Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band

 Lägg i lista  Jämför
Apple Watch Series 4 släpptes 2018 och använder en retina OLED-skärm med Force Touch-teknik. Smartklockorna använder en uppgraderad S4-processor, har andra generationens pulsmätare och en ny elektrisk hjärtsensor. Batteritiden är upp till 18 timmar. Apple Watch Series 4 finns i storlekarna 44mm och 40mm, med eller utan 4G-stöd. Stäng
Apple Watch Series 4 släpptes 2018 och använder en retina OLED-skärm med Force Touch-teknik. Smartklockorna använder en uppgraderad S4-processor, har andra generationens pulsmätar... Läs mer
Jämför pris på alla Apple Smarta klockor (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Har nu bytt ut min gamla Suunto Ambit3 pulsklocka mot denna. Då jag tränar iprincip varje dag och inte enbart springer utan även gymmar väldigt ofta så kände jag att denna var ett solklart alternativ.

  Så vad är då skillnaden mellan en pulsklocka med 2-3 år på nacken och en Apple Watch? ENORM!

  Till att börja med kan vi kolla på tränings funktionaliteten som är det som jag har kommit att förvänta mig mest ifrån en klocka i dag. Min Apple Watch gör allting som min pulsklocka gjorde och även mycket bättre! Distansen som uppmäts då jag springer samma slinga är mycket mer precis och skiljer bara ca 100m på 10km. Med min pulsklocka kunde detta vara ca 500m i genomsnitt, medans de dåligaste gångerna så tappade den helt GPS'en och gav mig ca 2-3km extra... Borta är även väntetiden för att hitta sateliterna till GPS'en. Jag går bara ut genom dörren och kan springa iväg direkt.

  Det finns även ett flertal appar för att registrera gym pass och som kan hjälpa en att hålla räkningen i antalet set, reps och vilotid. Förvånansvärt användbart om man är lite slö någon dag men ändå vill hålla en kort vila mellan set på gymmet!

  Som aktivitetstracker är den även betydligt bättre än min pulsklocka. Enligt dem mätningar jag har gjort så är den väldigt precis i antalet steg som registreras och även det beräknade kaloriantalet verkar stämma bra. Bra/kul funktion med de tre ringarna för rörelse, stående tid och träning som ska fyllas varje dag, känns som att dessa kan ge en lite extra motivation att röra på sig mer!

  Sedan kommer vi till möjligheten att ha musik nedladdat på klocakn, helt udnerbart! Kan nu lämna telefonen hemma då man är ute och springer eller i skåpet på gymmet. Däremot så finns det ingen Spotify app till Apple Watch än, vilket verkligen är något jag saknar. Har startat ett 3 månaders test av Apple Music för att ladda ner musik till klockan vilket fungerar bra. Vill dock ha kvar Spotify då jag använder det på flertalet andra nehter som Samsung TV, Windows dator osv. Får hoppas på att det släpps snart då Apple verkar ha släppt utvecklings API till app-utvecklare för att strömma musik i bakgrunden från Apple Watch!

  Sedan så kommer vi till den delen som jag var lite osäker på om det verkligen var nödvändigt då jag även köpt en ny iPhone. Vad ska man göra med Apple Watch då man inte tränar? Jag måste säga att även detta område har överträffat mina förväntningar. Jag använder Apple Watch för att styra musiken som spelas på mobilen(går att byta låtar, höja/sänka ljudet i Spotify om man använder mobil appen samtidigt). Jag använder Siri för att styra hembelysningen då jag har flertalet lampor ifrån IKEA's serie TRÅDFRI och det fungerar hur bra som helst! Allt jag behöver göra är att höja armen och säga ett par ord så kan jag tända/släcka eller ändra ljusstyrka på alla lampor hemma. Då jag bor i Stockholm så använder jag också appar som Res i Sthlm för att kolla då nästa tunnelbana går.

  En sak till som jag verkligen gillar är möjligheten till att svara på meddelanden via diktering, har fungerat hur bra som helst för mig! Använder det dock bara då jag är ensam, då man lätt ser ut som en idiot då man står och pratar med sin klocka... Hade önskat att det fanns ett smidigt sätt att även få in smileys då man dikterar ett meddelande till någon, men verkar inte fungera för tillfället.

  Till slut så kommer vi till den enda punkten som egentligen är sämre än på min pulsklocka, batteritiden. Den är inte på något sätt dålig, har inte lyckats förbruka mer än 50% på en dag hittills så håller ungefär lika lång tid som mobilen vid flitigt användande och ett träningspass per dag. Saknar dock att slippa tänka på att ladda klockan varje natt och kunna använda den i upp till två veckor per laddning som med min pulsklocka. Men jag antar att detta är väl det pris man får betala om man vill ha mer funktionalitet i klockan.

  Så sammanfattningsvis, en fantastisk produkt som gör träningen roligare och tycker även den ger mer motivation. Finns många användningsområden och jag tror att dem bara kommer växa. Får dra av en stjärna då batteritiden är godkänd, men inte mer än så. Så glöm inte laddaren om du åker hemifrån mer än en dag!
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Min första Apple Watch, och den har suttit på min handled 16 timmar om dygnet sedan jag köpte den – en fantastisk pryl!

  Lätt att kolla notiser utan att behöva ta upp telefonen, samt att hålla koll på träning och rörelse gör klockan till en pryl som både är för nytta och nöje!

  Jag hade uppskattat fler watch faces såklart, och ber till satan att Apple kommer lägga till fler i watchOS 6.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Snygg som fan ooo yeah
 • Bra
  3 mån sedan
  Jag bytte från Series 2 till Series 4 och skillnaden är enorm! Det är en helt ny klocka! Där Series 2 kändes slö och långsam så är Series 4 blixtsnabb. Appar och komplikationer startar direkt när du startat dem.

  + Skärmen är otroligt bra! Ljusstark och skarp.
  + Även om Series 4 är aningen större än förra generationer känns den smidigare med sitt tunnare chassi.

  - Pulsmätningen är fortfarande ett skämt! Har sprungit två gånger med nya modellen och pulsmätningen avbryts under 15-35% av träningen (=ingen mätning alls). Med tanke på att den lanseras som en hälso-/träningsklocka så tycker jag det är helt underkänt. Därav det låga betyget.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Passar fint med min xs max, bättre skärm än dom äldre modellerna.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Mycket snabbare än gen 1 som jag hade tidigare. Äntligen går det att använda Siri utan att bli frustrerad. HomeKit kommandon fungerar nästan lika snabbt som på iPhone X.

  Jag gick upp till den större storleken också vilket känns helt rätt. Den större skärmen och rundare designen gör att den ser mycket mindre klumpig ut, trots att måtten inte skiljer så mycket.

  Jag chansade på en "gold" vilket tyvärr blev lite fel för min smak. Den var mer rose än gold än jag hade tänkt mig. Bytte därför till en svart.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Riktigt nöjd med denna klocka! Hade gen 1 innan och oj vilket lyft.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Apple Watch S4 är en fullpott!
  Jag gick från S1 till S4 och vilken skillnad i hastighet och skärmrespons. Apple har verkligen lyckats med maxa skärmen. Nu är det lätt att trycka på olika knappar.

  EKG:n är en nice feature, kanske inte man använder sig av dagligen, men skönt att den finns där.

  De nya urtavlorna som är anpassade för S4:an är riktigt fina.

  Har man en S1 eller ingen Apple Watch alls, så rekommenderar jag varmt att köpa en AW4. Du kommer inte att ångra dig!