Jabra Clipper

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar (207)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.07)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  Håller med övriga recensenter! Usel grej!
  3 år sedan
 • Usel
  * extremt kort räckvidd. Räcker ibland att man har telefonen i fickan så klipper det.
  * Kort batteritid
  * Clipset är nästintill omöjligt att bända upp och få fast i kläder. Går bättre med tunna styva skjortor men en normal t-shirt är den svår att få fast i.
  * Ljudknappen ställer in ljudvolymen i headsetet och inte i telefonen. Är det låg volym i telefonen måste man höja även på den.

  Min Jabra skulle ersätta en MW 600 som klipset gått sönder i men det har slutat med att jag ändå använder MW 600:an eftersom den har bättre räckvidd, längre batteritid och bättre ljud (volymknappen styr telefonens volym)
  3 år sedan
 • Usel
  Försökte använda headsetet i en vecka, men det tappade kommunikationen mot telefonen hela tiden, samt laggade och hackade vid musikuppspelning.
  Verkade vara bra hårdvaru kvalitet på det, men det hjälper inte om det inte fungerar. Inte ens att ha klippet på t-shirten o telefonen i byxfickan fungerade.
  Lämnade tillbaka det efter en vecka o kunde slå till på ett annat headset istället.
  5 år sedan
 • Dålig
  Trodde att "multi div." som det står på förpackningen, skulle klara att ha 2 telefoner anslutna samtidigt..? :S
  Men icke, bara 2 hopparade, och till råga på allt, så ansluter den hela tiden till fel telefon, oavsett..?
  Inget bra system, ibland får man den nästan inte att koppla upp sig mot någon enhet.
  Och har man haft en telefon ansluten, och "tar bort" den, så är det nästan en lögn att få den andra ansluten inom 10 minuter..???? :S
  Tycker det är dålig räckvidd med, telefon i bakfickan kan räcka för att.......
  Har problem med att Spotify (on Android) den stoppar låtarna när det är 1-2 sec kvar, isf att byta till nästa låt..?
  Händer på var och varannan låt, ganska irriterande... :(
  Har aldrig haft detta problem förr, med ett annat Jabra, kommer inte ihåg beteckningen..
  Kortfattat, Testat i 3 dagar, några få timmar, och är så missnöjd att jag lämnat tillbaka den..
  5 år sedan
 • Dålig
  Hmm... Många sågar denna produkt ser jag. Själv är jag ganska nöjd. Hade en Sony Ericsson MW600 som har gått ur tiden efter ca 1,5 år av daglig användande till jobbetelefonen samt lysnar en hel del på talbok.

  Exemplaret jag har fått fungerar bra hittentills. Räckvidden lätt 5m om inte mer. Användarvänliga knappar.

  Nackdelar:
  Ljudet i originalhörlurarna var fruktansvärt burkigt. Jag slängde dessa och satte in mina från min hängångna Sony Ericsson MW600. Nu är det ljusår bättre. Jag tyckte att originalen satt ganska dåligt i mina öron också. Sonys sitter perfekt.
  Batteritiden är sådär. typ 3 dagar mot sonnyns 7-10dagar.
  Återkommer om jag har mer att säga...

  Uppdatering:
  Nu har jag haft denna ett par veckor nu och kan villigt instämma med andra om räckvidden. Den har kraftigt försämrats! jag kan inte ha telefonen i byxfickan och klipset på bröstet för då bryter den!
  Lösning på detta är att ta bort parkopplingen med telefonen och återansluta den. Då fungerar det ett tag till.
  Inte acceptabelt!
  5 år sedan
 • Ganska bra
  Jag har använt två st (använda ena, ladda den andra) Jabra Clipper under flera månader. Jag är inte nöjd men har inte hittat något headset där man inte kommer åt ring-upp-senast-slagna-nummer-knappen ofrivilligt. Knapparna på denna ger ganska mycket motstånd. Däremot är räckvidden usel och det klipper så fort man gömmer telefonen bakom ryggen. Ja, samtalsljudet är uselt också. De stackare som jag pratar med hör mig dåligt. Sitter jag i bilen på motorvägen tror vissa att jag kör nedcabbat.
  Jag gillar tvärt emot de flesta de medföljande lurarna på grund av den perfekta längden. Den korta ändan räcker till ena örat och man kan slänga sladden runt halsen till andra örat istället för att de ska hänga fritt från öronen som på de flesta lurar. Om man trycker lurarna hårt in i öronen så kan man till och med känna lite bas. Jag lyssnar uteslutande på ljudböcker så ljudkvaliteten är inte viktig. Hyffsad batteritid.
  5 år sedan
 • Usel
  Gjorde ett spontanköp när jag förlängde mitt abonnemang och köpte Jabra Clipper. Det finns inget spontanköp som jag ångrar mer! M Y C K E T irriterande att JABRA-n H-E-L-A tiden laggar, tappar connection och jag har endast haft telefonen i fickan, alltså typ 30-40 cm avstånd!
  Nu står den bara i nattbordslådan...tror inte man kan sälja skiten heller...
  6 år sedan
 • Usel
  Riktigt dålig produkt. Har tidigare haft bra saker att säga om Jabra men detta är ett riktigt bottennapp!

