Fitbit Versa Lite Edition

Fitbit Versa Lite Edition

  • Funktioner: USB-kontakt, Inbyggd pulsmätare, Vibrationslarm, Gyroskop/Accelerometer
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Bluetooth
Rank 35 i Smarta klockor
Jämför pris på alla Fitbit Smarta klockor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Fitbit

Fitbit Versa Lite Edition

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Funktioner: USB-kontakt, Inbyggd pulsmätare, Vibrationslarm, Gyroskop/Accelerometer
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Bluetooth
Fitbit

3.2 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-18
s
sandiiih(2 omdömen)
Denna FitBit får ett godkänt av mig. För att denna skulle fått ett högre betyg så skulle jag vilja se fler funktioner direkt i själva "klockan". Sovfunktionen med vibbrationslarm var min favorit då jag är väldigt svårväckt. Jag tyckte även funktionen som skickade ut påminnelser om att röra på sig var bra. Dock var stegräknaren för känslig och det gick inte att utgå från att man gått de stegen som visades. Den reggade till och med steg när man låg i sängen och sov. En bra klocka för den som inte kräver så mycket dock något dyr.
2019-05-16
U
Ulrica84(8 omdömen)
Är väl varken positivt eller negativt inställt direkt. Det är oki, inte mer än så. Hade förväntat mig mer pga av priset. Den har bra funktioner o enkel att använd. Dock märker inte stegräknaren av när man går kortare sträckor. Bra att man kan gör ganska många personliga inställningar, som tex stegens längd.
2019-05-13
Kollba(2 omdömen)
Fick testa denna klocka en månad och min summering blir: Okey inte mer, Totalt 3 nätter har den kunnat registrerat min sömn, då den tyvärr inte mäter sömn under 2 timmar, så visade den att jag sov max 3 timmar per natt. Stegräknaren och pulsklockan fungerade utmärkt. Att kunna ta ner appar och egna urtavlor är ett plus då man kan göra den lite mer personlig. Sen fick jag även tyvärr en allergisk reaktion av armbandet i gummi och väntar svar från FitBit som kontaktades för 3 veckor sen.
2019-05-12
p
patrickkharma(28 omdömen)
Har väldigt positiva första intryck av klockan, en superlätt produkt i gedigna material, silikon och metallboett. Enkel men något tidskrävande första installation/uppdatering via Bluetooth, därefter var klockan extremt enkel att använda, med en enda knapp och touchscreen. Funktionerna och apparna täcker enligt mig de flestas behov gällande träning och vardagsanvändande, klockan är behaglig att bära på natten för sömnanalys och appen är väldigt intuitiv och lättanvänd. Mycket bra med push-notiser från telefonen direkt i klockan, diskret med tydlig vibration och möjlighet att läsa sms och liknande direkt i klockan. Det enda jag saknar i klockan är en egen inbyggd GPS och möjlighet att betala med klockan. I övrigt är jag mycket nöjd med klockan och appen, Fitbit har gjort användandet enkelt och smart, klockan har väldigt bra batteritid och det medföljer silikonband i två olika storlekar, som är lätt att byta.
2019-05-10
S
Siigurd(5 omdömen)
Är supernöjd med denna klocka! Jätteskön att ha på sig och den har de funktionerna som jag behöver/vill ha. Snygg är den också! :P
Sida 1