Razer DeathAdder Respawn

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Möss & pekdon (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.61)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snygg och snabb. Deathaddern börjar närma sig sitt andra år hos mig, och det finns inga planer på att byta den. Enda problemet är en glappande USB-kabel.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kvalité. Använd 5 år och den fungerar som dag 1.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En skön mus. Med en bra programvara så man kan ställa in hur man vill ha den. Jag har haft denna musen i snart två år. Har aldrig haft några problem med den. Den har en bra passform i handen. Det enda som jag saknar för att den ska få full pott är, att det skulle finnas någon form av gummi sak på sidorna. För den börjar glida när man har spelat under en längre stund.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Skön mus, med bra knappar som är lätta att nå med tummen! Det sköna scroll-hjulet fungerar fortfarande finfint, efter över ett år. MEN: Den blir skitig, och man kan regelbundet skrapa med nageln och då få väck en massa beläggning som bildats (hudceller och svett kanske?)! Gummiklädnaden känns förvisso skön, men blir även den rätt så ofräsch. Detta är bara bagateller, men det stora problemet är att knapparna är av ganska dålig kvalité. Själv hade jag problem med en vänsterknapp som klickade av sig själv (jobbigt när man försökte smyga i spel), men andra problem har också rapporterats. Numera har jag antingen vant mig, eller så har problemet försvunnit av sig självt...

  Edit: Jaha, så har musen blivit utsliten för gott, då. Nu måste man hålla inne ashårt för att kunna dra saker, vilket såklart är jätteirriterande. Förr eller senare går väl alla möss sönder, men jag hade ändå sett att den varade lite längre. Grymt bra så länge den varade iaf.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  As bra köp! tycker inte det är någon skillnad mot att ha den här eller "2013 edition". Man tappar ju inte greppet för att det inte finns några gummisidor.

  Jag har en stor hand och för mig känns den här musen verkligen bra i handen. Razer drivern jag installerade (jag installerade inte hela Razer driver paketet utan bara den som specifikt är för Deathadder) är inte perfekt men jag har kunnat köra macros och shortcuts utan större problem.
  Kort sagt, Köp!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Den är är grym förrutom att det inte hade gummigrepp på sidan :p
 • Perfekt
  5 år sedan
  Har använt min Deathadder i mer en ett år och den funkar lika bra fortfarande. En otrolig precision och den ligger perfekt i handen. De två extraknapparna på sidan är väldigt användbara och lättillgängliga. Mycket bra kvalitet och snygg design och känns inte det minsta plastig eller liknande. Det enda negativa jag kan hitta är att den för lite väsen när man klickar.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Trodde inte att jag skulle märka någon direkt skillnad mot min 1800dpi deathadder.
  Alla microrörelser flyter betydligt bättre, all småskutt är något man slipper nu.
  Det enda negativa är att man får börja från noll pgr av att skillnaden är så stor mot sin föregångare.
 • Dålig
  5 år sedan
  Mycket bra mus som ligger bra i handen osv, men efter 8 månader kom dubbelklickandet och sedan kunden man inte klicka alls.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  +Passform
  +Bra sensor/respons
  +Material
  +Programvaran
  +Lyser OM MAN VILL
  +Snygg
  +Bra och lagom lång sladd
  +Priset

  -Inte jättebra kvalité (min är kvar problem fri efter 3 år).
  -glansig halvjobbig yta på sidorna (Finns black edition som är bättre).

  Klar 9'a :)
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har haft min i ca 3år, den är väldigt bekväm och responsiv.
  Jag hade en Deathadder förut oxå,(inte respawn) då scrollhjulet slutade funka och knapparna muppade till sej. Men det verkar dom uppenbarligen ha fixat nu!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Köpte denna mus från netonnet för ca. ett halvår sedan, och kan inte vara annat än nöjd. Det som folk säger om att scrollhjulet pajar efter bara någon månad stämmer inte, iaf inte för mig. Har heller inte märkt av problemet med att loggan lyser när datorn är avstängd (detta kan bero på att mitt moderkort inte ger ström till USB-portarna när datorn är avstängd, vilket vissa moderkort gör).
  Musen har ungefär samma form som Razers toppmodell Mamba (Mamban är lite större), det som i huvudsak skiljer dessa möss åt är att Mamban är trådlös, har högre DPI och har fler programmerbara knappar än vad Deathaddern har. Eftersom jag nog ändå inte skulle använda dessa funktioner så mycket, betalar jag gladeligen en tredjedel av priset av en Mamba för denna mus!
  Ett plus för den medföljande programvaran där man kan stänga av belysningen, ändra inställningar såsom DPI och programera knapparna.
  MYCKET PRISVÄRD!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Fungerar bra och ser bra ut, skön matt gummiyta förutom där du vilar tummen och lillfingret.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Otroligt skön att vila handen på samtidigt som man smeker på BF3. Kvalité och snygg design.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Bästa musen jag haft hittills. Och jag har provat det mesta på grund av att jag blir galen och slår ihjäl en datamus per kvartal typ. Hade Logitech som favoriter länge och har alltid dissat Razer för deras undermåliga mjukvara och buggiga möss.
  Men det gläder mig att berätta att dom fått ordning på mjukvaran och datorn tappar inte längre kontakten med musen som de tidigare Razer-mössen ofta gjorde. Dom har skapat en superskön mus att hålla i och den osar av kvalitet! Hela musen är klädd i något som känns som gummi, vilket gör att hela musen ligger stabilt under handen och aldrig känns som att den ska sticka iväg. Scroll-hjulet lyser blått precis som loggan som pulserar på musens ovansida, väldigt snyggt!

