Samsung Galaxy Watch Active

Samsung Galaxy Watch Active

(6)
3.7(6 omdömen)
  • Tizen OS 4.0
  • Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd trådlös laddning …
  • Bluetooth
  • Inbyggd satellitnavigering
  • Guld, Silikon
  • Aluminium
  • Operativsystem: Tizen OS 4.0
  • Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer
  • Bluetooth

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-07
d
Säkert bra som smart watch men dålig som träningsklocka eftersom den inte funkar med externt pulsbälte vilket krävs för flera typer av träningspass för att pulsen skall bli rätt. Tvingades lämna tillbaka klockan pga detta.
2019-04-07
Har haft min Samsung Galaxy watch Active i fyra dagar nu är jättenöjd! Det är min första smartklocka så visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Hittills så har jag inget negativt att säga. Det finns massa olika träningsprogram, pulsmätare, sömnmätare, stegmätare stressmätare osv. Spännande att se hur stressmätaren säger till att det är dags att ta en paus på jobbet eller när man suttit stilla för länge och behöver röra på sig. Jag rekommenderar den verkligen både till aktiva personer och mindre aktiva (som mig själv).
2019-04-02
m
Första smartklockan, men är mycket glatt överraskad över hur snabb den är och hur lång batteritiden faktiskt är. Fantastisk skärpa i display och responsiv touch. Har använt den mycket de första dagarna, och när andra dygnet var gånget var det 8% kvar av batteriet. Mycket smidig laddare också. Spotify kom tillslut tillbaka i Galaxy Store efter att ha varit saknad i 3 veckors tid. Inte hunnit testa offline läge än. Med WatchMaker och Tasker i telefonen så får jag precis den information jag vill ha i mitt watchface också.
2019-04-01
Har haft klockan ett par dagar nu och är än så länge nöjd. Batteritiden är helt OK: Laddade fullt vid lunchtid på lördagen, körde ett MTB-pass i drygt en timme med Strava igång (GPS och pulsmätning på) hade den på till söndagen och mätte sömn mm. körde en 45 minuters promenad med Strava igång (GPS och pulsmätning på) på söndag eftermiddag. Hade sedan 23% laddning kvar. Spotify finns visst och fungerar både online och offline. Enda minuset hittills är att Google Assistant inte finns och Bixby suger (klarar inte ens svenska).
2019-03-26
N
Har de funktioner jag eftersökt. Helt ok batteritid, enkelt att navigera och snabb.
Sida 1