Casio G-Shock GA-100-1A1

 Lägg i lista  Jämför
Digital, stöttålig klocka med gummispänne. Klockan har en lysdiodfunktion som gör att displayen lyses upp automatiskt när klockan vinklas mot ansiktet. Diskret, mörk design.
Jämför pris på alla Casio Armbandsur (2221)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Ganska ordinär klocka som gör vad den ska, dvs tål mycket stryk. Det känns som det är helt omöjligt att skada klockan.

  Några nackdelar:
  - Belysningen. En lampa på boettens nedre del belyser urtavlan. Men den digitala visningen (datum m.m.) belyses ej och gör det helt omöjligt att avläsa digital information i mörker. Jag hade hellre sett en bakgrundsbelyst urtavla.

  - Armbandet. Armbandet är långt, vilket jag tycker är bra när man vill ha klockan utanpå kläder. Men armbandet har ingen bra låsning och brukar "glida ur" och spreta åt alla håll och kanter.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Haft klockan i 2 veckor!

  Robust och rejäl klocka med de funktionerna jag är ute efter: tid (analog och digital), tidtagning, timer, larm och datumvisning. Riktigt fet kan man säga.
  Finns ytterligare funktioner som medelhastighetsuträkning dock inget jag testat på.

  Ett större minus dock, som jag var medveten innan köpet via recensionerna här, är att belysningen inte lyser upp digitaltavlorna utan endast analoga visarna. Det är alltså OMÖJLIGT att se digitaltavlorna nattetid. Den lyser å andra sidan visarna rejält, lite för mycket (avslöjar ens position i mörker om så inte önskas).
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Rejäl och diskret för sin storlek.

  Belysningen lyser upp visarna och urtavlan men inte lcd displayerna. Jag behöver bara se själva tiden i mörker och det fungerar perfekt.

  Behöver man använda tidtagarfunktionen eller se datum osv i mörker så fungerar klockan inte utan yttre belysning. Detta gäller för flera av klockorna som har diod ovanför urtavlan istället för under den. men något man ska tänka på.