Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

(21)
3.8(21 omdömen)
  • 6.4 tum
  • Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
  • Pekskärm (touchscreen)
  • 4100 mAh
  • 128 GB
  • Skärmstorlek: 6.4 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 21 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-13
t
fingeravtryck fungerar inte som samsung beskriver besviken gick från iphone 8 till samsung s10 plus 512GB jag trodde på samsung som beskriver (fingeravtryck och batteri) beskrivning om mobilen och feedback som finns på samsung hemsida det overklig som de skriver om mobilen på hittat för att locka folk köper den men den är långt ifrån verklighet vill ångra köpet men tills nu samsung hörde inte av sig min iphone 8 256Gb är mycket mer prisvärd och apples support mycket bättre än samsung vid köpet valde hemleverans men den skickades till ombud samsung har verkligen dålig service .
2019-04-01
Ska vara ärlig och säga att detta är den första Galaxy S modellen som jag på allvar övervägde att inte köpa och detta pga. hålet, infinity-O, hole-punch.. ja kalla de va du vill. Tycker personligen att Samsung skulle nöjt sig med en liknande front kameran som i S10/S10e eller skippat kameran på framsidan. Känns som att denna setup är enbart för marknadsföring(titta vad vi kan) och inget annat. Efter två veckor användning måste jag väll ändå erkänna att jag inte tänker på det så mycket. Dock är det vissa appar som inte hanterar "hålet" så bra och kan bli lite störande. Nog om de j**la hålet. Själv valde jag denna för att jag haft S8+ innan och är nöjd med storleken samt att denna har 4 100 mAh batteri! Det är en märkbar skillnad på batteritiden jämfört med S8+ med sitt 3 500 mAh batteri. Kanske är det svarta hålet som sparar lite ström också.. =) Skärmen i övrigt är betydligt ljusstarkare än tidigare modeller och HDR10+ gör skärmen än trevligare. Kameran eller kamerorna på baksidan är riktigt grymma. Att men äntligen tryckt in en lins för vidvinkelfoton gör verkligen stor skillnad. Har alltid upplevt deras kameror lite väl "inzoomade". Dock har dom en bit att önska vid mörker fotografering, där har S10:an inte en chans mot Pixel 3 telefonerna. Samsungs nya One UI ger även en betydligt trevligare känsla än de gamla TouchWiz. Dock bör man framöver låta användaren avinstallera Bixby. Men att låta oss remappa Bixby-knappen är ett litet steg i rätt riktning. Första gången jag faktiskt föredrar Samsungs UI över "stock Android". Och att Samsung säljer mobiler med Samsung Exynos 9 Octa CPU/Mali GPU i EU och många andra delar av världen får man leva med eller importera själv. + Skärmen + Batteritiden + Grym kraft + 128 GB som standard(+ SD-kort) + Högtalarna + One UI + Kamerorna - Skärmen(hålet) - Bixby
2019-03-28
s
Great phone. No complain 👌
2019-03-27
J
Vet inte vad jag ska skriva än att den är det bästa jag har haft, hade innan en Huawei mate RS Porsche Design och ångrar inte alls bytet.
2019-03-26
c
Annan processor I EU. Lämnade tillbaka då den var seg. Blir en Mi9 istället.
Sida 1