Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • Skärmstorlek: 5.8 tum
 • 4G (LTE)
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • Skärmstorlek: 5.8 tum
 • 4G (LTE)
Samsung

4 av 5 stjärnor

Baserat på 15 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-11
Redigerades 2019-08-20
  M
  MrDre75(20 omdömen)
  Jag har haft iPhone sen de släpptes och S10E är min första Android-lur. Mitt omdöme ses i ljuset av det. Jag har haft min Samsung i ganska exakt 6 månader. Positivt: + Liten, smidig och lätt. + Riktigt trevligt att kunna göra hemskärmen till sin egen. iOS känns så sanslöst föråldrat i den aspekten. + Mycket smidig inloggning på publika nätverk. Apple har en del att lära här. + Otroligt smidigt och smart att kunna ladda andra prylar med telefonen! På resande fot tar man bara med kabeln att ladda telefonen med. Klocka och hörlurar laddas via telefonen! Helt otroligt smidigt! Negativt: - uppkopplingen till bilen (via blåtand) är extremt ojämn. Ibland kopplar den upp och fortsätter uppspelningen. Ibland inte. Galaxy Watch är superkorkad och tvingar jag igång musiken från klockan fattar den inte att musiken ska spelas via bilen. Apples lösning är oändligt mycket stabilare och smartare. - Uppkopplingen till hörlurar via blåtand är helt usel! Nu och då tappar den kontakten och enda lösningen är en ganska avancerad procedur med att "tvinga stopp" och "återställa cache" och därefter genomföra en omstart. Funkar oftast men ganska snart är felet tillbaka. Felet är så alarmerande allvarligt att en reklamation är påkallad! En dealbreaker för mig! - Ingen möjlighet att välja spellistor via bilens gränssnitt (varken med Apple Music eller Spotify). Dåligt. - OneUI är polerat och angenämt att använda. Men det är mycket buggar (icke-kritiska) som förstör helhetsintrycket. - Samsung och Google har samma appar vilket skapar förvirring för en oinvigd. Det känns splittrat och osammanhängande. - Fingeravtrycksläsaren har fått mycket beröm och när den funkar är den grymt snabb (lika snabb som Apples lösning). Men den är svår att träffa och många gånger får jag försöka flera gånger innan det är träff. - Att styra notiserna är en mardröm och det är knappast intuitivt att förstå reglagen. - Batteritiden är en besvikelse. Idag var batteriet på 100% kl 0515 och kl 1500 på bara 20%. Användningen har varit måttlig (ca 2 timmar musik via blåtand och i övrigt lite användning). Största problemet med batteritiden är att det varierar så mycket. Vissa dagar kan det vara rätt ok, andra som idag. Värdelöst. Sänker betyget till en tvåa på grund av det här. - Vass kant mellan glaset och ramen runt sidan som känns B och långt ifrån Apples polerade chassi. - Bixby är skrattretande och otroligt frustrerande att inte kunna mappa om sidoknappen till Google Assistent.
  2019-08-07
   v
   valeriki(10 omdömen)
   Telefonen är snygg, snabb, mycket bekväm att använda men batteriet suger.
   2019-06-27
    I
    Isak(3 omdömen)
    Bytte från Samsung s8 är nöjd. S10e är snabb, har bra kamera och prisvärd. Skulle rekommendera.
    2019-06-08
    Redigerades 2019-06-11
     I
     Ilija69(11 omdömen)
     Beställde en S10e för 5720kr från Aptel. 2000kr billigare än andra försäljare så det var ett kap. Allt funkade bra förutom att Samsung Pay inte fungerade. Det löste sig inte genom samsungs hjälp utan genom googling och fabriksåterställning. Eftersom mitt ex var importerad från Ungern(stod bara EU på hemsidan) så fanns en Instruktionsbok på Ungerska.
     2019-06-07
      P
      Pryl22(10 omdömen)
      Bytt från S8 plus Plus + snabbare överlag på att öppna appar, ladda in webbsidor osv. Åtminstone nu, få hoppas att den inte segar med tiden. + Storleken och formatet, skönt att slippa dessa oversize telefoner, man ser inte heller mer text när man surfar på en S8 plus. + fingeravtryckläsaren sitter på strömknappen och fungerar hyggligt, S8ans värt ett skämt både vad gäller placering och hur väl (dåligt) den fungerade + vidvinkelkameran verkar kul, får se om man använder den i vardagen dock. +Mycket bättre ljud från högtalarna Minus - Den tryckkänsliga hemknappen på S8 är borta - Något lägre max ljusstyrka på displayen jämfört med S8 Plus, dock tillräckligt även solljus - Strömknappen sitter något för högt upp för att vara riktigt bekvämt. - Priset är för högt generellt , köpte min för 5700 vilket är på gränsen vad den är värd. Neutralt Ingen större skillnad på kameran jämfört med S8 Skärmupplösning något sämre än S8, går att se om man tittar noga i inzoomade bilder, annars inte. Slutsats: Inte värt att byta från S8 eller S9 till S10e, bytte endast för att jag spräckte skärmen på S8 plus, annars skulle jag inte bytt.
      Sida 1