Apple iPhone XR 64GB

Apple iPhone XR 64GB

  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Operativsystem: Apple iOS 12
  • 4G (LTE)
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Apple

Apple iPhone XR 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Operativsystem: Apple iOS 12
  • 4G (LTE)
Apple
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-02-07
Redigerades 2019-02-15
v
vandenhoogenuser.total-reviews
Bytte ner mig från xs då jag störde mig på oled-skärmen. Färgerna är lite mattare och sämre kontrast på xr men inget flimmer längre om man är känslig för det så är lcd displayen i xr mer vilsam för ögonen. Dock är skärmen fruktansvärt repkänslig, fler repor på 2 veckor än 3 månader med xs... Efter ytterligare två veckor ser skärmen riktigt dålig ut...riktigt besviken har inte haft den i fickor med nycklar eller liknande i ändå kommer det nya repor varje dag... min 18månaders iphone 7 hade inte ens så många repor som denna har efter så kort tid...
2019-02-14
ETonCaluser.total-reviews
Min första IPhone. Självklara valet en XR, men varför!? — Batteritiden. Med rätt inställningar otroligt nöjd — Snabb, väldigt snabb — Apparna .. , vissa startar betydligt snabbare. — Face ID - världsklass. — Finesser.. känslan.. mjukvaran , gestnavigeringen . — Inga överflödiga appar eller funktioner.. kommer från Android_världen och med lite youtube hjälp ganska lätt att ställa in mobilen precis som man vill ha den. — Skärmen i praktiken nära 1080p. Helnöjd med den. Tänkte aldrig gå tillbaka till LCD, men stör mig inte alls på den, tvärtom.. — Samtallsljud och täckning 4g och Wi-fi = Super — SNYGG — kanske apples snyggaste mobil har modellen i svart . Hade lätt kunnat ta vit eller gul! — Inte lika dyr om XS eller XS max — Laddar snabbt med större laddare.. den lilla man får i kartongen är liten o lätt o ta med sig. — Perfekt skärmstorlek för mig. — Bra ljud från högtalarna. Vissa skulle kunna störa sig på att kanterna är inte lika smala som på andra mobiler , men det är inget jag tänker på.
2019-02-07
j
joreimeruser.total-reviews
Telefonen är mycket bra och saknar visserligen en del hightech-specar men de saknar betydelse i praktiken för de allra flesta. Har både Iphone XS och Iphone XR och kan konstatera att jag föredrar XR:en, trots sämre på-pappret-spec. Anledningen stavas batteritid. XR:en har 60 % kvar när jag använt den en dag, det har ingen annan telefon jag provat (bottennappet får Samsung S8 och S9 som klarar en halv dag och som dessutom har ett nedskräpat OS). I övrigt märker man ingen skillnad vid daglig användning mellan XR och XS. Kameran kanske är något sämre men är man ingen fotofantast saknar även det betydelse. Sen finns det säkert några andra Androider med bra batteritid, bättre kamera etc, men de har jag ännu inte kommit över att testa. En mycket bra och stabil telefon med blixtsnabb och framför allt säker ansiktsigenkänning.
2019-01-02
F
FreGrouser.total-reviews
Bytte från en iPhone 6S och fick en snabbare mobil med betydligt bättre batteritid och stor skärm. Kameran är givetvis bättre. Det är också en betydligt tyngre telefon och trots att jag köpt det mest slimmade skal jag hittat så är telefonen otroligt klumpig! Ha det i åtanke om ni har lite mindre händer, den blir bökig att hantera med en hand och tyngden i kombination med storleken gör att jag blir trött i underarmen efter bara en liten stund! Sist men inte minst tycker jag inte den är värd 9000 kronor, kommer troligen överväga en Android till nästa köp Du får en bra
2018-12-28
C
CGTuser.total-reviews
Kommer från iPhone 6S - och är än så länge sjukt nöjd. Kameran. Displayen (inte långt ifrån XS i kvalitet trots allt). Storleken. Högtalarna. Batteritiden. Och en hel del annat. Bästa IPhonen, särskilt till priset.
Sida 2