Samsung HW-N960

Samsung HW-N960

 • Utförande: 7.1
 • Typ av hembiopaket: Soundbar
 • Streaming-standarder: Spotify Connect
Rank 5 i Hembiosystem
Jämför pris på alla Samsung Hembiosystem
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung HW-N960

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Utförande: 7.1
 • Typ av hembiopaket: Soundbar
 • Streaming-standarder: Spotify Connect
Samsung

3.4 av 5 stjärnor

Baserat på 8 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-12
  SpooZ(44 omdömen)
  Dyrt och kraftlös sub. Har detta mitt andra tv rum. Ljudet är okej förutom subwoofer som bottnar även fast jag fyllde basporten porten med en tvättsvamp. Skulle prismässigt sätta detta system ljudmässigt för max 5000 kronor. Att para ihop högtalarna är en mardröm. Tog en timme sist när bakhögtalarna upphörde ha kontakt. Om inget ljud kommer ur sub går den I standby och du missar ljudet som kommer i någon sekund innan den är igång igen. Detsamma med bakhögtalarna. Vill du ha ett riktigt system köp XTZ högtalare och en 7.1 förstärkare. Kablar drar man bara en gång. Det är värt det.
  2019-07-08
   p
   paranoxx(22 omdömen)
   Kraftfull
   2019-05-02
    Svenna72(40 omdömen)
    Blir inte bättre än så här, Atmos ur denna är helt fantastiskt!
    2019-04-17
     raeserbil(1 omdöme)
     På grund av platsbrist blev jag tvungen att slänga ut min 3.0 setup bestående av Monitor Audio Silver RX8 golvhögtalare samt RX Centerhögtalare. Valet föll på Samsung HW-N960. Detta är min första och enda erfarenhet av en soundbar. För nästan 15000:- hade jag förväntat mig mycket mycket mer. Det enda den duger till är att titta på Nyhetsmorgon eller dylikt. Visst, den fungerar väl kanske helt okej till film men inte mer än så. Det är absolut inget wow. Att lyssna på musik är en hemsk upplevelse. I mina öron låter den som en bluetooth högtalare för 500spänn. Jag föredrar att lyssna på musik på min Bose Revolve framför denna. Jag har min Apple TV 4k inkopplad på soundbarens HDMI ingång och det är väldigt ofta ljudet bara försvinner och jag måste starta om soundbaren. Dessutom tenderar den till att inte känna av signalen från Apple TV när jag byter HDMI ingång på min tv till soundbaren. Det enda jag ser är en grå bild. Omstart igen. Jag kanske hade för höga förväntningar på vad en soundbar år 2019 klarar av. I min värld var det är dock en stor besvikelse.
     2019-03-03
      G
      Gilgamesh1(21 omdömen)
      bytte till denna från tidigare modell K960 då den gick för löjligt låga 7990kr via Benify, och vilket lyft! framförallt i musik men även film, det märks att Harman Kardon varit inblandade, har i princip allt man kan tänka sig, det enda som fattas just nu är e-ARC men det kommer med framtida firmware vilket möjliggör Atmos/DTS-X direkt från en TV med e-ARC, med tanke på priset så kan man inte klaga på något, den spelar ordentligt bra, denna lär man behålla i många år.
      Sida 1