Samsung Galaxy S10 SM-G973F 128GB

Samsung Galaxy S10 SM-G973F 128GB

  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S10 SM-G973F 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Samsung

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 22 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-22
T
Thompi9(529 omdömen)
anser att samsung har bristande prestanda på sina lurar och denna har det verkligen... prestandan vist bätre men frågan är efter alla jävla satans updateringar. är väl säkert denna åxå förstörd.. Batteriet som jag tänkte det att ja men vist borde ju inte va så mycke sämre en en S8pluss. men ack tyvärr telefonen håller bara i MAX 4 dagar på sitt batteri även med deras sparfunktioner... min s8 pluss höll 4-6 dagar så dom har bantat ner denna ordentligt. Märk väl detta är i mediumspar. jag behöver inte max prestanda därav så köper jag hellre en bra telefon där jag kan dra ner prestandan. . vi går tillbaks till alla jävla satans updateringar minst en i veckan som förstör mer en den gör nytta telefonen blir sämmre och blir bara sämmre. Bara för att vi skall byta telefoner oftare. jag är skälv dator teckniker och ansr det att varför updatera då telefonen funkar mer en väl ... samsung kan inte låta mig som kund stänga ner detta , totalt värdelöst DE ÄR MIN TELEFON INTE SAMSUNG varför skall dom avgöra när jag skall updatera den. som kund måste vi säga ifrån o sluta respektera deras polisy. jag tänte det jag köper en huwawei p30 men gav dom (EN sista chans) men dom sumpade den så nu blir det aldrig mer samsung för mig
2019-06-13
tommi87(42 omdömen)
Är nöjd med den är jag
2019-05-29
Redigerades 2019-05-31
T
Thomaz27(2 omdömen)
Jag konstaterar att det hänt mycket med teknik utvecklingen på mobiltelefoner sedan jag senast köpte en, vilket var en galaxy s7 -2016. Wow känslan är tillbaka igen det trodde jag faktiskt inte, men denna är en riktigt grym mobil dessutom snygg. Jag tyckte min gamla s7 var snygg också men jämte varandra ser den ut att komma från stenåldern. + för den fantastiska skärmen. + väldigt bra ljud från högtalare. + trådlös laddning vilket jag inte vill vara utan när jag vant mig vid det. + biometri inbyggt i skärmen som fungerar bra för det mesta. + byggkvalitet på denna, helt ärligt finns det någon bättre? Jag är faktiskt tveksam. + Vikten är väldigt låg endast 157g min gamla s7 vägde 150g. Jag kan tänka mig att en del tycker det är löjligt men jag anser att mobiler med en vikt från 175g och uppåt blir otympliga. + Kameran håller förstås toppklass som vanligt från Samsung. + för selfie kameran. Jag anser att det är bättre med ett litet håll en en notch som på iphone. Dock så hade det ju funkat med en droppe också, snygg effekt runt hållet vid ansiktsupplåsning iallafall. + pris. Fick en riktigt bra deal med comviq nu när den var månadens mobil där. + Samsungs egna appar går numera att avinstallera om man vill tydligen Okej nu har jag öst superlativ över s10an. Om jag nu tycker den är så bra varför fick den då inte full pott? Jo... - Batteriet kunde varit större den räcker en dag men inte mer. Ska man resa bort mer än en dag får inte laddare eller powerbank glömmas. - Snabbladdningen borde ha varit kvickare då många andra tillverkare lyckats få till det. Summa summarum en riktigt bra mobil som jag hoppas hänger med lika länge som s7 gjort. Snyggt jobbat Samsung!
2019-05-17
D
DIFference(54 omdömen)
De som gnäller har uppenbarligen skrivit sina recensioner innan de första uppdateringarna kom. Dwtta är en helt fantastisk telefon. Fingeravtrycksläsaren fungerar klanderfritt och är snabb. Displayen är grym. Den är rapp som bara den, även utan game mode vilket släpper lös hela processorn. Massar appar kan hållar kvar i minnet länge. Kameran är väl det jag testat minst. Men den är hittils och grym. Batteriet är bra. Och kommer bli bättre efter ett antal laddningar. Det enda att klaga på är att laddningen fortfarande går relativt långsamt. Men det är inget som påverkar mig som jobbar på kontor. Designmässigt är det en fullträff. Samsung är numera helt i klass med iPhone gällande design och kvalitetskänsla.
2019-05-14
n
nicam(15 omdömen)
Efter några veckors användande. Hade farhågor i form av sämre batteritid, kamera och processorkraft efter allt skriveri om Exynos i Europa vs Snapdragon 855 processor i usa. Inget jag alls märker. Batteritiden är grym och den drar inte alls mkt i standbyläge som vissa påstår. Ca 4%-5% på en natt. Jag tror att det mesta av det tidiga problemen har åtgärdats med senaste uppdateringen. Kameran har jag inte lekt så mycket med men de bilder jag tagit ser otroligt proffsiga ut. Otroligt trevlig skärm. Spelar man upp en 4k HDR film från youtube får man verkligen se skärmens potential. De böjda kanterna är numera lagom diskreta för att inte vara störande. Skönt att slippa en notch och istället ha ett litet hål i displayen för selfiekamran (som också är mkt bra). Inte alls störande, snarare nästan charmig. S10 känns lagom stor skärm utan att telefonen i sig tar för stor plats för min del. Mkt fint ljud från steroehögtalarna, duger gott. Samsung one UI gillar jag verkligen. Lättanvänt och snyggt. Är gjort för att kunna använda en hand vilket ju är mkt uppskattat på dagens stora telefoner. Lite ändringar gjorde jag inställningar vilket var ett luft som rekommenderas (nämns i många s10 youtubeklipp) Fingeravtrycksläsaren i skärmen inte blixsnabb men tillräckligt snabb och fungerar utmärkt. Inte perfekt men mkt bättre än andra alternativ enligt mig. Se diverse filmer på nätet för referens. Processor, ram och minne som räcker gott och väl. Snabb å rapp. Fin byggkvalitet men nästan lite lätt i handen. Med ett skal känns den mer robust. Jag är otroligt nöjd och rekommenderar denna starkt. Är den värd 10k? Nej tips att vänta till lite prisdropp då konkurrensen från Kinesiska märken (som jag själv aldrig skulle köpa) är hård nuförtiden. Nu kan du få den för 7700 och när den hamnar runt 6500 kr (priset faller fort...) skulle jag säga att denna är en otroligt prisvärd telefon.
Sida 1