Samsung Galaxy Watch Active

Samsung

Samsung Galaxy Watch Active

(8)
4(8 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Tizen OS 4.0
  • Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd trådlös laddning …
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Bluetooth
  • Inbyggd satellitnavigering
  • Guld, Silikon
  • Operativsystem: Tizen OS 4.0
  • Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4 av 5 stjärnor

Baserat på 8 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-05
m
mat_hias(14 omdömen)
Min första smartklocka så har inte så mycket erfarenhet av det. Men den visar alla mina notifikationer utan problem vilket jag var ute efter. Ett plus att ha Samsung Pay med och det funkar utmärkt fast man inte har en Samsung telefon, vilket vissa recensioner jag läste innan sa var ett krav. Pulsmätningen och stegräknaren är inte helt perfekt så är det viktigt för dig är det här inte den perfekta klockan. Kanske kan en framtida uppdatering förbättra det. För mig räcker batteriet 2 dygn vanligtvis så har inget att klaga på där. Så länge man klarar en hel dag utan problem är jag nöjd.
2019-04-07
d
df9517(47 omdömen)
Säkert bra som smart watch men dålig som träningsklocka eftersom den inte funkar med externt pulsbälte vilket krävs för flera typer av träningspass för att pulsen skall bli rätt. Tvingades lämna tillbaka klockan pga detta.
2019-04-07
(1 omdöme)
Har haft min Samsung Galaxy watch Active i fyra dagar nu är jättenöjd! Det är min första smartklocka så visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Hittills så har jag inget negativt att säga. Det finns massa olika träningsprogram, pulsmätare, sömnmätare, stegmätare stressmätare osv. Spännande att se hur stressmätaren säger till att det är dags att ta en paus på jobbet eller när man suttit stilla för länge och behöver röra på sig. Jag rekommenderar den verkligen både till aktiva personer och mindre aktiva (som mig själv).
2019-04-02
m
mrzign(1 omdöme)
Första smartklockan, men är mycket glatt överraskad över hur snabb den är och hur lång batteritiden faktiskt är. Fantastisk skärpa i display och responsiv touch. Har använt den mycket de första dagarna, och när andra dygnet var gånget var det 8% kvar av batteriet. Mycket smidig laddare också. Spotify kom tillslut tillbaka i Galaxy Store efter att ha varit saknad i 3 veckors tid. Inte hunnit testa offline läge än. Med WatchMaker och Tasker i telefonen så får jag precis den information jag vill ha i mitt watchface också.
2019-04-01
peggen(56 omdömen)
Har haft klockan ett par dagar nu och är än så länge nöjd. Batteritiden är helt OK: Laddade fullt vid lunchtid på lördagen, körde ett MTB-pass i drygt en timme med Strava igång (GPS och pulsmätning på) hade den på till söndagen och mätte sömn mm. körde en 45 minuters promenad med Strava igång (GPS och pulsmätning på) på söndag eftermiddag. Hade sedan 23% laddning kvar. Spotify finns visst och fungerar både online och offline. Enda minuset hittills är att Google Assistant inte finns och Bixby suger (klarar inte ens svenska).
Sida 1