Samsung Galaxy Buds SM-R170

Samsung

Samsung Galaxy Buds SM-R170

(26)
4.1(26 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
  • Hörselgång
  • Svart, Vit, Gul
  • Play/Pause, Nästa låt, Föregående låt …
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 26 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-23
b
bennyboy4ever(2 omdömen)
Detta är en oerhört bekväm lösning. Det man betalar för är smidigheten samt något bättre ljud än vad motsvarande konkurrenter har inom earbuds utbudet. Avvägningen att bara ha en enstaka laddning i fodralet jämfört med andra är ett smart val. Storleken på caset är så litet att jag alltid har med mig lurarna i jeansfickan. Hamnar ofta i situationer på jobbet eller nattning av dottern, att bara kunna sticka in en lur i örat och låta en podcast förgylla tillvaron är magiskt smidigt. Va lite småbesviken i början då jag kände att jag fick små avbrott då och då när jag promenerade med telefonen i fickan, en ny uppdatering anlände igår och löste detta problem. Wünderbar! Passformen är väldigt bra för mig. Har haft många lurar där jag under löppasset konstant behövt peta tillbaka dom. Främst har jag använt Jaybird X1 och Budsen passar bättre.Glömmer bort att dom är där. Ljudet är bättre enligt mig i Jaybirden men så enorm skillnad är det inte. Jag lyssnar främst på podcasts i dessa lägen så ljudkvalitè är inte den viktigaste komponenten för mig. Halva stjärnan försvinner då knapptryckningen på touch panelen är mindre bra. "Hålla inne" funkar bra för att höja och sänka men glöm bort att använda dubbel eller trippel tryck. 50% hitrate vilket är för dåligt. Ingen stor grej dock tycker jag. Rekomenderar dessa starkt om du letar efter något smidigt som du kan ha med överallt. Kommer aldrig gå tillbaka till trådade lurar igen.
2019-05-16
J
JakobDelavaux(1 omdöme)
Funkade bra förutom att ena hörluren tog slut på batteri fortare en den andra och om man lyssnade länge i sträck började ljudet lagga.
2019-05-07
E
Erisve90(1 omdöme)
iPhone-användare, och är mer än rånöjd. Ville ha in-ear och inte några pods som hänger. +Bästa som jag varit med på länge gällande parning; hur den effektivt löser det så fort den åker in och ut ur örat. +Touch som funkar utmärkt, även röstkommando. +Bra ljud. +Bra batteritid. +Bekväma +Batteristatus är tydlig även för iOS -Specialfunktionerna saknas, men kanske kommer till iOS i framtiden, men det var något jag kände till innan köp. Var inte rädd att köpa som iPhone-användare.
2019-05-01
t
thedentist7(19 omdömen)
Mycket nöjd. Har haft dem i ca 1 månad och kan inte vara utan dem nu. Bra ljud, bekväma i örat, fantastiskt bra batteritid. Fiffigt med fodralet som är som powerbank. Bästa köpet iår.
2019-04-26
f
fej(35 omdömen)
Mycket nöjd med dess hörlurar. Jag behövde några smidiga och trådlösa lurar som inte riskerar att falla ur när jag cyklar. De sitter bra i örat och gör inte ont eller spänner, även efter flera timmars användning. Man styr hörlurarna genom att nudda hörlurarna, stopp start paus mm. Plus +Små och lätta +Sitter bra i mitt öra utan att ramla ut +Man kan ha ena i örat samtidigt som man laddar den andra +Bra Ljudkvalité +Bra mikrofon för att vara så liten +Känner av när man stoppar i dem i örat och tar ur dem. +Snygga +Touchkontroll på hörlurarna +Smidig app +Bra räckvidd +Förvaringsasken/laddaren har ett eget batteri som laddar när du stoppar i lurarna +USB-C kontakt på laddaren Minus -Ibland får jag problem med kopplingen, utomhus. -De tar upp mycket vind när man cyklar eller när blåser. -Ibland registrerar inte touchkontrollen Jag rekommenderar dessa hörlurar. Ska tillägga att jag använder dem med en Nokia 7 plus.
Sida 1