Xiaomi Roidmi F8

Xiaomi Roidmi F8

 • Typ av handdammsugare: Skaftdammsugare
 • Typ av dammsugare: Handdammsugare
 • Dammbehållare: Utan påse
Rank 5 i Dammsugare
Jämför pris på alla Xiaomi Dammsugare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Xiaomi

Xiaomi Roidmi F8

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4 av 5 stjärnor

Baserat på 3 omdömen

Sorterat efter datum
2019-08-04
  n
  nEE(2 omdömen)
  Funktionsmässigt är den riktigt bra. + Bättre sug än vår gamla hederliga dammsugare om man slår på "turbo" läget. + Ordentligt med tillbehör också så att man verkligen kan dammsuga överallt. + Funkar utmärkt i bilen också. Jag tar bort en stjärna då instruktionsmanualen var ganska medelmåttig, samt att den var på ganska dålig engelska. Detta är inga problem, speciellt om man är tekniskt lagd. Det kan dock bli ett problem kanske för den äldre generationen...
  2019-04-27
   t
   tedpelas(2 omdömen)
   Riktigt bra handhållen dammsugare, relativt tyst, mycket trevligt med LEDs i munstycket så man ser allt damm, många bra tillbehör och trevligt med att den rör sig framåt av egen kraft! Rengör mattor riktigt väl dessutom.
   2019-03-08
    p
    pappasvett(1 omdöme)
    Jag googlade på tester och såg att denna var bra mot andra. Jag har ingen erfarenhet av denna typ av dammsugare sen innan, men är sjukt nöjd över denna dammsugare som har vunnit designpris och har mer tillbehör än andra. Otroligt smidig att använda och bra sugegenskaper. Har man mycket mattor skulle jag inte köpa denna typ av dammsugare utan hålla mig till vanlig. Jag använder inte längre vår vanlig dammsugare även om vi har en ny bra sådan. +Lätt och smidig +Magnetfäste att klicka fast dammsugaren när man är klar +Alla tillbehör +Sugförmågan +Belysning + app via bluetooth +Lätt att tömma behållaren -Batteriet tar slut relativt fort vid högsta sugnivån (ser denna nivå mer som en turbo om man behöver lite extra sug) -Låter ganska mycket på högsta sugnivån -Dammsuga mattor -Saknar laddning via magnetfästet (är separat sladd)