Huawei P30 Pro Dual SIM (6GB RAM) 128GB

Huawei P30 Pro Dual SIM (6GB RAM) 128GB

 • Skärmstorlek: 6.47 tum
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)
Rank 22 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei P30 Pro Dual SIM (6GB RAM) 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 6.47 tum
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 17 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-10
  Graziano(214 omdömen)
  Kommer från en Samsung S8+, anledningen till att jag valde P30 Pro var först och främst kameran och batteritiden samt kul att prova Huawei då jag aldrig haft en tidigare. Både kameran och batteritiden imponerar stort, zoomen och mörkerfoto är enastående och batteriet håller mer än en hel dag med flitigt användande. Riktigt snygg i breathing crystal och byggkvaliteten är riktigt bra
  2019-05-20
  Redigerades 2019-07-03
   D
   DIFference(54 omdömen)
   Edit: Bara älskar hur alla Huawei-fanboys röster ner negativa omdömen. 😂 Fick möjlighet att testa denna under några dagar. Förstår inte hypen. Kameran är definitivt sämre än S10. Inte minst ljudet i videoklipp. Gränssnittet i telefonen är märkligt. Och självklart har den något bättre batteritid än S10. Den är ju mycket större och därför får ett större batteri plats. Personligen tycker jag den är alldeles för stor, hellre 6,1" och något mindre batteri. Dessutom kommer den snart ha 0 andrahandsvärde pga att Huawei inte kommer få Androiduppdateringar eller Google Play store. Även om det inte påverkar annat än kommandet Huawei-telefoner så påverkar det värdet av dagens telefoner, det är så det funkar.
   2019-06-15
    C
    Chico1(6 omdömen)
    Mycket bra telefon som jag var tveksam till i början. Har ägt samsung s8 och iphone x som de två senaste. Jag har alltid varit nöjd med mina val med mobiler. Dock har det alltid kommer till en fråga om batteritid. Jag har sällan varit nöjd nöjd med det. Denna telefon har allt som premium telefoner har idag men är en av få som har en bra batteritid. Jag klarar mig två dagar med 7-8 timmar skärmtid. Lyssnar mycket på Spotify, youtube och netflix. Tråkigt bara den utveckling som har skett senaste tiden med svartlist. Telefonen i sig är väldigt bra. För att inte glömma kameran...
    2019-06-03
     N
     Nisse Blixt(3 omdömen)
     Kan inte bli annat än full pott! Har haft dom flesta flaggskeppsmobilerna sen tidigt 90-tal men den här slår allt, speciellt med tanke på priset. Det närmsta perfektion hittills!
     2019-05-26
      E
      Etilaclya(1 omdöme)
      Vet inte vad ”difference” pratar om. Jag äger inte telefonen men har suttit i timmar med huawei P30 pro. Kunde inte hålla med honom mindre.. Förutom att den möjligen är för stor och att kameran kunde ha varit bättre. EMUI är väl.. En vanesak. För pengarna så får du en hel del telefon. Kameran är bra. Det huawei är dåliga på är videos och lite granna på dagbilder skulle jag vilja säga. Video duger.. Det går inte att klaga på skulle jag säga men det finns helt klart bättre alternativ om du prioriterar video. Lika med Dagbilder. Det finns bättre men det är minimalt. Nästintill lika kvalité på dagsfoto. Huawei skiner på mörka bilder. Jag tar oftast mer bilder där det är en mörk miljö för det är då det ”vackra” kommer fram oftast. P30 och P30 pro är värdiga sina pengar. Helt klart.
      Sida 1