Kategorier
Prisjakt

Google Nest Hub

Google Nest Hub

  • Operativsystem: Android, iOS
  • Kommunikationsstandard: Bluetooth, HomeKit
  • Styrning via app
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Nest Hub

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(23 omdömen)
5
(11)4
(5)3
(3)2
(2)1
(2)
Sorterat efter datum
n
nikwid

44 omdömen

ett år sedan
Jag har lite svårt att se poängen med denna. Förstå mig rätt, den är ganska cool och så, men skärmen är för liten för att vara bekväm att ha en bit ifrån sig. Den har exakt samma bredd som min Asus zenfone 6, men såklart lite högre iom 16.9 formatet. Jag skulle tro det är en gammal 7 tums nexus platta som återanvänts, för det är ingen vidare skärm heller. En del ljus blödning finns. Den känns B-klass. Skulle jag vilja prata och titta på nåt på håll så vill jag ha minst 10 tum. Annars faller ju poängen, då jag ju har min mobil som är sjukt mkt mer mångsidig, praktisk att peta på och bättre bild. Min Google mini är helt enkelt en mer lämplig produkt i mitt tycke. Enbart ljud, som dessutom är mycket bättre än Nest hub, och en tredjedel av priset. Denna åker tillbaka på retur.
daniel84
daniel84

66 omdömen

ett år sedan
Hade gett den 10/10 om det inte varit för att min vanliga lilla Google Home Mini är bättre på att uppfatta röster under alla förhållanden. Det är dock särskilt påtagligt när det förekommer lite störande bakgrundsljud, exempelvis musik. Sämre micar i denna Hub kanske? I övrigt håller jag med samtliga (positiva) talare om produkten, finns inte så mycket mer originellt att säga. För 1 lax är produkten klart värd pengarna kontra funktionerna du får som alla andra redan nämnt.
rob88
rob88

301 omdömen

ett år sedan
Jag älskar den. Har den på nattduksbordet som väckarklocka/fotoram. Fungerar (klock)rent till detta. 😃👍 Vill kunna koppla av helt från mobilen och ladda den på annan plats i hemmet, då är denna kanon om än lite dyr.
h
hackeman

13 omdömen

ett år sedan
Jag kör Google Home/Mini i alla rummen i huset och är fast i ekosystemet så var tvungen att köpa en Hub också. Har haft den i några månader nu. Det jag stör mig mest på är att den inte kan ersätta min gamla digitala klocka jag har vid sängen eftersom Huben inte visar klockan tillräckligt stort för att jag ska se det från hela rummet. Såvida det inte är natt för då visar den klockan över hela skärmen, medans dagtid visar den bildspel över hela skärmen. Jag skulle vilja kunna styra detta och kanske ha tvärtom ibland; klocka över hela skärmen när jag inte ligger precis intill den i sängen, och se (somna till) mina senaste foton när jag ska gå och lägga mig. Men det finns 0 möjligheter till inställningar. För priset av en surfplatta är frågan om man inte hellre borde köpt en surfplatta som har så mycket mer funktionalitet, inklusive Google Assistant, och som man dessutom kan ha i knät och surfa med. Glöm att ha Huben i knät, den är format för att stå på ett bord. Glöm surfa öht för den delen. Det är "bara" en Google Home med skärm.
r
rawa29

2 omdömen

ett år sedan
Kostar mindre än vissa fotoramar där ute och erbjuder otroligt mycket mer funktionalitet. Prestandan är fin, det går fort och den har inga problem att höra mig medan annat pågår i huset. Bilderna som den slumpvis väljer från google photos när den idlar när riktigt roligt att se. Det är ofta bilder jag helt glömt bort. Ljudet är okej och skärmen är skarp och tydlig (även om det bara är 720p). Jag styr även alla mina smarta prylar från IKEA med den, det fungerar väldigt bra det med. Rekommenderar den starkt.
ljudnisse
ljudnisse

17 omdömen

ett år sedan
Har jag fått en defekt? Förstår inte vad jag säger och klipper av min meningar blir troligen retur. Har en Home Mini som funkar helt klanderfritt. Finns fler med samma problem https://support.google.com/googlehome/thread/1401749?hl=en
gazgiz
gazgiz

2 omdömen

2 år sedan
Skit dåligt ljud. Inte nöjd🤔 blir att lämna tillbaka den😞. Skärmen var bra så där blir det ett plus
D
Daniel Haaf

68 omdömen

2 år sedan*
Fungerar hur bra som helst – även då den saknar svenskt språkstöd i skrivande stund. Har två som jag främst använder till timers, nyhetsvisning, podcasts och fotografier. Google Home Hub har begränsad ljudkvalitet och fungerar bäst till podcasts och liknande, om du hellre lyssnar på hög musik rekommenderar jag en bra bluetooth-högtalare som du ansluter till den. För bakgrundsmusik av det dämpade slaget fungerar det utmärkt. Skärmen är ljusstark och responsiv. Inställningarna enkla och praktiska. Det mesta ställer du in via en app i mobiltelefonen, men du kan ändra ljus- och ljudstyrka direkt från pekskärmen. Google Home Hub har ett plastskydd som sitter över enheten när du får den i lådan. Du kan med fördel låta det sitta kvar som ett extra skydd. Perfekt i exempelvis köket om du inte vill att blöta, kladdiga fingrar eller stänk ska nå din Home Hub.
*Redigerades 2 år sedan
j
jhn

12 omdömen

2 år sedan
Perfekt! Man ska självklart förstå att det här inte är någon högtalare att använda vid fest. Lagar man mat 1-2 personer räcker den dock gott att ha i köket för lite musik. Men - den stora grejen är såklart skärmen. Har även en Google Home Mini - och ibland när man inte riktigt lyssnar på vad hon/han säger så blir det genast jobbigt att återupprepa. Men skärmen kan man dock snabbt kasta ett öga på den och se vad som händer. Väntar ivrigt på Sonos-integration. Oerhört nöjd med Volvo On Call integrationen. Skönt att när man bortsett tänderna be Google Home förvärma bilen. Märk dock väl att denna enhet inte har stöd för svenska....ÄN! - 1 stjärna för att Röstassistenter oavsett om det är Siri, Alexa eller Google har ännu en del att lära!
HDWC
HDWC

182 omdömen

2 år sedan*
Svagare ljud på när det gäller styrka och ljudkvalité än de andra högtalarna i Google Home familjen men skärmen är ett trevligt tillägg när man ska följa recept eller vill se ett klipp på YouTube. Bildkvalitén på skärmen fungerar bra till det den ska göra. Har endast stöd för engelska i skrivande stund.
*Redigerades 2 år sedan
Sida 2