Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band

Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band

  • Operativsystem: Apple Watch OS 5
  • Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, eSIM
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Jämför pris på alla Apple Smarta klockor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Apple

Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Operativsystem: Apple Watch OS 5
  • Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, eSIM
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Apple
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-06-24
B
BioBerrauser.total-reviews
Tycker det är en otroligt häftig klocka med många funktioner, perfekt träningsklocka men även för vardagligt bruk. Roligt med puls och stegmätare, klockan motiverar mig att motionera då man får dåligt samvete när man inte uppnått dagens mål. Har successivt ökat mina dagliga mål sedan jag skaffade klockan och känner att konditionen blivit bättre. Många vill spana in klockan när jag visar den, inte alla som verkar veta att Apple även gör klockor. Priset kanske inte är motiverat då det finns klockor för 2500kr som gör ungefär samma sak. Men en sak jag tycker är otroligt bekvämt är att man öppnar Macbook Pro med hjälp av klockan och så känner man en liten vibration i armen när datorn låses upp, behöver alltså inte skriva in lösenordet. Häromdagen hade även min robotgräsklippare fastnat och då fick jag meddelande på klockan via appen. Apple watch 4 är helt klart en klocka som väcker uppmärksamhet och som många blir nyfikna på, har inget direkt att anmärka på den ännu. Med esim så slipper jag även att ta med mobilen överallt, väldigt praktiskt. Känner bara att jag måste skaffa ett hyfsat BT headset. Battertiden är helt okej, har aldrig fått slut på batteri på dagtid. Det är lätt att komma åt flygplansläget också och även att ställa in den för träning i vatten.
2019-04-26
D
David2799user.total-reviews
Tycker det här är en bra träningsklocka. Pulsmätaren är stabil och verkar exakt. Bra display, sitter komfortabelt. Det enda jag verkligen saknar är nog att kunna köra Spotify off-line så jag slipper ta med telefonen på löpturen.
2019-04-24
johanneshenryssonuser.total-reviews
En smartwatch är lite udda. En vanlig klocka kan jag tänka mig att betala riktigt mycket för, om det är rätt märke och framförallt om den är snygg och andas riktigt bra kvalité. Men då förväntar jag mig att den ska hålla i evighet, precis som morfars gamla klocka från 60-talet. Den bara går. Så tillbaka till nutid, smartwatch. Efter att ha testat lite billigare alternativ konstaterade jag att det i princip bara är Apple Watch som har vad jag vill ha. Problemen för mig är då att den dels är aningen dyr, dels troligen inte kommer att hålla så länge som jag skulle vilja, och slutligen så tycker jag faktiskt inte att Apple Watch är speciellt snygg. Den påminner mest om en Casio från 80-talet, då de försökte trycka in miniräknare i sina armbandsur. Men, här sitter jag till slut ändå med en Apple Watch, och jag älskar den. Rätt udda, eller hur? Precis som alla andra Apple-produkter så andas Apple Watch trots allt kvalité, hela vägen från att man hämtar ut den från en Apple Store, till uppackning och slutligen faktiska användandet. Gränssnittet är genomtänkt och flyter fint (dock inte alla 3rd party appar), och den gör det den ska till synes utan effort. Vissa funktioner avaktiverade jag direkt, tex att den tycker att jag ska andas. Andra funktioner är än så länge ganska trevliga, tex en diskret skakning på handleden som påminner om att jag suttit för länge. Just den diskreta skakningen, puffningen, eller vad man nu vill kalla det för, är egentligen klockans paradgren i mitt tycke. Jag behöver inte längre ha en hög signal på telefonen, den diskreta signalen på handleden räcker gott. Funkar faktiskt förvånansvärt bra även för att vakna på morgonen, om man väljer att sova med klockan. Det enda egentliga negativa så här långt är att batteritiden i mitt tycke är ganska dålig. Efter en dag och en natt så är den oftast nere på 60%, och då tycker inte jag att jag använt den speciellt mycket. Det medför att jag inte vågar lita på att den håller 2 dagar. Iaf inte än så länge. O andra sidan laddar den väldigt snabbt.
2018-09-28
Redigerades 2019-03-29
nnikeuser.total-reviews
Uppdatering: 28 april Den 27 april släpptes watchOS 5.2 och nu finns EKG funktionen för oss svenska användare. Apple Watch S4 är en fullpott! Jag gick från S1 till S4 och vilken skillnad i hastighet och skärmrespons. Apple har verkligen lyckats med maxa skärmen. Nu är det lätt att trycka på olika knappar. De nya urtavlorna som är anpassade för S4:an är riktigt fina. Har man en S1 eller ingen Apple Watch alls, så rekommenderar jag varmt att köpa en AW4. Du kommer inte att ångra dig!
2019-01-07
a
andrreasuser.total-reviews
Min första Apple Watch, och den har suttit på min handled 16 timmar om dygnet sedan jag köpte den – en fantastisk pryl! Lätt att kolla notiser utan att behöva ta upp telefonen, samt att hålla koll på träning och rörelse gör klockan till en pryl som både är för nytta och nöje! Jag hade uppskattat fler watch faces såklart, och ber till satan att Apple kommer lägga till fler i watchOS 6.
Sida 1