Motorola Moto G7 Plus Dual

Motorola

Motorola Moto G7 Plus Dual

(6)
4.3(6 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • 6.2 tum
  • Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
  • Pekskärm (touchscreen)
  • 3000 mAh
  • 64 GB
  • Skärmstorlek: 6.2 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-20
S
Sebastian V(2 omdömen)
Gick från en Sony Xperia Z3+ E6553 och skillnaden i fördelar är som natt och dag. Kameran i föregående mobil var hemsk, dålig fokus, inga bra bilder alls, kudne se vattniga ut och konstiga. Och att den överhettades, speciellt när man filmade i 4K. Nu till Motorola Moto G7 Plus Dual. Motorola's kamera vänder allt som var dåligt med Xperian till positivt på alla punkter. "Fördelar" + 4K och överhettas inte den här gången vid långa minuter av 4K filmning. + Kameran tar otroligt bra bilder, nästan som fotograf med systemkamera. + Bra bilder/filmkvalité vid svaga ljusförhållanden. + Bildstabiliseringen, perfekt i filmning (Vilket var ett stort problem i Xperian som ej hade det) + Bra fokus speciellt vid närbilder. + Bra zoom + Laddar snabbt tack vare SuperCharge. "Nackdelar" - USB Tybe-C och medföljer endast med sån (Jag har ingen dator med USB Tybe-C så jag blev tvungen att köpa en adapter, tycker det är extra dåligt att det inte följde med sådan kabel, för alla har inte allra senaste purfärska datorer med senaste USB standarden. Nöjd annars är jag.
2019-05-11
N
Nopro(1 omdöme)
En stabil telefon som gör mycket bra, men som har en bit kvar till full pott. Positivt: * Väldigt trevligt gränssnitt och trevliga Motorolafunktioner som höjer upplevelsen (t.ex. möjligheten att skaka på telefonen och ficklampan tänds. Smart!) * Bra kamera som funkar väl även i svagt ljus. * Upplever den som snabb trots en svagare processor. * Fantastiskt snabb laddning med snabbladdaren! Negativt: * Ganska stor och tung. betydligt tjockare och tyngre telefon än snittet är min upplevelse. * Skärmen är en akilleshäl. Inte så ljusstark och en misslyckad "anpassad ljusstyrka"-funktion som sänker ljuset när det är mörkare så att jag inte längre ser det som visas på skärmen. Slutsats: Prisvärd telefon som jag är nöjd med, men långt ifrån perfekt.
2019-04-15
J
Jedi-W(13 omdömen)
Denna ersatte min Honor 7 efter 3,5 års trogen tjänst. Det är alltså en betydligt modernare och större telefon än min gamla. Är väldigt nöjd hittills (5 dagars användning) och de områden som jag var bekymrad över har visat sig vara bra. Det var framförallt skärmen och batteritiden som fått dålig kritik men båda har varit helt OK. De två första dagarna hade jag 31 och 50% kvar vid läggdags utan laddning under dagtid. Då har jag spelat Candy Crush, fotat, kollat Youtube och sociala medier samt annat normalt telefonanvändande. Idag så kör jag på laddning från igår för att se hur lång det räcker, den hade sjunkit 6% över natten. + Bra kamera med läckert porträttläge och bra bilder i halvdant ljus + Flyter bra i appar och växling mellan funktioner, känns som att CPU:n räcker till + Trevligt ljud direkt från mobilens egna högtalare, inte riktigt stereo men bra + Har 3,5mm kontakt för hörlurar men jag har inte testat den ännu + Känns stabil och kraftigt byggd + Senaste Android 9.0 vilket medför trevliga extrafinesser (till exempel väckning via spellista på Spotify) + Väldigt snabb laddare + Priset 3290:- får väl anses vara bra så nära lansering - Stor och rätt tung, kanske svårt att undvika med 6,2'' skärm?
2019-02-28
A
Antch88(2 omdömen)
Har köpt mobilen för ett par dagar sedan, hur nöjd som helst! 1. Batteriet håller väl - laddade den igår vid 09 30 på morgonen, och har kvar 13% i skrivandets stund (11 00 nästa dag). Plus extrem snabb laddning med laddaren i kartongen (27w) 2. Fin kamera - kamera tar faktiskt väldigt gedigna bilder; plus även intressanta funktioner vid fotografering (behålla en färg och göra resten av fotot som svart-vit) 3. Reptilsnabb - hade en HTC10 precis innan, och märker att min nya mobil med sin processor i mellanklassen klarar sig bättre. Inga laggar, telefonen klarar sig med allt som jag behöver (måste dock nämnas att jag inte spelar spel på telefonen) 4. Snygg och enkel UI - som sagt, kan jämföra med min senaste HTC. Gillar Motorolas variant mer än HTC Sence - diverse gester, logiska menyer, snygga animeringar. 5. Relativt låg SAR (mobilstrålning) 6. 3,5 mm jack, USB-C, NFC, Wifi-samtal (bättre täckning med hjälp av wifi nätverk), FM-radio (2019!) - allt detta finns med för de som behöver sådana funktioner 7. Pris - den kostar nu lite mer än 3000 SEK. Osäker att man kan få något bättre i denna prisklass. Det som jag tycker mindre om - är framförallt ingen indikator för missade samtal (dvs en liten led blinker som upplyser om diverse notiser). Lite svag vibro, för min smak. Samt lurens storlek - lite stor efter HTC10, men jag börjar vänja mig nu efter 3 dagar med mobilen. Dessutom är ju de flesta moderna telefonerna i denna storlek nuförtiden. Jag kan varmt rekommendera denna lur till alla!
2019-02-10
Redigerades 2019-02-22
R
Rokker_stu(36 omdömen)
Riktigt bra mobil med grym kamera - går att installera Google Camera så man kan få helt otroliga nattbilder. Samma spec som OP6 och OP6T på kameran tom optiskbildstabilisering, kombinerat med programvaran tar den minst lika bra bilder. Rent OS med små extra finesser tillagda som är fantastiska och precis det man behöver. Android One mobil --> säkerhetsuppdateringar minst 3 år efter lansering. Laddar snabbt, håller minst en dag. Högtalarna låter förvånansvärt bra för att vara en mobil. Helt fantastisk mobil som jag rekommenderar starkt. Kunde inte varit nöjdare!
Sida 1