Razer Imperator

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Möss & pekdon (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Grymt snygg mus, sitter fint i min hand (size medium/small?) Är ingen professional gamer direkt men för det jag har spelat så fungerar den perfekt, och då har jag hittills kört utan musmatta då jag varit för lat att införskaffa det (kommer så småningom förhoppningsvis).
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Min första spelmus och jag är helt nöjd, har inget att klaga på.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Perfekt
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt klart den snyggaste musen på marknaden. Tycker det är stilrent med en svart gummibeläggning på scrollen istället för att den, som på Deathadder, lyser upp halva Uppsala.

  Jag är tämligen nöjd med denna mus. Hade helt klart nöjt mig med en betydligt billigare mus, men jag föll för designen och formen. Den är galet skön. Ligger perfekt i min hand.
  Sidoknapparna som jag använder flitigt när jag surfar kan man reglera, så att man lätt kan komma åt båda knapparna med tummen. Bra finess.
  Sedan så finns det två knapparna under scrollen, som jag tänkte binda om med programvaran men jag har inget behov för det så låter den vara standard. Höja/sänka dpi:n .

  Gamer som jag är, så har jag inte upplevt att den har dålig precision. Möjligtvis när jag får skit på musmattan.
  EDIT: Jag har nu fått insikt om vad som kan ge den dålig precision.
  Basen. Lyssnade på galet hög musik och kände att jag hade problem med att träffa länkarna.

  Jag ångrar inte mitt köp med Imperator. Den är utsökt, skön och jag är nöjd.
  Men den är inte riktigt värd 700 spänn, som jag köpte den för.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Riktigt bra mus!. Den är ganska lik i MX518 och dessa de flesta händer. Dock ganska dyr, hade gärna fått ligga någon hundring mindre. Har dock haft vissa problem med att den hänger sig o man inte kan röra den i sidled.
 • Bra
  7 år sedan
  Hyfsad - trodde den skulle slå min gamla mus med hästlängder då den har fått bra omdömen samt att den är trådad. Men sanningen är att den inte är helt 100%, kan vara mitt underlag men det är ändå en gaming musmatta så det borde funka. Men det är hyffsat svårt att styra musen, när polare ska använda datorn stör de sig direkt på att det är så dålig precision när man ska klicka på saker, ofta råkar man styra musen för långt. (Detta även fast jag kör på låga dpi-värden) Kör man på höga värden kan man glömma att använda musen, helt omöjligt. Dock så är den sjukt snygg och skön att hålla i så det blir inte bottenbetyg. Samt att den inte tappar kontakten som min förra mus gjorde hela tiden (Därav nytt köp till en trådad mus)

  Slutsats: Dålig precision, snygg, skön.