Sony PlayStation Classic

Sony PlayStation Classic

 • Mediatyp: Ingen (inbyggda spel)
 • Stödda videoformat: 480p, 720p
 • Lanseringsår: 2018
Rank 4 i Spelkonsoler
Jämför pris på alla Sony Spelkonsoler
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony PlayStation Classic

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Mediatyp: Ingen (inbyggda spel)
 • Stödda videoformat: 480p, 720p
 • Lanseringsår: 2018

2.4 av 5 stjärnor

Baserat på 26 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-19
  Drexon(116 omdömen)
  Haha, 300kr nu, och inte ens då vill jag ha den.
  2019-07-15
   Newave(1 omdöme)
   Under 500-lappen är det är fantastisk maskin. Bara för kontrollerna är det värt att köpa den för vid det priset, då bra kvalitativa USB kontroller brukar ligga på ca 200kr styck, och sen runt 50-100 spänn frakt och faktureringsavgifter på det så kommer man lätt upp till det priset. Hade man då köpt en PSX Mini istället hade man fått två bra kvalitativa USB kontroller men också en HDMI kabel, en USB kabel, en fin liten mini PlayStation och några av världens bästa spel genom tiderna för ungefär samma eller lägre pris nu när den finns för ynka 349kr, och kanske ännu billigare i framtiden.. Själv har jag redan köpt 2st, en att använda och en att ha på hyllan som prydnad. Två kontroller sitter i den jag använder och en tredje kontroll från den andra jag köpte sitter nu i datorn. Lätt den bästa HMDI plug-n-play konsollen hittills, på mycket långa vägar dessutom. Konkurrensen var inte hård till att börja med, men nu när priset gått ner så pass mycket finns det ingen konkurrens kvar, den besegrar allt. Om man sen har ett kompatibelt USB minne så blir det även en bra emulator maskin. En vän skaffade också en vid samma tillfälle som mig och testade med ett gammalt USB minne han hade liggandes och det funkade utan problem. Själv gick jag från CD-R till externa hårddiskar, så några USB minnen skaffade jag aldrig, men har blivit sugen att skaffa ett nu jag med!
   2019-07-06
    Front242(65 omdömen)
    Värdelös konsoll, tills man kommer på att man kan stoppa i ett usb-minne, fylla på alla playstation spel som nånsin släppts, och alla andra spel och konsoller runt den tidsperioden och tidigare modeller, nintendo, sega, dreamcast osv. För 349:- får man en riktigt trevlig upplevelse, om man gillar retro, och lägger några minuter på att fixa till mjukvaran.
    2019-07-05
     K
     Kaffedax(10 omdömen)
     Kombinera med ett gammalt USB för alla möjliga retrospel utan problem... Handkontrollerna fungerar även till PC +++++
     2019-06-14
      nissehultjr(65 omdömen)
      Den var alldeles för dyr vid lanseringen. När man nu kan köpa den för 400 så är den helt plötsligt prisvärd. Man får med två handkontroller, hdmi- samt usb-kabel Strömadapter ingår tyvärr inte, så det får man köpa extra. Installerar man Bleemsync så får man en fantastisk produkt.
      Sida 1