Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3

(61)
3.4(61 omdömen)
  • Over-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
  • Huvudbygel
  • Svart, Vit, Silver …
  • Play/Pause, Nästa låt, Föregående låt …
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.4 av 5 stjärnor

Baserat på 61 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-14
Redigerades 2019-04-12
J
Har nu jämfört dessa i stor detalj med QC35II. Dessa har betydligt bättre ljud med Android. Här hör man detaljerna! Det gör man inte i Bose som fokuserar på mainstream musik ("populärmusik"). Det är dock endast knappt godkända då mickarna är totalt värdelösa (här är Bose extremt bra, så det går tekniskt att fixa detta). Jag bad en kompis ringa upp och han hörde knappt vad jag säga. Om ni kollar Youtube så finns det folk som har spelat in ljudkvalitet i olika miljöerna. Skillnaden mellan olika lurar var extremt tydlig.
2018-12-14
Redigerades 2019-03-28
Nivån av noisecanceling är helt enkelt helt galen i dessa. Så tyst har jag aldrig någonsin åkt buss. Så skönt. Lite uppdateringar: Problem med att ljudet ”skorrade” på vissa låtar. Verkar något ojämnt med att vissa lurar gör det medan andra inte. Än mer uppdatering: Förra lurarna skickades tillbaka och butiken konstaterade att även andra lurar som de hade betedde sig likadant. Efter det gick det en ganska lång period innan jag fick för mig att testa ett nytt par. Priset har även gått ner något nu, vilket är välkommet. Nya lurarna beter sig generellt väldigt bra. Jag blir fortsatt imponerad av nivån av noicecanceling, det är helt enkelt något annat :) Så här långt har jag också varit nöjd med ljudet. Jag upplever det generellt som bättre än första omgången som jag hade. Kanske bara är mentalt, vem vet. Något som snor den sista stjärnan: - De är fortfarande väldigt mycket i överkant för vad jag egentligen vill spendera på ett par hörlurar. Även om det är värt det så svider det verkligen. - Vid kall väderlek så kan touch-kontrollerna leva sitt eget liv. Lösningen är tyvärr så tråkig som att inte använda dem vid kall väderlek. - Inne i hallandsåsen så uppförde sig både noicecanceling och tryckutjämningen väldigt udda och blev tvungen att ta av dem pga det blev jobbigt och nästan illamående.
2019-03-21
Mikrofonen som används vid samtal är horribel, ingen hör vad man säger. :( Se denna youtubevideo: https://youtu.be/95VxIsZeAFE?t=128
2019-03-13
C
Till en början finns mycket positivt att nämna om dessa lurar trots mitt "låga" betyg. + Bästa NC jag testat + Bästa ljudet (för att vara ett par lurar med NC) + Passformen är det bästa jag testat + Levereras i snygg praktiskt förpackning + Hyffsat snygga med en bra kvalitetskänsla + Bra batteritid + osv.. Nu till det negativa.! - Man skulle önska lite mer dynamisk och klar ljudbild med tanke på att det är en av de dyraste NC-lurarna på marknaden (3600kr) - Önskar en kontroll som möjliggör att ta bort allt oljud runt omkring, t.ex. när man flyger. Nu hörs alltid röster (barnskrik..) mer eller mindre hela tiden. - SUPERMINUS - Detta gör att jag lämnar tillbaka dessa lurar. Vid "kallt" väder, (som även skrivits om tidigare här) så beter sig touch-kontrollen på lurarna väldigt konstigt. I mitt fall så aktiverar den min medhörningskontroll som i praktiken betyder att den dämpar musiken till minimum så man ska höra omgivningen, därtill går svarar den inte på något av mina kommandon efter det. Fruktansvärt frustrerande!.. Tyvärr Sony, hoppas detta kostar er en slant och att ni kommer tillbaka med en lite snyggare, lite bättre produkt med åtgärdade designfel. Då sitter jag med köpknappen igen. Mvh
2018-11-23
Redigerades 2019-03-11
b
Köpte för ANC och USB-C, men har svårt att rekommendera dem till nuvarande pris. Om vi börjar med ljudet så tycker jag Bose är bättre. Som headset är xm3 mediokra med burkigt ljud, förstärkta bakgrundsljud, motpart som hör sig själv i eko och ofta får jag hoppa över till telefon. Touchkontrollerna ger ett rent utseende, men lite sega och lätt att få fel kommando. De pausar inte automatiskt om man tar av dem och råkar ofta börja spela när man har dem runt halsen pga touch. EDIT: sänkt betyg då fw inte förbättrade mic. Använder knappt dem då jag inte kan ta samtal då det finns minsta bakgrundsljud. Uruselt för så dyra lurar.
Sida 1