Samsung EP-N6100

Samsung EP-N6100

 • Typ: Platta, Hållare/Ställ
 • Trådlös standard: QI
 • Extern strömanslutning: USB
Jämför pris på alla Samsung Trådlösa laddare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung EP-N6100

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2019-09-04
  corb(124 omdömen)
  Funkat klockrent i snart ett år. Litet surr när den laddar från fläktarna men detta har knappt hörts.Helt klart en stabil laddare som passar de flesta telefoner. Fick denna gratis i samband med Galaxy Watch förhandsbokning 2018.
  2019-08-24
   e
   enginolo(45 omdömen)
   Riktigt fin och smidig, bra tyngd. Laddar min iPhone X och mina AirPods på denna. Den laddar inte Apple Watch. Full pott om det inte vore för att den saknar ett uttag för att koppla in fler enheter. Lampan blir inte heller grön när enheterna är fulladdade.
   2019-08-17
    t
    tobmaister(23 omdömen)
    Riktigt bra och prisvärd snabbladdare som används med Samsung S9 och Galaxy Watch! Någa negativa synpunkter som ändå inte borde stoppa dig från att köpa denna fantastiska laddare om du har både klocka och mobil : 1) Ligger klockan för länge på plattan med 100% så finns det risk att den börjar suga batteri snabbt. 2) Mycket noga med att positionera klockan rätt på plattan, mobilen också men inte lika noga, måste se att laddningen påbörjas med hjälp av den diskreta lampan som indikerar detta, inget större problem snarare ett irritationsmoment. 3) Laddaren låter vid användning om än väldigt tyst. Inget större problem men hörs ett lågt brummande på natten då man vill ha knäpptyst.
    2019-01-29
     3
     3kgt(145 omdömen)
     En av dem bästa laddarna jag har testat! Jag har testat mer än 14 st olika modeller.. Har denna i vardagsrummet där jag kan ladda 2 enheter samtidigt. Funkar smidigt Lampan är diskret Ser bra ut och är utav bra kvalite Enda som jag skulle önska mig i denna är att det skulle gå att ha den stående sidan och liggande som deras andra modell frn 2016 och 2017 där man kunde få laddaren stånde eller ligande! Annars är det en väldigt bra produkt
     2018-12-25
      S
      Scriabin(89 omdömen)
      Köptes för 699 kr på Webhallen. Väldigt flexibelt med dubbla plattor, där man antingen kan ladda dubbla telefoner eller 1 telefon + samsung watch. Litet minus för att man måste positionera klockan på ett ganska precist sätt för att kunna laddas.
      Sida 1