Komplett PC i delar Intel Premium Gamer - 3,2GHz HC 16GB 256 GB GTX1080

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Komplett Stationära datorer (62)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  De har uppdaterat listan något då de nu har en 2070 istället för en 1080 vilket är en uppgradering! Jag räknade lite på det och om du skulle köpa samtliga delar från billigaste alternativet på prisjakt separat så skulle det kosta dig 14 874:- så definitivt ett bra erbjudande från Komplett!

  Någon mindre kritik är att moderkortet kanske inte är helt optimalt, så om du planerar att överklocka eller vill kunna uppgradera datorn i framtiden så lär du inte få mycket gjort. Sedan kan man tycka att för en dator för över 13 000:- så borde de lagt till en separat kylare, så jag rekommenderar att du åtminstone köper en billig i tillägg till paketet om du ska köpa det (212 Evo är ett bra alternativ). Sen ger väl Ryzen 2700X mer för pengarna än en 8700 på den prisnivån så kanske inte ett helt optimalt val av processor heller, fast du skulle nog behöva anpassa valet av andra komponenter också i det fallet.

  Du skulle kunna bygga en någorlunda bättre pc än denna men då skulle du behöva lägga ut uppemot 16 000:- så om du vill bygga en pc för runt 13-14k så är det här paketet (plus en kylare) ett riktigt bra val om du inte vill överklocka eller planerar på att uppgradera datorn med nyare komponenter i framtiden.