PK550N

LG 60PK550N

  • Bildstorlek: 60 tum
  • Upplösning: 1920x1080 (Full HD)
  • Bildskärmsteknik: Plasma
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG 60PK550N

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
superken
superken

118 omdömen

10 år sedan*
Har min TV i ett ljust rum med insläpp från fönster och altandörr direkt bredvid. Känner absolut inte igen nedanstående beskrivningar kring problemet med reflektioner i skärmen. Var skeptisk i början till storleken och valde mellan en projektor eller plasma, efter besök i två olika butiker köpte jag en trots tidigare beskrivningar kring "ljus problemet". Om den inte passar så kan man ju använda sig av öppet köp, fick hem den efter att ha testat i några dygn är jag överväldigad. Har tidigare en 42" plasma samt 27" LCD men denna piskar upp båda utan problem, är iom detta köp också tvungen att omvärdera LG som märke. Full pott på stjärnor, uppdaterar kommentaren senare.. 6 månader.. fortfarande otroligt nöjd.
*Redigerades 10 år sedan
b
bsp

10 omdömen

10 år sedan*
Pros: * Big screen for few money. * Nice and slim bevel. * Easy to navigate menus. Cons: * Backfacing HDMI and antenna etc. * Hard to tweak the colors, especially if that dynamic thing is enabled. I'll jot this down to my ignorance on how to tweak it correctly. * Really, hugely annoying hum/buzz when showing anything but complete black. So annoying that I'm thinking of returning the TV. Especially bad when showing white or really bright colors. * Bad TV signal, compared to my old Panasonic Plasma, almost looks like it's not finetuned. * Sound from TV channels very tinny. Sound in general very bad. Shouldn't use the internal speakers of the TV. So the hum/buzz is what makes me rate it as low as I do.
*Redigerades 10 år sedan
r
rismik

13 omdömen

10 år sedan*
Bra pris, betala 10990 på Expert i Globen, ger grymt bra bild för pengarna på HD material som BluRay och 720p+ mkv's, ja den speglar något, men i ett normalt rum märks det knappt, bara om man letar efter det och stör sig på det.
*Redigerades 10 år sedan
B
Bodyshot

1 omdöme

10 år sedan*
Jag köpte denna TV för två dagar sedan, kan inte säga annat än att jag är enormt nöjd med TV:n, speciellt vid uppspelning av Bluray material, WoW vilken upplevelse! Köptes på Expert 1/5-11 för 11900kr. Inte ett enda bildfel eller liknande! Rekomenderas varmt!
*Redigerades 10 år sedan
10 år sedan*
Kalas än så länge!
*Redigerades 10 år sedan
r
ryssen88

4 omdömen

10 år sedan*
+++++++++++++ Har fått "WOW" av alla som sett min 60" så det känns bra när jag redan är så himla nöjd med teven =) Otroligt prisvärd för de 14.000kr jag endast behövde krysta ut. Har surfat/spelat/kollat blu-ray (nästan lite för mycket ;) ) i ett år nu och har inge permanenta inbränningar om nu folk fortfarande nojjar över det. Jag kommer inte kunna gå från 60" till något mindre i framtiden. det enda jag skulle kunna klaga på är att fjärrkontrollen kunde haft direktknapp till hdmi ingångarna ;)
*Redigerades 10 år sedan
B
Bateman

2 omdömen

10 år sedan*
Till alla som funderar på denna tv eller PK250/PK750, köp den någonstans där ni har öppet köp med möjlighet att ta hem den och prova den i just ert vardagsrum! Denna TV reflekterar ALLT. Mitt i natten med alla lampor släckta och persiennerna nerdragna var den användbar. Men även då reflekteras saker p.g.a. ljuset från själva tv:n. På dagen, trots att alla lampor var släckta och persiennerna nere, så såg man mer av sig själv och resten av rummet än det man tittade på. Tänk i sommar när det kommer att vara ljust större delen av dygnet! Visst, det är ett bra pris för 60 tum, färgerna är bra, svärtan är godkänd, men det spelar mindre roll när man får en tv som inte går att använda dagtid. Jag hoppas att alla som satt 8/10 eller högre har ett eget biorum hemma, annars är det som vanligt på Prisjakt att man är för stolt för att erkänna att man gjort ett dåligt köp. Jag lämnade tillbaka den, lade till lite pengar och köpte en Sony LCD med matt panel, nu kan jag titta på film och spela spel även en söndagsförmiddag. (Inte enbart för att den reflekterar mindre, LCD:n är mycket ljusstarkare också.)
*Redigerades 10 år sedan
o
ollelindholm

1 omdöme

10 år sedan*
Haft den ca 1 vecka och ska lämna tillbaka den idag. Riktigt fin tv men den har brister som gör att den inte passar mig. Reflektionerna i dagsljus och att bilden blir nästan suddig vid vanligt tv-tittande var det sämsta. Dock kanske fel på mitt ex, det lämnar jag osagt. Svärtan var sämre än på min samsung lcd, även efter kalibrering. Men priset är oslagbart för en sådan stor tv och när man kör blueray är bilden ritkigt fin. För mig blir det en mindre tv, en Lg 47LE550N.. får den till ett kanonpris jag inte kan tacka nej till. I ett större rum med inget ljusinsläpp hade nog den här varit perfekt, men inte för mig. Led har också brister men då jag köper till 30-40% under konsumentpris får det vara värt det så länge, i väntan på full led och oled.
*Redigerades 10 år sedan
Zartok
Zartok

81 omdömen

10 år sedan*
Efter dom första få timmarna så har jag inget att klaga på. bilden är extremt bra, ger otroligt fint resultat på full-hd-material, och det går att ställa in bilden oavsett om du ser på usb, eller något annat. det gick inte på min ps6000. föregående talare skriver om att han eller hon inte sett några tendenser på inbränningar, och jag får hålla med. efter en timmes spelande så ser jag inga inbränningar alls, ens mot vitt underlag. jag ska återkomma med en recention till när jag kört tv'n lite mer. spelar upp analoga sändningar väldigt bra också, om än att det blir som att kasta sand i ögonen, speciellt på en så stor skärm. spelar man spel så kan det nästan vara som att skärmen är så pass stor så att den avslöjar vissa begränsningar i grafiken om man sitter riktigt nära, vilket man naturligtvis gör =) hittills en solklar 10'a. det går att ställa in bilden på typ 50 parametrar, så om någon verkligen vill finjustera bildkvalitet så är det här onekligen tv'n för den personen, har aldrig sett något liknande. blev less efter halva listan om jag ska vara väldigt ärlig =) UPPDATERING: Efter iaf nio månader med den här tv'n så har jag fortfarande INGET att klaga över. Mest tv för pengarna idag.
*Redigerades 10 år sedan
A
Alfvin

9 omdömen

10 år sedan*
En mycket stor å bra tv, är super nöjd med bilden
*Redigerades 10 år sedan
Sida 2