Kategorier
Prisjakt

Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony WH-1000XM3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
B
Bortle

4 omdömen

2 månader sedan
Testat flera olika hörlurar Såg inte bättre än dessa hörlurar när det gäller noise canceling och ljudkvalitet Det enda problemet är mikrofon under samtal Du hör dig själv när du pratar under samtalet. Därför gav jag 4.5 stjärnor Tro mig, du kommer inte va besviken. De känns som Sony helt ärligt.
F
Fille_123

12 omdömen

2 månader sedan
Marknadens bästa hörlurar för priset 1989 kr!
R
Rollele

2 omdömen

2 månader sedan
Mkt bra köp , jättebra noicecancelling , varmt och fylligt ljud. Även Sony-appen är bra och lättnavigerad med lagom inställningsmöjligheter utan att vara rörig. Inhandlad på Black Friday till prisvärda 1989:-.
D
Dunderhonung 23

4 omdömen

2 månader sedan*
+ Väldigt bra ljud. Har ett par sony MDR-1a som låter platt i jämförelse. Kanske ett minus om man föredrar ett plattare ljud. + Första hörlurarna jag äger med NC och dessa presterar väldigt bra. + lång batteritid + Tyst NC. De har funkat bra att använda utan att spela något ljud för att dämpa omgivningen + Praktisk medföljande väska. Tack vare att den är hård och inte ett mjukt fodral skyddas hörlurarna väldigt bra. + Priset. Köpte dem för 2300kr och tycker det är ett kap i jämförelse med nya XM4. +- micen har jag inte använt så mycket men kvaliteten är lite bättre än de headset som följer med mobilen vilket var min förhoppning. - Sitter som många nämnt ganska tight. Tycker inte att problemet att öronen ligger mot den mjuka vadderingen på insidan utan att själva kåporna och bandet trycker åt en del. Kåporna hade kunnat fått vara lite större. I övrigt sitter de bra. Inga problem att promenera utan att de vickar så här är det en fördel med tightare passform. Rekommenderar skarpt dessa om man inte har för höga krav på komforten utan tycker det är viktigt att de sitter på bra även när man är på språng.
*Redigerades 2 månader sedan
t
thomasr83

24 omdömen

2 månader sedan
Fick dom här med mobilen när jag köpte min Sony Xperia 5 II. Hade ett par ruskigt billiga hörlurar sen tidigare som jag var nöjd med. Eller ja, jag var nöjd med tills jag testade Sonys hörlurar. NU vet jag hur ett par bra hörlurar ska låta. Brusreduceringen är ju dessutom sjukt bra, hade faktiskt ingen aning om att bakgrundsljud kan trollas bort på det här sättet även om jag naturligtvis har läst om det på många produkter. Jag hade varit precis lika nöjd om jag hade varit tvungen att betala för dom, men att få dom som en gratis bonus är ju bara sjukt bra.
E
Erik

23 omdömen

ett år sedan*
+ bra ljud men lite runda utan skärpa + bra ANC + sköna - dålig mic - blir för varma för öronen
*Redigerades 3 månader sedan
Nawras
Nawras

31 omdömen

3 månader sedan
WH-1000XM3 har en rad smarta sensorer, bland annat kan de känna av ljudbilden runt omkring dig och justera ljudinställningarna efter detta. Och om du lägger handen över den högra hörkåpan så sänks ljudet automatiskt till noll och brusreduceringen inaktiveras. Batteriet räcker i hela 30 timmar, och de här hörlurarna har stöd för snabbladdning via USB C-kabel. Tio minuters laddning ger fem timmars batteritid. Är köpta från Amazon Sverige. Magisk upplevelse.
Captainx7
Captainx7

19 omdömen

3 månader sedan
Ett givet köp! Hade gått och funderat, väntat, tvekat, väntat lite till. Bestämde mig för att slå till på Blackfriday. Nu efteråt.....varför väntade jag??? Dom är magiska. Noice Canceling är löjligt bra, ljudet är otroligt bra. Basen är skön och kan enkelt regleras via appen. Man kan ställa in ljudet precis som man vill ha det. Batteriet kanon och laddas snabbt via USB-C. Otroligt sköna att ha på sig. Hade jag vetat att dom var så här bra så hade jag aldrig väntat. Ett givet köp!
P
Peter

1 omdöme

3 månader sedan
Har tidigare haft ett par Urbanista New York som efter 2 års flitigt användande började glappa totalt. Så jag bestämde mig denna gång för att satsa på ett mer etablerat märke. Har nu haft WH-1000XM3 i en vecka och kan spontant säga att de levererar avsevärt bättre än mina förra ANC-lurar. ANC-funktionen specifikt är så mycket vassare på dessa än på Urbanista New York. Man hör inte det där typiska ANC-surret, och den stänger ute lågfrekventa ljud väldigt effektivt. Appen till Android har alla inställningar man kan tänkas behöva. Min mobil (Samsung Galaxy S20+) hittade direkt lurarna vid första tillfället jag slog på dem, utan att behöva söka manuellt. Användarvänligt och smidigt! När priset på dessa droppade med nästan 1000kr ner till 1990kr under BF-rean i år fanns det ingen anledning att inte slå till. + Effektiv ANC. Bra valuta för pengarna. Användarvänligt och smidigt. Bra passform. Låg latency över BT. Bra och tydligt ljud, samt kraftig bas för såväl musik, spel och film. Caset som medföljer känns gediget. Vridbara kåpor gör det mer bekvämt att ha dem hängandes runt halsen när man inte använder dem. - 3,5mm sladden som följer med har INTE en extra mikrofon på sladden, vilket gör att dessa inte funkar att köra för chat på t ex PS5/4 utan att skaffa en sladd med mick på. Den inbyggda micken fungerar alltså INTE till partychat på PSN. Det går dessutom inte att sammankoppla dessa lurar trådlöst direkt till PS5/4 utan att skaffa en extern bluetoothdongel, vilket jag faktiskt trodde skulle gå iom att det är Sony och året är 2020. Lyckligtvis hade jag en sladd med mick liggandes, och med denna kopplad mellan lurarna och handkontrollen funkar det.
c
cdiaz

12 omdömen

3 månader sedan
Köpte under blackweek för ca 2000 och är riktigt nöjd med lurarna. Finns nog inget som slår för det priset Sitter bekvämt Bra ANC Kan vika ihop för att ta mindre plats Skickades med en flygplansadapter som kommer bli smidigt i tåg och flyg Blir lite varma efter några timmar. Men det är nog för att de måste kapsla in öronen så att anc och ljudet ska bli bättre
Sida 2