Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

  • Trådlös anslutningsteknik: Radio(RF)
  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Även för vänsterhänta, Lämplig för gaming, RGB LED-belysning (flerfärgad), LED-belysning (enkelfärgad)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(22 omdömen)
5
(18)4
(1)3
(1)2
(1)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
ett år sedan
Absolut den bästa musen jag någonsin köpt. Batteriet håller extremt länge, går 3-4 dagar utan att batteriet tar slut. Rekommenderar att ladda musen över natten var tredje dag. Första trådlösa musen jag ägt och älskar det!
ett år sedan
Inte helt nöjd tyvärr. + Lätt + Stabil och snabb trådlös funktion - Musen är liten för mina stora händer och framför allt är sidorna lite svåra att greppa vilket leder till att handen tröttas ut. Bytte till en G305 som jag gillar bättre pga batteritid och form. Föredrar även den trådade G303 som jag hade innan.
ett år sedan
Bästa musen jag ägt. Priset är högt, men det känns också som att det är riktigt bra kvalitet även om priset såklart är i överkant. Efter 6 månaders intensivt användande så är den fortfarande som ny. Perfekt för små händer.
ett år sedan
Fantastisk. Första bra trådlösa musen. Galen låg vikt, grym batteritid. Eeet litet minus för att musknappen är lite för känslig, men man vänjer dig.
ett år sedan
Har ägt G502, G305 och nu G Pro Wireless. G Pro Wireless som mus är ett mästerverk. 80 gram, perfektion sett till sensor och precision samt batteritid (60h). Nr 1 till FPS om den sitter bra i din hand. Den lätta känslan gör tyvärr att den upplevs nästan tom inuti och plastig. OBS! Köp den inte i tron om att det är en bättre mus än andra möss (tillverkade senaste 2 åren). Mer eller mindre är samtliga trådlösa möss från Logitech helt suveräna sett till sensor och precision. Välj därför mus utifrån 1. passform, alla är vi olika och jag understryker att detta är det viktigaste egenskapen 2. Vikt, kör själv med låg sens och då är låg vikt ett måste, detta är högst personligt! 3. Trådlöst? För mig en självklarhet. Välj logitech. G305 är en mus som är minst lika bra (skall köras i 800dpi eller högre, sänk därefter in game för att motsvara 400), så bra att jag valt att behålla den då batterier erbjuder bra mycket längre hållbarhet. Med ett AA lithium väger den 89gram. Dock är den lite för liten för egen del.
2 år sedan
Köpte den främst för att den var trådlös, men den har verkligen överträffat mina förväntningar i form av grepp och prestanda. Var lite rädd att den skulle tappa bluetooth men har inte haft några som helst problem. Extra plus att den är relativt lätt och ren i sin design. Kan inte annat än rekommendera.
2 år sedan
dåligt grepp för att vara en ambidextrous mus inte så greppvänlig, ganska slapp på greppet, pågrund av ytan och designen, och musen med att den är trådlös, gör det svårare att få kontroll över rörelserna funkar säkert bättre, om bordet man använder är lägre för dyrt pris, när man kan köpa 2-3+ möss för samma pris, som presterar bättre till olika spel
2 år sedan
Aldrig ens funderat på trådlöst tidigare pga höga krav på mus och tangenbord eftersom jag spelar väldigt mkt FPS spel. Men denna mus är sinnes, helt klart bästa jag ägt. Funderar du på en sådan men är tveksam ? Köp, det gjorde jag och jag ångrar inte en sekund.
2 år sedan
Riktigt fin mus. Har kört igenom en jävla massa för att hitta rätt form och denna kommer väldigt nära. Det negativa är väl att har man svettiga händer så blir det lätt märken på musen men det blir INTE hal. Mina händer är väldigt stora (21x12 cm). Och jag använder claw / fingertip grepp. Funkar fint för mig men en lite mindre hand skulle säkert kunna köra hela handen om man gillar det. Vill man ha en billigare mus med ungefär likadan form men med sladd rekommenderar jag Nexius Revel. Sensor är lika bra som en 3360/3366/TrueMove3 etc så top notch.
2 år sedan
Trodde inte trådlöst kunde vara så bra. Kommer från en före detta razer deathadder elite med en pmw 3389 och märker helt ärligt ingen skillnad med denna sensorn och latency. Det tar dock en eller två veckor att vänja sig vid de lätta 80g och ingen sladd, men resultatet är magiskt. Låt dig inte skrämmas av de 80g, då byggkvaliteten är minst lika bra som de 100g
Sida 2