Apple AirPods (2nd Generation) with Charging Case

Apple

Apple AirPods (2nd Generation) with Charging Case

(9)
3.5(9 omdömen)
Jämför
Jämför med andra produkter
  • In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
  • Hörselgång
  • Vit
  • Play/Pause, Nästa låt, Föregående låt …
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Jämför
Jämför med andra produkter

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-30
Redigerades 2019-05-17
k
kerre91(58 omdömen)
Som hederlig Apple användare så är Airpods ett fantastiskt val! Tacka vare sitt enkla handhavande så kan dessa mycket väl vara de bästa hörlurar jag ägt! PLUS: - riktigt bra ljudkvalitet! bättre balans i alla register kontra trådade Earpods! Ljudet är mer luftigt! - Siri är mer effektiv än någonsin! Siri reagerar snabbt och har en avsevärt tydligare röst kontra First Generation - Snygga och lite trendiga - lätta och praktiska utan dess like! - Nya H1 chippet gör ett galant jobb! snabbare än W1 chippet! - Strålande batterikapacitet! MINUS: - lite dyra - Fodralet drar lätt åt sig damm och andra smutsiga partiklar! städning är obligatorisk!
2019-05-09
johanneshenrysson(264 omdömen)
Generellt trevliga hörlurar med hyggligt ljud. Deras styrka är framförallt att de är lätta och knappt märkbara. Tanken med en portabel laddare är faktiskt rätt genial med tanke på att deras egna kapacitet är något begränsad. Detaljer som automatiskt av/på beroende på om de är i örat eller inte etc är rätt nice. Negativt är väl att en del nog kan uppleva det som osäkert eller obekvämt att de inte sitter fast mer. Men bortsett från när jag dragit av en tröja så har jag aldrig tappat någon.
2019-05-03
P
Pelle2112(24 omdömen)
Jättebra. Det ända minus är väl att de kan ramla ut lätt så köp till försäkring, kostar bara några hundra extra. Lätt värt
2019-04-26
D
David2799(36 omdömen)
Extremt bra anvnädbarhet, kopplar upp sig direkt mot andra apple device och är väldigt stabila. Smidigt förvaring och laddning. Den trådlösa varianten saknar jag inte. Ljudet är klanderfritt, men inte lysande, kan absolut inte konkurrera med andra lurar i denna prisklass. De sitter fast i öronen, men jag får lite ont av den hårda plasten efter en stund. Jag är nöjd med mitt köp, speciellt användbarheten men gillar inte riktigt one-size-fits-all lösningen.
2019-04-23
E
Enxolov(46 omdömen)
Klockrent, anslutna till telefonen direkt AirPod ett tas ur laddaren innan AirPod nr 2 har hunnit sättas in i öronen. Markant skillnad mot första generationen. Hej Siri funktionen är extra välkommet på cykeln eller i bilen. Rekommenderar en uppgradering!
Sida 1