Asus GeForce RTX 2080 Ti ROG Strix Gaming OC 2xHDMI 2xDP 11GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Grafikkort (PCI Express) (161)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Väldigt bra och massiv kylare som håller låg temp även i full load..
  Att det sedan är det snyggaste kortet får man väl se som lite grädde på moset..
  Var lite skeptisk emot att rtx funktionen slukade så mkt fps men det blev bättre när Nvidia släppte ny drivrutin..Endast kört raytracing på bfv ..Visst är det dyrt men det levererar. Den som säger att kortet är dåligt har aldrig ägt ngt..
 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Monsterkort som klarar alla spel ( ex. Destiny2, BF5, COD 1440p över 100fps högsta grafikinställningen), väldigt tyst och ganska sval. Kan inte ge högsta betyget på grund av priset. Bästa kortet för ett år sedan kostande mellan 7000 och 8000 kr, nu är det dubbelt...Skojar ni? Nästa år ska vi betala för ett jä... kort 30000? Tillverkningsprocessen är mer effektiv och billigare men vi, konsumenter ska betala dem här priserna? Ursäkter som cryptomining, dyra minne,osv. håller inte längre...men om det finns fortfarande folk som kan bli mjölkade med minimal investering...varför inte. Hittar ni en 1080ti så köpt den istället om du kan vara utan raytracing ett tag till. Det är mer värt pengarna.
 • Usel
  2 mån sedan
  Bortkastade pengar för teknologi som spelindustrin i stort inte ens använder.

  Skaffa ett 1080ti istället.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Ersatte mina två GTX 1080 i SLI med en sån här (främst för att just slippa SLI, men med samma prestanda eller högre), och den leverar definitivt. Att jag valde just detta kort var pga att dess kylare enligt testare sades vara väldigt tyst, och det stämmer bra - kylaren är uppenbarligen både väldigt effektiv och väldigt tyst, under 99-100% last efter en längre stund i FurMark när temperaturen stabiliserat sig så kan man bara höra ett svagt brummande, med en gpu-temp på 83-84 grader.

  Kostade en hel del (15999:-), men det är bara några hundralappar mer än jag betalade för mina två GTX 1080, så för min del blev det lite "som vanligt". :)
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Efter att stresstestat kortet kan jag inte säga annat än att jag är helnöjd..
  En riktig monsterkylare som verkligen gör sitt jobb..

  För jävligt att det ska vara så himla dyrt bara ..men det glömmer man snabbt.