  Räckvidden som skall vara mellan 5-15 m är i verkligen 5-15 CM!

  Skulle inte rekommendera detta headset till min värsta fiende
  6 år sedan
 • Usel
  Beställde ett Clipper häromdagen i tron om att det skulle vara ett bra headset. Vilken blåsning! Om man lägger telefonen på skrivbordet och vänder sig om så bryter den kontakten. SKRÄP!

  KÖP inte denna modellen!
  6 år sedan
 • Usel
  Hade förväntat mig ganska mycket mer av detta headsetet. Har länge haft ett set från Nokia som funkat i vått och torrt, men nu blev det slitet.
  Tänkte att det då inte vore fel med ett set där man kunde byta lurarna. För lurarna som följer med är ingen höjdare, vilket jag också läst.
  Men Jabra Clippers största problem är glapp. Jag är nu inne på mitt tredje par som måste skickas in till affären efter några veckor pga glapp. Uselt att man inte kan fixa en sådan grej.
  Tycker inte heller att den är så smidig att fästa på plagg. Det är ganska trixit innan man får fast den och tyget kan inte heller vara så tjockt.
  6 år sedan
 • Dålig
  Riktigt usel, har testat med ett par olika hörlurar å ljudet ä dåligt med allihop. Brusar när man har lite högre volym och den klipper ljudet. Har också upptäckt att de ganska ofta höjer eller sänker volymen när man byter låt. Den är ganska svår att fästa på tröjan och efter ett tag så släpper gummidelen från metallen. Ända positiva ä att den fortfarande funkar. Känns allmänt som nå billigt Korea skit. Dessutom tycker jag att hörlurarna som följer med ä riktigt dåliga.
  6 år sedan
 • Usel
  Riktig skitprodukt! Den lever sitt egna liv, när du ska svara så funkar den oftast bra men ska du ringa själv så är det ett jäkla meck med att aktivera den, ibland så vill den inte alls ta emot signalerna från mobilen.
  Jag fick reklamera den efter några veckor pga glapp. Ska reklameraden igen nu för att den "har gett upp", blinkar "ok" men vill inte fungera helt enkelt, ångrar köpet, bara varit en massa problem.
  6 år sedan
 • Usel
  Har testat Clipperna på både Nokia E71 och Iphone 3G och har samma dåliga erfarenhet. Räckviden är en katastrof. Om jag har telefonen i fickan eller i en ryggsäck så klipper ljudet och jag tappar connectiviteten. Jag har bytt exemplar men räckviden är lika dålig på det nya exemplaret.
  7 år sedan
 • Knappt godkänd
  Köpte Jabra Clipper på Webhallen i Stockholm. Dagen efter var jag där igen och bytte den eftersom jag trodde att det var ett dåligt exemplar jag fått. Ljudkvalitén var hemsk. Det gick att tala i telefon med den, men jag hade köpt den för att lyssna på musik med. Det gick inte.

  Jag provade med Koss Porta Pro hörlurar - liten förbättring men fortfarande outhärdligt. Nu snackar vi inte smågrejer heller, jag är ingen audiofil och kan ingenting om ljud, men i låtar med mycket bas så började ljudet som fladdra. Helt otroligt dåligt.

  När jag fick mitt andra exemplar så förstod jag att det inte var fel på mitt exemplar, utan helt enkelt en dålig produkt. Det var precis samma sak med det nya exemplaret också.Tyvärr.

  Om du vill ha ett headset för att prata i telefon så finns det både bättre och billigare varianter. Jag hade förväntat mig mer av Jabra, särskilt när de annonserar Clipper som ett musikheadset - inte okej.
  7 år sedan