  Mjukvaran fungerar äntligen och det är mycket enkelt att greja med den. Inget strul! Jag vill också ge ett extra stort plus till de två stora tumm-knapparna som sitter efter sidan på musen. De är verkligen helt rätt placerade och fungerar perfekt när man ska kniva nån eller bara backa i webläsare. Min favoritmus! =)
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft musen 4 månader, mycket nöjd.

  + Bra passform.
  + Bra kvalitet, inte plastig alls.
  + Perfekt för spel.
  + Bra respons.
  + Snygg.

  - Lite dyr.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Funkar klockrent och ligger skönt i handen.
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Hade den i ungefär 5 månader, innan den blev stulen på Dreamhack. Tycker inte om den, så gör inget.

  Plastig, och jag blev alltid svettig om händerna tack vare kanterna (plast).
  Lampan lyser 24/7, och jag fick inge sömn! Inte bra!

  Nej, dålig produkt, som dessutom kosta mig 500kr. Håller mig till 518.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Den överlägset bästa musen jag använt, ur ergonomisk synpunkt. Otroligt bra passform för min hand.
  Härligt "klick-ljud", bra scroll och snyggt Razermönster som lyser snyggt i en blå färg.
  Dock så skulle jag vilja ha möjlighet att stänga av det.

  Det enda som egentligen fattas på denna nästan perfekta mus är extraknappar. Det finns nämligen bara totalt fem knappar (med scrollen). Ur gamingsynpunkt anser jag att det bör vara lite mer knappar, som man kan programmera själv. T.ex. för att underlätta gankning på LofL och andra spel där många spells används.

  Men förutom det "minuset" så är detta en prisvärd, ergonomisk och funktionell prestandamus i absolut toppklass.

  P.S. Rekommenderas starkt för CS, BC2, COD och andra FPS-spel.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Bra mus, dock vet jag inte att det beror på musen eller musmattan fast ibland kan den hoppa/röra sig väldigt segt. Får 7 av 10 pga av det annars en super mus.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  har haft den ca 3 månader. riktig skön form och mushljutet är det skönaste jag har känt på, super för bhop på counter strike. bra sidoknappar som man inte råka trycka på hela tiden. dock så blir musen lätt smutsig på sidan

  rekommenderar starkt!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Mycket skön mus , helt perfekt.
  Det ända problemet är att den blir kladig/smutsig på sidorna
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Hade grymt höga förväntningar på denna mus, men den är inget för personer med stora händer. Tummen får ej plats utan att man oavsiktligen trycker på sidoknappen.

  Glider bra, trevlig känsla, fast kabeln är lite för hård. Saknar att mushjulet inte går att använda som knappar i sidled som min förra Logitech.

  Uppdatering:
  Sladden är ohyggligt jobbig och har nu fått hårda veck på sig, Blir mer och mer irriterad på den ju längre jag använder den. Har också problem med att den känns "fladdrig" lite nu och då, dvs att den ibland känns det som att den har dålig känslighet.

  Dags att byta tillbaka till Logitech.
 • Usel
  6 år sedan
  Som sagt innan, scrollhjulet håller endast i 2 månader.

  Första musens scrollhjul började scrolla runt av sig själv efter 2 månader så jag gick till kjell & co för att byta ut den på garanti. Nu tre månader senare har den andra musen gått sönder på exakt samma sätt, och nu har jag tappat bort kvittot...

  Stay away!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Grymt nöjd med denna.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  En bra spelmus, bara lite synd att man inte kan ändra dpi på undersidan av musen utan man måste starta programmet eller lägga en av knapparna på ett macro. Men förutom den lilla saken är det en av de bästa mössen jag haft och den piskar mina gamla mus med hästlängder och nu rockar jag än mer i mina shooter spel :-)
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Haft denna mus nu ett tag. Galet nöjd med den. Inte varit några problem med den alls.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Mycket skön mus, dock lite hal.
  Rekommenderas till den som inte kräver det allra värsta.
 • Usel
  7 år sedan
  Den höll i 3 mån,ingen vidare kvalitet
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Bra så länge den varade. Scrollen dog efter två månader.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Denna dödsorm fick axla den tunga rollen som styrdon efter min trotjänare Diamondback, och det gör den med bravur.

  Stor och skön, pulserar fint i blått. Bra respons och skithäftig. Den fortsätter Razers exellenta arv spelmöss i bästa möjliga mån.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Razer har haft många bra produkter, men det var en besvikelse. Sensorn är känslig och snabb, men det är kräsen på substratet, bli den bärplockning bara ett par stoftkorn. Den gamla Razer programvaran var bra, men den nya 2,0-versionen är baserad på molnet, som inte bara är tung, men också långsam som fan. Ofta tar 15-20 sekunder innan dina setings laddas från molnet vid start vilket gör att musen är död tills profilen är laddad.

  Helt slutat använda detta som en gaming mus, när det är så känslig för damm / oordning kräsen på ytor och dessutom förutsätter att du är ansluten till en molntjänst som är både långsam och använder galet mycket resurser (klienten använder mer än 100 MB RAM-minne!) den har misslyckats på alla punkter som spelmöss.

  Som kontormus med lokala förare och ingenting annat fungerar bra på grund av att gå ergonomi